Doamne,am o diriga prosta da proasta nene,nu ne zice notele,nu ne zice cate absente avem,nu ne zice ce se comunica la consilii,noroc ca avem un pupuincurist in clasa si mai stim cateceva.Ca sa aflam note si absente sa vina un parinte la scoala.
Anu` trecut aveam geaca in cuier si avem cheile de la casa in ea,nimeni nu stia de buzunarul "secret",pana un coleg de plictiseala a inceput sa caute prin geci(sper ca e bine scris) si le-a gasit,dupa 15 minute vad ca au disparu si ii zic dirigintei,replica ei :"Si eu ce sa iti fac daca ti-au disparut ?",oricum le-am recuperat la sfarsitul zilei.Dupa intamplarea asta mama nu sa mai dus deloc la scoala,a zis ca daca se duce o ia si la bataie.
Intamplare in clasa a 7a,vineri dupa ce am terminat orele,am varsat galeata cu apa unde curatam buretii pe podea,pana luni s-a facut Everest podeaua,si chiar luni cand a cazut profa de romana in bot am lipsit ca imi era rau,normal ca nimeni nu a zis cine a facut.
In a 8a,tocmai ne facuse cabinet de folclor...stateam in penultima banca la perete,iar in spatele meu statea un cretin,incepe ala in ora de romana sa scobeasca peretele cu pixul.Dupa aceea incep si eu si s-au unit gaurile facandu-se una si mai mare,normal ca profii au vazut de mai mult timp dar nu au zis nimic,cand mai erau 2 luni pana la examen vede profa de romana( o scorpie) gaura(din cauza ca nu am mai vrut sa fac meditatii cu ea deoarece vroia sa ma puna cu inca unu sa ia mai multi bani si sa se chinuie mai putin,si pentru asta se tot razbuna,ba ma asculta mereu,ba ma punea sa ies la tabla sa rezolv exercitii,etc)si ii spune directoarei,la care direct. ma pune sa platesc tot peretele.Din cauza asta ne-a mutat din nou la etajul 2 unde am facut Everestul in a 7a.
Iar la sfarsitul clasei a 8a am aruncat bani si scaune pe geam,ca nu aveam gratii,2 zile mai tarziu ma trezesc cu directoarea la poarta.Ne-a pus sa le urcam la loc,daca nu,nu ne mai dadea dosarul sa plecam din scoala ca sa ne inscriem la liceu.Cum zicea si k1du,am rupt scaune,bancile se clatinau,etc.
Aaaa si anul trecut in a 10a cumparam sandwich cu snitel de pui,maioneza si castraveti murati.Normal ca sunt si niste colege ce nu mananca castravele,asa ca sa nu il aruncam la gunoi,2 colegi destepti le-au lipit de tavan,era plin de castraveti si 3 coji de banane,si astia din clasa se mai si laudau la unii profesori de opera de arta.
PS:Cred ca e cel mai lung post al meu aici pe site lol
Bookmarks