Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 112

Thread: Intamplari la scoala !

1. #41 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Doamne,am o diriga prosta da proasta nene,nu ne zice notele,nu ne zice cate absente avem,nu ne zice ce se comunica la consilii,noroc ca avem un pupuincurist in clasa si mai stim cateceva.Ca sa aflam note si absente sa vina un parinte la scoala.
    Anu` trecut aveam geaca in cuier si avem cheile de la casa in ea,nimeni nu stia de buzunarul "secret",pana un coleg de plictiseala a inceput sa caute prin geci(sper ca e bine scris) si le-a gasit,dupa 15 minute vad ca au disparu si ii zic dirigintei,replica ei :"Si eu ce sa iti fac daca ti-au disparut ?",oricum le-am recuperat la sfarsitul zilei.Dupa intamplarea asta mama nu sa mai dus deloc la scoala,a zis ca daca se duce o ia si la bataie.
    Intamplare in clasa a 7a,vineri dupa ce am terminat orele,am varsat galeata cu apa unde curatam buretii pe podea,pana luni s-a facut Everest podeaua,si chiar luni cand a cazut profa de romana in bot am lipsit ca imi era rau,normal ca nimeni nu a zis cine a facut .
    In a 8a,tocmai ne facuse cabinet de folclor...stateam in penultima banca la perete,iar in spatele meu statea un cretin,incepe ala in ora de romana sa scobeasca peretele cu pixul.Dupa aceea incep si eu si s-au unit gaurile facandu-se una si mai mare,normal ca profii au vazut de mai mult timp dar nu au zis nimic,cand mai erau 2 luni pana la examen vede profa de romana( o scorpie) gaura(din cauza ca nu am mai vrut sa fac meditatii cu ea deoarece vroia sa ma puna cu inca unu sa ia mai multi bani si sa se chinuie mai putin,si pentru asta se tot razbuna,ba ma asculta mereu,ba ma punea sa ies la tabla sa rezolv exercitii,etc)si ii spune directoarei,la care direct. ma pune sa platesc tot peretele.Din cauza asta ne-a mutat din nou la etajul 2 unde am facut Everestul in a 7a.
    Iar la sfarsitul clasei a 8a am aruncat bani si scaune pe geam,ca nu aveam gratii,2 zile mai tarziu ma trezesc cu directoarea la poarta.Ne-a pus sa le urcam la loc,daca nu,nu ne mai dadea dosarul sa plecam din scoala ca sa ne inscriem la liceu.Cum zicea si k1du,am rupt scaune,bancile se clatinau,etc.
    Aaaa si anul trecut in a 10a cumparam sandwich cu snitel de pui,maioneza si castraveti murati.Normal ca sunt si niste colege ce nu mananca castravele,asa ca sa nu il aruncam la gunoi,2 colegi destepti le-au lipit de tavan,era plin de castraveti si 3 coji de banane,si astia din clasa se mai si laudau la unii profesori de opera de arta.

PS:Cred ca e cel mai lung post al meu aici pe site lol

2. #42 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Wow , si mai ma intrebau astia de pe forum daca sunt la scoala ajutatoare , dar untimele posturi au fost super tari.

Si noi avem o diriga proasta , intr-o zi cand nu mai stiu ce s-a intamplat diriga ne-a zis ca daca se mai intampla ceva sa o anuntam repede . Dupa vreo 3 sapt s-au batut unii rau de s-au spart ochelari si etc.. si noi ne-am dus la cancelarie sa o chemam si iese ea , ii spunem ce s-a intamplat si spune " Hai ca vin pauza urmatoare ca acum mananc un mar , si ca nu ma mai deranjati cand mananc mar ! " lol a fost super tare si aia doi care s-au batut au scapat decat cu o avertizare .

3. #43 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Se pot povestii chestiile facute in clasa chiar daca nu sunt facute de noi? (am fost clasa fantoma a liceului in V-VIII)

4. #44 SP
    Da puteti posta intamplari care nu sunt facute de voi dar sa fie vazute cu ochii vostrii ,nu auzite .

5. #45 SP
    Ok...scriu in episoade...
    1. in clasa a v-a aveam un coleg mai...hmmm... amuzant ...asta nu avea stare nici sa il... daaa...intro zi se juca cu o foarfeca in ora de limba romana... tac tac tac...si numa vedem ca o colega ramane fara o coada...tipa are un par super lung... e inca colega cu mine...ăsta se uita dupa intamplare la foarfeca dupa la ea si dupa pe jos unde era ceva par... si incepe sa rada... reactia clasei cred ca o stiti X))...

6. #46 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Am uitat sa va zic ca la mine in clasa s-a facut wrestling pe catedra pana am facut-o bucati (asta prin clasa a 6-a)

7. #47 SP
    Si la mine in clasa au facut astia wrestling, la noi era mai real adica )... Sareau de pe catedra unu pe altu, dadeau cu scaune se injurau, stiu ca unu io dat la celalalt cu ceva in cap de o cazut in fund si nu o stiu unde se afla pt 2-3 minute...

8. #48 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Am uitat sa va zic ca la mine in clasa s-a facut wrestling pe catedra pana am facut-o bucati (asta prin clasa a 6-a)
    Ai vazut anunturile de la WWE.
    "Please,don't try this!"

9. #49 SP
    Si la noi mai e wrestling , odata unii cand se bateau au spart tabla cu un scaun.

10. #50 SP
    Member Painkiller's Avatar
    faza super tare azi la ora de fizica. proful asta cu care facem accepta la ora lui absolut orice magarie, dar are o problema: nu te lasa sa te duci la baie in ora lui si in fiecare ora incepe cate o fata ca vrea la baie si incepe o discutie filozofica pe tema asta. azi a incercat una mai tupeista si sa vedeti de a iesit lol. a inceput sa zica ca are o urgenta si ca trebuie sa se duca musai la baie si ca vine in doua minute, proful nu a lasat-o si a intrebat ce ar face daca ar fi intr-un autobuz si nu s-ar mai tine lol. pana la urma fata a plecat la baie fara sa o mai intereseze ce zicea proful si, acum urmeaza, proful a inceput sa faca dinnou prezenta lol. si a strigat pe primii doi, care au zis ca sunt prezenti si de la al treilea i s-a rupt firul: al treilea desi era in clasa a zis in loc de prezent, "la baie" si dupaia s-au luat toti care au urmat dupa el lol. proful nu mai auzea decat "la baie, la baie". m-a strigat si pe mine si dupa mine era fata care se dusese la baie. o striga o data, colegii: "la baie, ea e fata care s-a dus la baie", dupa care intra ea in clasa si toata clasa incepe sa rada si sa zica: "uitati-o, ea e" lol.

11. #51 SP
    Cred ca s-a speriat saraca .

12. #52 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Cand eram in clasa a6-a cei de a8-a de la mine din scoala iiau desurubat scaunu profei noastre de chimie lupan care era si diriga noastra, toata faza care o so vedeti mai jos sa petrecut la scl nr.5 C.M. popescu, cred tottusi k faza e destul de cunoscuta videoul original a fost pus p ytube de un tip uefantasticu e numele lui de chanel

13. #53 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Si la mine in clasa au facut astia wrestling, la noi era mai real adica )... Sareau de pe catedra unu pe altu, dadeau cu scaune se injurau, stiu ca unu io dat la celalalt cu ceva in cap de o cazut in fund si nu o stiu unde se afla pt 2-3 minute...
    Noi am facut mai rau. a.k.a WWE

Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    Cand eram in clasa a6-a cei de a8-a de la mine din scoala iiau desurubat scaunu profei noastre de chimie lupan care era si diriga noastra, toata faza care o so vedeti mai jos sa petrecut la scl nr.5 C.M. popescu, cred tottusi k faza e destul de cunoscuta videoul original a fost pus p ytube de un tip uefantasticu e numele lui de chanel
    YouTube - Bad joke
    Exact la fel s-a intamplat, doar ca pe scaun statea o pedagoaga (o strigam Bulldog ca are fata de Bulldog))

14. #54 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    YouTube - Bad joke

Fara suparare, dar voi considerati asta amuzant?

15. #55 SP
    is the man! trickz's Avatar
    @Deathwings: noi cand am facut asta in clasa a 5a unei profesoare care ne detesta din tot sufletul.. ni s'a parut fun. Acum in a12a, nu as mai face asta... daca ar fi dupa mine, am recurge la metode muuuult mai dure dar si mai curate

16. #56 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    In clasa a 10-a dupa cateva beri intr-o duminica seara am inceput noi sa ne gandim la directorul adjunct. Noi invatam la pranz, de la 13:00 la 19:00 si nu prea aveam treaba cu el. Dar pentru cei de dimineata, a 11-a si a 12-a erau terorizati efectiv de el.

Asa ca am judecat noi ca daca-i facem ceva rau acum, o sa fie pusa in carca celor de a 11-a si a 12-a si noi cand vom avea probleme cu el (care le-am avut, evident si inevitabil) vom fi satisfacuti ca i-am tras-o in avans.

Astfel ca pe la ora 2:00 am plecat inarmati cu spary-uri cu vopsea si i-am scris P**A pe capota dupa care i-am facut toate geamurile de la masina negre. Un coleg a intrat si in scara, a tras o dunga de la intrarea in scara si pana la el la usa dupa care i-a marcat usa cu aceeasi inscriptie fantastica.

Luni la scoala, masina era curatata, insa daca te uitai dintr-un anumit unghi se vedea reflexia luminii in tabla si un text P**A stralucitor
    Le-a facut reclamatie unora de clasa a 12-a (cum banuiam) si noi ne-am vazut de liceu linistiti.

...prostia noastra a fost ca fiind si beti, am facut tag-uri prin tot orasul de la prietenul nostru de-acasa si pana la prof, dar nu s-a sesizat nimeni sa le ia urma asa ca totul a fost OK

17. #57 SP
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    faza super tare azi la ora de fizica. proful asta cu care facem accepta la ora lui absolut orice magarie, dar are o problema: nu te lasa sa te duci la baie in ora lui si in fiecare ora incepe cate o fata ca vrea la baie si incepe o discutie filozofica pe tema asta. azi a incercat una mai tupeista si sa vedeti de a iesit lol. a inceput sa zica ca are o urgenta si ca trebuie sa se duca musai la baie si ca vine in doua minute, proful nu a lasat-o si a intrebat ce ar face daca ar fi intr-un autobuz si nu s-ar mai tine lol. pana la urma fata a plecat la baie fara sa o mai intereseze ce zicea proful si, acum urmeaza, proful a inceput sa faca dinnou prezenta lol. si a strigat pe primii doi, care au zis ca sunt prezenti si de la al treilea i s-a rupt firul: al treilea desi era in clasa a zis in loc de prezent, "la baie" si dupaia s-au luat toti care au urmat dupa el lol. proful nu mai auzea decat "la baie, la baie". m-a strigat si pe mine si dupa mine era fata care se dusese la baie. o striga o data, colegii: "la baie, ea e fata care s-a dus la baie", dupa care intra ea in clasa si toata clasa incepe sa rada si sa zica: "uitati-o, ea e" lol.
    Ceva asemanator s-aa intamplat la noi la bio . Era una Alexandra care vorbea intr-una in ora si intreaba profa " Cine tot vorbeste ? ' noi : "Alexandra" profa : " Cine e Alexandra ? " si noi toata clasa ne-am intors spre ea siam aratat cu degetu " Ea ! " Apoi a inceput toata clasa sa rada de ea .

18. #58 SP
    Junior Member Stealth's Avatar
    @gucoza

haha. owned. saraca femeie. still funny though

19. #59 SP
    Member Devergo's Avatar
    Am inceput sa ratez fazele bune de la mine din liceu ,asta si datorita faptului ca de exemplu,saptamana trecuta am fost decat joi la scoala.Am antrenament de la 7 dimineata,2 ore si cam in functie de el imi fac programul zilei respective: daca a fost prea obositor,sarim peste scoala (eu impreuna cu 4-5 colegi) si mergem la mine pentru un poker si pizza (avem chip-uri si toate nebuniile).Presupun ca ar trebui sa iau mai in serios clasa a 12-a,dar deh,datorita programului (foarte matinal) si profesorilor (majoritatea abia iesiti din facultate) chiar nu am nici un chef.
    On to the good stuff shall we?Fiind intr-o clasa cu profil sportiv,avem reputatia de a fi clasele problema ale scolii (5-12),nu zic ca nu e meritata,dar cateodata se exagereaza .In clasa a 10-a,am scos usa din balamale si cativa bravi dintre noi au folosit-o pe post de placa de surf pe un rand de vreo 20 de scari,partea ciudata este ca a mers.... .
    Ah,si sa nu uitam de botezuri (sportivii stiu),the class/team noob gets "welcomed" in our loving community.Anul asta n-am avut nou-veniti,dar anul trecut l-am folosit pe dl. Bleau pe post de berbec,incercand sa deschidem usa clasei...care era metalizata.S-a indoit usa in 4 locuri.
    Tune in next time kids for another exiting episode of The Jocks.

Cheers

20. #60 SP
    lol Mi-ai amintit de botez si mi-au venit niste amintiri ....dureroase pentru ca eu am facut karate si in cantonament m-au "botezat" toti senseii ( da , la karate botezul il iei de la sensei nu de la colegi ) .

On: Are Zaktan in clasa niste #*%! ( nu zic ca nu vreau sa risc un ban ) si se iau de toti si mie imi era frica sa-i bat ca au ca diriginta cea mai rea profa din scoala si tocmai treceau pe langa mine unii de la a 8-a pe care ii cunosc si cand ii pun pe aia pe ei a iesit cu vanatai si eu si Zaktan ne uitam ca la un film cu Bruce-Lee cand se bateau aia .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast