Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 224 of 501 FirstFirst ... 124 174 214 222 223 224 225 226 234 274 324 ... LastLast
Results 4,461 to 4,480 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #4461 SP
    Member octav's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    O sa vin cu damigeanta.

PS-> Vii s-a intamplat vreodata sa pierdeti/furat ceva si sa va duceti la politie. Personal, mi s-a furat o camera foto d-slr si m-am dus la sectia 10. Am dat declaratie si am lasat si seria cu camera si o poza cu ea. Daca vi s-a intamplat cam in cat timp v-au recuperat obiectul respectiv. Dca stiti pe cineva care a patit, please share...

---------- Post added 10-01-2010 at 08:30 PM ----------

Inca mai recrutez membrii in clan. Pana acum sunt eu, Khan ca vice-presedinte si Dedee ca administrator. lol
    Mă bag si eu in clan...mă bagi consiglieri?..DE acum itidau sfaturi. Noi,clanul visinata ne Facem singuri dreptate,nu avem nevoie de politie. Acum serios,dacă n ai pile in politie nu faci nimic. De ce se spune ca poliţiştii romani sunt prosti? Unor fete de la mine din clasa li s a furat telefonul in sala de sport si si au recuperat telefonul �ntr o saptamana chiar dacă se stiau faptasii

2. #4462 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Pai cred ca o sa imi iau alta. Imi pare extrem de rau, dadusem si ceva bani grei pe ea. Daca pana vineri nu o gasesc, cu toate ca nu prea cred, imi fac o rata.
    Ce naiba s-a intamplat? Erai singur? Mie mi s-au furat 2 telefoane, mi-a fost sparta de 3 ori casa (in 3 luni) si niciodata, dupa n plangeri la politie, nu am vazut ceva inapoi. Ce am facut sa nu mai patesc asa ceva? M-am mutat, alarma in fiecare camera, conectata la internet si linie mobila de telefon, cu linie directa catre o companie de paza cu contract iar pentru valorile personale, o singura chestie: discretie maxima. Da, merg cu mainile in buzunar, camera sta intr'o gentuta AT ALL TIMES (mai putin cand sunt in companie sigura), telefonul nu il scot decat ca sa raspund si il pun la loc, etc. O mica paranoia dar m-a ajutat, in ultimul timp.

Cei de la McDo nu raspund? Au raspunderea legala sa nu se intample asa ceva pe perimetrul restaurantului... de aia au camere, paznici, etc... Ei ar trebui sa suporte consecintele materiale, cel putin.

3. #4463 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Ni s-au indeplinit dorintele ! Everybody, put your hands up for Al_Pachino!

4. #4464 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Aaa...pachino a primit ban.Ma si miram de ce devenise forumul asa de linistitlol

5. #4465 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    A facut aproape 80 de posturi in 2 zile. Daca nu lua ban cred ca ajungea lejer la 100.

6. #4466 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    In 2 luni il ajungea pe Ronan...

7. #4467 SP
    Member octav's Avatar
    Estti optimist.prezint ca in 4 zile făcea 200 de posturi numai pentru xbox-ul pentru varul lui.Btw,ce face Al Pacino acum? C�nta: "Singur,at�t de singur"

8. #4468 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar

Yey , thanks goes to ... who ??? For Al=pishino ?

9. #4469 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Stii vorba aia: "nu fa pe prostul, ca ramai asa".

Daca tu consideri ca nu ai dat copy/paste la stirea aia, nu stiu sincer ce sa cred. Faptul ca ai schimbat 3 cuvinte in prima propozitie si restul le-ai copiat cuvant cu cuvant, nu inseamna ca ai facut tu o stire originala.

Cum, nu stiati? Eu am actiuni importante la Microsoft si Andrewqp si erik95 sunt impreuna actionari majoritari la Sony. istrategie a trebuit sa iasa din functia de Editor cand si-a vandut pachetul de actiuni la Sony, iar Bobby era CEO la vreo 20 de firme si pur si simplu nu mai avea timp. Ce sa-i faci? Trebuie studii superioare, master si doctorat si extrasul de cont inainte sa postezi o stir
    Ce faceam ? Ai uitat sa mentionezi Mika ca toate studiile trebuie sa fie la Harvard sau Oxford. Nu se accepta altceva.

Ce se discuta ca am pierdut sirul povestirii?

10. #4470 SP
    Banned Mario's Avatar
    [/QUOTE]Daca tu consideri ca nu ai dat copy/paste la stirea aia, nu stiu sincer ce sa cred. Faptul ca ai schimbat 3 cuvinte in prima propozitie si restul le-ai copiat cuvant cu cuvant, nu inseamna ca ai facut tu o stire originala.

Cum, nu stiati? Eu am actiuni importante la Microsoft si Andrewqp si erik95 sunt impreuna actionari majoritari la Sony. istrategie a trebuit sa iasa din functia de Editor cand si-a vandut pachetul de actiuni la Sony, iar Bobby era CEO la vreo 20 de firme si pur si simplu nu mai avea timp. Ce sa-i faci? Trebuie studii superioare, master si doctorat si extrasul de cont inainte sa postezi o stir[/QUOTE]
    Nu ai inteles ideea(tipic),ma refeream ca toti de aicea le copiem din diferite surse.Doar nu sunt la EA sa stiu ce si cum.Eu de fiecare data cand am facut news am luat de altundeva,si de fiecare data mi s-a dat ban/reclamatie.Daca informatia nu era interesanta,ok nu o acceptai dar nu dadeai ban.

11. #4471 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Ban nu cred ca da Mika ci doar moderatorii

12. #4472 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...e

[ quote ]text[ /QUOTE ] nu [ /QUOTE ]text[ /quote ] cu / se �nchide...nu se deschide (și evident că fără spații...).

Și am eu așa...impresia (cum am avut impresia și despre istrategie că e printre noi - mai multe nu zic ) că și...xtm e printre noi

Din două, trei posturi...se vede. Stilul de a posta pe forum nu se schimbă...niciodată.

My cyberdog knows all!
    Attached Images Attached Images cyberdog.large.jpg

13. #4473 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @xtm? ce-am pierdut ? cine e @xtm?

14. #4474 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    cine se pricepe la telefoane mobile?... adica la cartele ... am nevoie de niste lamuriri in legatura cu reincarcari si alte alea...

15. #4475 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    am din nou net am din nou net

16. #4476 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Pai am vorbit cu cei de la Mc si mi-au zis ca nu au cheia de la sala cu camerele ca sa ma uit atunci ce s-a intamplat. A fost o chestie mai complicata, nu stau acuma sa explic. Partea buna este ca chiar daca nu o mai recuperez, tot nu ma las de fotografiat. O sa ma duc maine la Mc de dimineata ca sa vad daca pot sa ma uit pe camere. Dau eu o smaguta ceva, cu toate ca este cam contrar principilor mele. M-a ajutat tatalul unui coleg care ca altfel ma apuca vineri si 24:00 stand la coada. Faza amuzanta este ca comandantului de la sectia 10, i s-a furat tot un Nikin D5000, tot vineri si tot la Mc. Era ala nervos pe acolo si m-a intrebat 'Cum drak, si tie ti-a furat camera tot azi si tot la Mc, ce p% mea ?' .

17. #4477 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Daca sa furat si camera comandantului... e clar ca o sa o recuperezi si tu... daca ma intelegi

18. #4478 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Sper, plus a scris (din pricina tatalui prietenului meu) in lateral cu rosu urgent.

19. #4479 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    ... ok... daca o sa ajung prin bucuresti... nu o sa imi las nimic la vedere in MC

20. #4480 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Camerele alea nu mai sunt la hoti demult, avand in vedere ca s'au furat vineri si azi e luni, plus ca duminica e si targul la vitan, unde nu se vand doar masini.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.