Gears of War nu God of War.
Fable II - 890/1100 (No guide, run 3) - nu opresc xbox-ul p�nă ce nu fac 1100
Am uitat cei ăla somn, am uitat cei aia m�ncare, mă doare capul și mă simt rău!
...run 4 here I come!![]()
...am c�teva(se adună ele...).
Oricum, acum suntem �n party aprox. 6 persoane, și din c�te-am �nțeles nu se poate face 1.1k deocamdată. Nu a apărut �ncă DLC-ul. Dar eu tot stau și mă-ntreb, ce naiba e Addon-ul ăla de 938.00 MB???
The Collector
Acquire all the mystery items in The Box of Secrets shop, or see another Hero do so.The Meteorologist
Bring all of Knothole Island’s weather problems under control, or help another Hero to do so.Ce aiurea...The Bibliophile
Find all the books detailing the history of Knothole Island, or help another Hero to do so.
Dar oricum, fac 4 run-uri complete să am: Good Heroes (Male/Female) -- Evil Heroes (Male/Female) + Master Chief(dar ăla e run 4 fun).
eu nam rabdare sa joc un joc de mai mult de 2 ori , numai Ninja Gaiden face exceptie , care l-am terminat de 4 ori intr-o zi cu niste prieteni
Păi no...depinde de genul jocului. Sunt jocuri care merită re-jucate la infinit, sunt jocuri care merită re-jucate de c�teva ori, și mai este o categorie de jocuri extrem de enervante și care odată terminate...la goz cu ele!
Fable II mi-a făcut poftă de The Bard's Tale. Un alt joc de nota ZC (cu un companion prietenos și loial)
The Bards Tale - Save the World or Coin and Cleavage
...un alt joc ce merită re-jucat la infinit!![]()
Ahhhh acum miai facut pofta de amndoua , sa vad daca gasesc maine Fable 2 la media galaxy...
RonanN1 e bine cu codu ?
Ce mass am primit acum: "apel la toti consolistii.dati pe antena 1 acum sa vedeti cum e imbracat mircea radu. are cojoc indentic cu cel al lui leon s kennedy din resident evil 4. si are si manusi de asasi,cu degetele taiate."![]()
...de c�teva minute!
...este! Hai că mi-a mai trecut supărareaRonanN1: Deci eu ti-am spus acum cateva minute ca am doar trei item-uri in lista mea si tu ma intrebi acum cate item-uri am, da?
Spiceboy: da
RonanN1: Trei in #&!* mea! (am cenzurat pe forum să nu fie probleme)
Spiceboy: no ma da ce ai???
*de fiecare dată c�nd am/prind ocazia, fac faza asta!(p�nă acum am 4 la activ)
***later edit***
New Album - cyber-Goth Queen [Emilie Autumn](cred că am peste 5.000 de poze cu ea) - am să mai pun c�teva later.
Hehe.. si eu taxez la supermarket... si bineinteles toti prostii de pe mess
La multi ani tuturor! (mai putin femeilor de la Carrefour, Cora, de la supermarketurile locale, frizerilor si frizeritelor, etc)
...Doamne ce mă pot stresa copii ăștia cu petardele lor. De c�teva ore bune aici zici că-i China. Petdardă din petardă![]()
Bookmarks