Mwahahaha 3:42
Suc incalzit la asfalt ah? O ardeai cu cafele turcesti![]()
Mai e cineva pasionat de narghilea pe aici ? are rost sa ma apuc de poze si sa deschid un thread ?![]()
tocmai am venit din turcia..daca stiam faceam eu 100 poze la narghilele pe-acolo ca aveau zeci de mii de modele...mie mi se pare infernal sa aprinzi o chestie de-aia..fumezi un pachet de tigari intre timp
![]()
Eu prefer sa imi aprind o narghilea si sa savurez un fum placut, cu gust de fructe, decat sa fumez tigari, care mi se par oribile. Oricum, nu dureaza mai mult de 10 minute sa aprinzi narghileaua daca stii cum sa iti imparti timpul.
Ce alcohol domne.. e energy drink... cea mai mare spaga ever... Era un Bomba dinasta 3 lei... si era super bun, aproape ca Red Bullu, plus ca aveau si o varianta de energydrink cu cola... DAAAAAAAR nu se gasea decat asta. Nu tu apa plata, nu tu fanta, nu tu nimic. DOAR ENERGY DRINK SI ENERGY DRINK COLA....![]()
...ultimul clip pe care-l postez la un joc de 360, exclusiv NTSC-J. Nu mai sufoc lumea
Death Smiles - デススマイルズ - Level 5 NEW Cave Arcade (full gameplay)
...cu dedicație pentru toți camperii! (din toate jocurile nu doar din CoD)
Și fix așa reacționez și eu. De mă omoară un camper...mă disper și tot jocul numa după el trag (evident că ies printre ultimii că...sunt orb de furie și nu văd că alții-și fac frag-uri pe spatele meu).
Vai doamne.. nu am cu cine sa ies cu rolele din Bucurestidaca mai e cineva in situatia asta... lasati mesaj aici
![]()
A murit dupa ce un vecin l-a taiat din greseala cu drujba! - Stirileprotv.ro
Asta Sa Intamplat La Mine IN comuna![]()
ma dadeam cu bita si am vazut ambulnta acolo si am zis ca naiba iar o fi picat vreun nebun din pom si cand aud ca a vrut sa tina o crenga si de la greutatea drjbei nu amai putut sa o tina si poc in picior
e sotul la directoarea scolii si maiestru la SAM[fostul]
Bookmarks