Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 112

Thread: Intamplari la scoala !

1. #21 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by Arslany View Post
    Era ora de biologie si o intreaba profa pe o colega la ce ajuta limba.
    -La ce ajuta limba, draguta?(vorbeam despre masticatie)
    -La masturbatie doamna.
    .
    EPIC!

2. #22 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Doamne,cu ce am gresit ?

3. #23 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    school sucks...nuff said...
    Astazi...mai aveam putin si imi cadea capu' de pe banca in timp ce dormeam in ora de Economie...
    Si tu esti in clasa a XI? Si eu am economie 1 ora pe saptamana.

4. #24 SP
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Doamne,cu ce am gresit ?
    A trecut o luna

Scuze de off... Nu am nimic cu Mask dar chiar a trecut o luna de la scandalul ala?

(Trece prea repede timpul)

5. #25 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    La ora de biologie : Il ridica profesoara pe un coleg si ii pune intrebarea " Ce fel de organ este inima ?" , Eu ii soptesc colegului iar el spune cu un zambet retard pe fata " Inima este un organ genital !"

Acelasi coleg , la ora de matematica : Profesoara spune " Scoateti caietele si scrieti ..." , la care colegul zice "Caietul de gramatica sau literatura ?" . Incredibil , a avut a 2-a medie generala pe clasa .
    EPIC. m-a bufnit rasul cand am citit. LOL

P.S.Povestea mea.Eu urasc franceza din tot sufletul,iar intr-o ora n-am scris nimic din lene si somn.A venit profa spre mine si a intrebat de ce nu scriu nimic,eu am raspuns pt. ca nu vrea.Ea a plecat dupa catalog si mi-a dat un 4.

6. #26 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Welcome back ! MASK

ontopic: Ora de biologie clasa a V-a
    Asculta un elev si uitase o denumire
    Ridica o colega disperata mana(ca stia raspunsul ) si spune VIBRATOR in loc de vibrioni
    toata clasa a inceput sa rada ,iar profesoarei ii cadeau ochelarii de nervi

7. #27 SP
    Junior Member Cricku's Avatar
    ora de chimie clasa a 10a
    profa: dra,ce scrie pe tabla? (NaS)
    - Sulfut de natriu Doamna !

8. #28 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    off: Am fost eliberat conditionat pentru buna purtare,Iacob.Dar am luat 5 pct "penalizare".

9. #29 SP
    Senior Member tray's Avatar
    in clasa a 9-a o colega la un test m-a intrebat "cine era Marius?" (am avut de citit o carte)
    ii zic "nu stiu,un bisnitar" dupa 1 saptamana am aflat ca exact asa a scris in lucrare,ba mai mult le-a "suflat" si la vreo 3 colegi

10. #30 SP
    Si mie imi place sa iau la misto profi... Cu toate ca am avut media 9.96
    Let's see:
    De obicei cand ma scoate in fata la ascultare si profu/a nu se uita la mine fac semne (nu neaparat obscene) pe la spate
    La ora de Romana la lectia despre Abreviere cu Initiale am dat Exemplu IW (infinity ward) si MW (modern warfare). A scris profa doar IW.
    Vine unu in clasa si intreaba:
    - A pierdut cineva o Jeaca?
    Dupa 0.5 secunde iese

Stiu ca sunt destul de lame dar nu imi mai amintesc

11. #31 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Pe mine m-a lasat corigent la psihologie din cauza ca am venit extrem de fumat la scoala.Acum vreo 2 ani am dat o bucata de pizza pe tavan, in a 7-a i-am zis la o colega sa o intrebe pe doamna ce inseamna ****(iar ea a intrebat) si profa a zis sa vin in 2 zile cu mama la scoala sa zic in fata clasei ce inseamna,acum un am am luat extinctorul si am dat prin baie cu el, in a 10-a tot la psihologie m-am enervat si am aruncat caietul pe geam in fata profei, in a 8-a jucam in clasa un joc cu mingea si am dat cu ea exact in capu la directoare, in a 6-a tot cu aceiasi minge am spart o vaza...+ altele care nu mi le amintesc.Si totusi NICIODATA nu am spart vreun geam la scoala/liceu.

si o faza de la bio care m-a amuzat extrem de tare:
    profa: copiii sunt facuti din cromozomii mamei si ai(intervin eu) vecinului

---------- Post added 10-10-2009 at 08:43 PM ----------

si inca ceva dar facut de fratele meu: aveam in generala o profa care se imbraca mai exotic, mai in stil ''centura'' si cand am terminat a 8-a a sunat-o fratimiu si i-a zis ca a castigat la coca-cola o suma mare si ii va avea doar daca va striga tare in telefon ''am castigat''.A pus-o sa repete de vreo 3 ori si sa zica din ce in ce mai tare iar la sfarsit cand a zis la maxim ''am castigat'' noi am intervenit in grup cu ''O P**A-NGURA''.Nu am vorbit eu ca imi recunostea voce dar idee imi apartine.

12. #32 SP
    Cum naiba am uitat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!! !!!!!!!!!!!
    Anul scolar trecut, semestrul 2
    In baie a aruncat unu cu cac*t pe tavanul din baie
    Ulterior s-a mutat din scoala

13. #33 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Si mie imi place sa iau la misto profi... Cu toate ca am avut media 9.96
    Let's see:
    De obicei cand ma scoate in fata la ascultare si profu/a nu se uita la mine fac semne (nu neaparat obscene) pe la spate
    La ora de Romana la lectia despre Abreviere cu Initiale am dat Exemplu IW (infinity ward) si MW (modern warfare). A scris profa doar IW.
    Vine unu in clasa si intreaba:
    - A pierdut cineva o Jeaca?
    Dupa 0.5 secunde iese

Stiu ca sunt destul de lame dar nu imi mai amintesc
    Esti idolul meu!

14. #34 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Mie mi-sa intamplat sa tin usa sa nu itre niste colegi si sa vina o profa si a inceput sa traga de usa si eu tineam si pana la urma i-am dat drumu si cand am vazut-o am ramas

15. #35 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Noi avem un prof pe care il luam toti peste picior ca se crede tare shmecher...si elevii liceului l-au poreclit "GIGI" sau "Virginel"....Asteptand ora de informatica eram pe hol..si trece pe langa noi...ii dam respectuos buna ziua la care noi incepem sa strigam "GIGI!" se intoarce si se uita urat la noi.
    Dupa 3 zile avem ora cu el...si ne ridica pe mai multi in picioare (cei ce strigasem si cativa in plus)...si intreaba "de ce strigati dupa mine pe hol?"
    Eu zambind cu gura pana la urechi...ii zic "pai defapt strigam dupa altcineva!"...
    Proful: "pai eu eram singurul care era pe partea aceea a holului...si sa stiti ca nu imi place lipsa voastra de respect"
    Eu: "L-am considerat nume de alint...Dvs. nu va place sa zica cineva un nume de alint" (spus cu o fatza de ingerash ceva gen )

16. #36 SP
    Member Arslany's Avatar
    Imi aduc aminte.... era ora de chimie. Deodata zboara un pahar cu lapte pe geam din afara spre profa si se sparge in catedra. LOL cat am ras.

17. #37 SP
    Junior Member Cristy28's Avatar
    Eram clasa a 8-a cred si aveam ultima ora geografie,era prin iarna treaba deci era bezna afara si noi stingeam lumina in clasa si speriam colegii care veneau de afara,si o colega cam cu capu' a luat fata de masa de pe catedra si s-a pus la panda dupa usa sa puna fata de masa pe cineva dar surpriza intra profu de geografie si colega buf cu fata de masa peste el ,am ras de ne-am c***t pe noi.. aaa the days

18. #38 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Ce'am gasit in telefon . O capodopera de'a lui dirigu' din cls a 11a sau a 12a.

Attached Images Attached Images p020409_11.52.jpg

19. #39 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Noi am pus in a 7-a un scaun rupt si s-a asezat pedagoaga pe el(profu era in concediu medical), 2 min nu s-a intamplat nimic, pana se duce un coleg si ii zice sa se dea la oparte sa curete pe jos(fusese varsat rivanol), in secunda urmatoare o vedem cu cracii in sus consol3 stie lol. In rest am rupt banci, scaune, am spart geamuri, am rupt catedra, am spart o tabla(stiu ca s-au batut 2 colegi si unu dintre ei la luat pe celalalt si a spart tabla cu capul lui -asta s-a intamplat in a 5-a sau a6-a,doamne cat am ras),am distrus dulapuri, am zgariat si tabla care ne-a pus-o la inceput de an, e cam praf acum(e tabla cu marker, a rezistat doar 1 ora ), un coleg de-al meu a gasit un ac de seringa nou-nout in tipla si i l-a bagat unei colege in the ass ,ce scandal a fost atunci cu politie, pfff, din cls a 6-a profesorilor le-a fost frica sa mai vina la ore, acuma ne arde directoarea , eu am dormit 2 ore la franceza pana m-a prins si m-a ascultat la un exercitiu(norocul meu ca nu mi-a dat nota,oricum i-am zis ca mie rau).Daca imi mai amintesc mai scriu.

Inafara de partea cu dormitul eu n-am facut celelalte lucruri, doar m-am luat in gura cu profesorii mai ales cu diriga

20. #40 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Nu pot sa ma abtin sa nu va povestesc...

Astazi la cursul de engleza, fiind primul ne pune profa sa spunem cateva cuvinte despre noi. Numeste ea cateva persoane random, pana ce ajunge la o tipa...se ridica ea foarte mandra(parca era la alcoolicii anonimi), se prezinta, ne spune de unde e, cum a luat ea bacalaureatul cu 10, apoi vine bomba: "i hate bucharest because rains and it is aglomerated".

Dupa ce a ras toata sala vreo 2 minute, i'am spus si eu ceva de genu "sa stii ca e singurul oras din lume in care ploua si e asa aglomerated ca vin toti sa vada fenomenul"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast