mi am comandat si eu o camasa si pantaloni de pe uxcell.
am platit taxele la check-out , voi avea probleme la vama? imbracamintea e shipp-uita din china..
mi am comandat si eu o camasa si pantaloni de pe uxcell.
am platit taxele la check-out , voi avea probleme la vama? imbracamintea e shipp-uita din china..
Am si eu o intrebare:Se pot lista produsele la un seller fara cele "Eligible for FREE Super Saver Shipping." ?
Acum 3 zile, am facut ~ 1200 de hituri de la ProductRnR care inca sunt la pending. Nu prea e multumita lumea de requesterul asta... sa ma astept sa-mi dea reject la tot ?
Eu acum 3 luni am primit un mass reject (250 bucati) de la Productrnr,sper sa nu ai probleme ca 1200 de de rejects odata ar putea sa te coste un ban pe cont.
Tot ce aveam facut am transferat in gift card ballance, daca imi iau ban sper ca nu pierd si banii nu ?
Mai trebuie sa fac doar 20 de dolari sa iau un Kindle Touch, ca asta e singurul lucru care m-ar fi interesat.
ce hituri mai faceti?:d...io sunt pe proxy akum k sunt la facultate si nu mi se incarca aproape nimicAs vrea sa-mi iau un modem usb sa fac hituri dar nu stiu care sunt bune, mi-e frika sa nu faca la fel ca pe proxy sa nu se incarce paginile
...Voi ce modem mi-ati recomanda?
Apropo de ip, dolores verifica cumva locatia dupa ip? La 70-80% din hituri imi zice ca nu le pot face (ceva cu "sorry, [...] from your location"). Asta se intampla si pe ro, si pe recentul intrat in functiune us.
Da,verifica dupa ip.La multe hituri nu apare locatia us dar ele tot pe ip de us se incarca...
Atunci, daca folosesc Tor, sunt sanse sa-mi dea cei de la mturk un ban de sa nu-l pot duce? La cate impart ei, nu m-ar mira sa fie scris pe undeva ceva.
idei ce-i cu asta ?We have detected that your Amazon Payments account cannot be used with Amazon Mechanical Turk
Please update your address on Amazon.com to reflect where you live. Otherwise, please contact customer support for assistance.
Salutare!Imi spuneti si mie va rog daca se aplica taxe suplimentare in afara de tva si taxe vamale pe electronice sau parfumuri amazon.com si daca da care sunt.Va multumesc frumos pentru eventuale raspunsuri.O zi buna
Bookmarks