Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 253 of 257 FirstFirst ... 153 203 243 251 252 253 254 255 ... LastLast
Results 5,041 to 5,060 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #5041 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Probabil cu alta echipa .

2. #5042 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Cancan

Deci Darwin a gandit bine.

3. #5043 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Au avut noroc timisorenii sper ca Steaua sa pice cu panatiniakos(sorry nu stiu cum se scrie)

---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

Cat de prost sa fii?Nici sa intrebe nu stia

4. #5044 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Mie imi place remixul

5. #5045 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    STEAUA - ST. PATRICK'S, - Steaua va disputa prima mansa cu Saint Patrick's Athletic, in data de 20 august, la Bucuresti, returul fiind programat la 27 august, in Irlanda.
    VALERIU ARGASEALA: "E UN ADVERSAR ACCESIBIL, DAR SUNT SUPARAT DIN CAUZA SUSPENDARII TERENULUI" Stelistii sunt tristi chiar daca au picat cu irlandezii de la St. Patrick's, 2 etape vor juca fara spectatori."Nu e un meci jucat sigur, dar e printre cei mai accesibili adversari. Sunt suparat din cauza suspendarii, nu pot sa ma bucur in totalitate. O sa ne fie foarte greu, era important sa avem spectatorii alaturi de noi.", ne-a spus Argaseala.

CFR - SARAJEVO, - CFR Cluj va disputa prima mansa cu FK Sarajevo, in data de 20 august, in deplasare, returul fiind programat la 27 august, in Romania.
    IULIU MURESAN: "CU UN REZULTAT BUN IN DEPLASARE, AVEM SANSE MARI SA NE CALIFICAM" "Daca venim cu un rezultat bun din deplasare, avem sanse foarte mari de calificare. Am avut noroc la tragerea la sorti, la fel si Steaua. "Ar fi frumos sa mergem toate echipele mai departe. Nu ii subestimam pe cei de la Sarajevo, dar cred ca avem sanse egale", a spus Iuliu Muresan la GSP TV.

DINAMO - SLOVAN, - Dinamo va disputa prima mansa cu Slovan Liberec, in data de 20 august, la Bucuresti, returul fiind programat la 27 august, in Cehia.
    BORCEA: "Avem prima sansa!" "Cehii au echipe puternice, dar noi avem prima sansa. "Nu trebuie sa tratam meciul asa cum le-am tratat pe cele cu Nijmegen sau Elfsborg", a spus Cristi Borcea la gsptv

FC VASLUI - AEK ATENA, - FC Vaslui va disputa prima mansa cu AEK Atena, in data de 20 august, pe teren propriu, returul fiind programat la 27 august, in Grecia.
    PORUMBOIU: "AEK ATENA NU NE IMPRESIONEAZA""AEK Atena este o echipa care nu ne impresioneaza cu nimic. Cu tot respectul pe care il avem fata de ei, cred ca putem sa ii eliminam. Au fost campioni, au jucat si in Liga Campionilor, dar nu e o echipa care sa ne sperie. Avem sansele noastre sa ne calificam mai departe. Nu toti avem norocul sa jucam cu baietasii aia din Irlanda. Am mai vazut noroc, dar ca la baietasii aia n-am mai pomenit", a spus Adrian Porumboiu la GSP TV.

6. #5046 SP
    Manager paul's Avatar
    De 2-3 pagini vorbiti tot de fotbal. Aveti forum special pentru sport, faceti acolo un thread general cu fotbal.

Sport - Console Games Forum

7. #5047 SP

8. #5048 SP
    Member dogdan's Avatar
    "the 360 will microwave his microwave" sau " the 360 will overheat his oven" hahah lol joking

9. #5049 SP

10. #5050 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Intradevar da inainte ias trage cate un glontz in fiecare incheietura si dupa numa in cap.

11. #5051 SP
    Manager paul's Avatar

12. #5052 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    My kind of gamer!

13. #5053 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Este vre-un TMNT pe PSN?

14. #5054 SP
    Member Vami's Avatar
    Nu poti sa intrii si sa te uiti ?

15. #5055 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by X Zaktan XI View Post
    Este vre-un TMNT pe PSN?
    List of downloadable PlayStation games - Wikipedia, the free encyclopedia

16. #5056 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    acuma am citit si eu o stire mai veche ca cica apare God of War the Movie se mai stie ceva sau s-a amanat?

17. #5057 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Unii duc o viata normala iar altii stau non-stop inchisi in casa sa se joace....si ce castiga?NIMIC!Parca, vezi dom'ne ca daca fac aia sunt cei mai tari, pentru cateva zile si dupaia papa.

18. #5058 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Unii duc o viata normala iar altii stau non-stop inchisi in casa sa se joace....si ce castiga?NIMIC!
    Propria experienta ?

19. #5059 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Nu.

20. #5060 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Unii duc o viata normala iar altii stau non-stop inchisi in casa sa se joace....si ce castiga?NIMIC!
    un argument bun dar nu chiar ....de exemplu cand jucam l2 bagam de dimineata pana seara si imi placea ,ma distram, daca asta iti place cel mai mult ,dece nu? dar daca ti se pare ca o sarcina...adica "trebuie sa fac lvl80 neaparat" sau "trebuie sa fac 1000/1000 la jocul ala" atunci mai bine iesi pe afara.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 253 of 257 FirstFirst ... 153 203 243 251 252 253 254 255 ... LastLast