o luna cand mergea treaba calumea...acum vad ca baga 3 hituri pe noapte si cam gata..
asa este, eu abia daca apuc sa fac cativa centi cu locations, in rest stau si caut dar degeaba.
Amazon.com Shipping Rates: RAREWAVES-IMPORTS
Daca intereseaza pe cineva seller UK cu CD/DVD/Vinyl. Shipping: 2$/transport+0.5$/item
Eu m-am pus pe cautat selleri UK. Ce o sa gasesc o sa editez si o sa pun aici in postul asta. Puneti si voi daca ati mai gasit sau stiti poate incropim o lista.
http://www.amazon.com/gp/help/seller...APFPB&isPopup=
Jucarii--- transport 0
DragonWeave Jewelry
Cred ca e din SUA dar are 5$/shipment
The Fragrance Counter UK @ Amazon.com:
Nu stiu daca s-a mai zis de sellerul asta. E din UK si are parfumuri.
Amazon.com At a Glance: Danetre Gifts UK
Amazon.com At a Glance: bluecoat books liverpool uk
Amazon.com At a Glance: Posters UK
Amazon.com Shipping Rates: FEXL Books Division
Amazon.com At a Glance: PharmacyPlace United Kingdom
Amazon.com Feedback: Canvas101
FireStar Toys @ Amazon.com:
Amazon.com At a Glance: Tuff_luv
Amazon.com At a Glance: PCJ SUPPLIES
Amazon.com At a Glance: DMS Sportsworld USA
Amazon.com At a Glance: Hayes Sports/Fitness
Amazon.com At a Glance: Discount Satellite Navigation Ltd
Amazon.com At a Glance: CHARGER4U
Amazon.com At a Glance: Navi-tech
Amazon.com At a Glance: Crackers Ltd
Amazon.com At a Glance: SportsShoes Unlimited
Amazon.com At a Glance: The LED Watch Store
Amazon.com At a Glance: Triniti Jewellery
Amazon.com At a Glance: Bodycare2000
Amazon.com At a Glance: oldprint
Orlando Sports @ Amazon.com:
Amazon.com Shipping Rates: auto-unique
Amazon.com At a Glance: Connemara Jewelry
Amazon.com At a Glance: CDWorld, Ireland
Amazon.com At a Glance: SCIFICOLLECTORUSA
Amazon.com At a Glance: Cuffs & Co
Amazon.com At a Glance: Naturally Med
Amazon.com Shipping Rates: Mio Destino
Amazon.com Shipping Rates: Royal Kraft
Amazon.com At a Glance: NGWORLD
Amazon.com Shipping Rates: Minxy's Jewelry
Amazon.com At a Glance: Pro Active
Amazon.com At a Glance: Proporta Ltd
Amazon.com At a Glance: Grand Prix Products
Amazon.com At a Glance: Safe Skies Patented TSA Locks
Amazon.com At a Glance: Carfrae Hunt International
Asta e cam ce am gasit eu cu Gogu pana acum...unele sunt mai bune altele mai putin, eu le-am listat pe toate. De electronice nu prea am gasit, am gasit unul din Germania dar care nu trimite in Europa sau cel putin nu scrie la Shipping rates ca ar trimite. Oricum eu il dau, daca vorbeste cineva cu ei si reusesc sa comande de la ei sa ne anunte si pe restul==>Amazon.com At a Glance: Mega_Mega[COLOR="Silver"]
Da, si eu am mai intrebat pe cativa vanzatori de jocuri video care trimit din uk daca trimit in Romania si o zis ca nu pot trimite numa in tarile de pe lista deci problema nu-i cu sellerii ci cu amazon.com care nu ne are pe lista verde la transporturi cred.
Din pacate nimic... Am cautat de mi-au sarit ochii zilelele astea, nu am gasit un HIT cat de cat.
https://www.mturk.com/mturk/searchba...ward=&x=7&y=18
Au mai fost postate aici pe forum recent deci daca v-ati documenta putin inainte ati avea mai mult succes. Eu am facut cateva sute azi si nu prea mai am imaginatie.
PS: interzis pudicilor
Salut.Am si eu o mare rugaminte.Poate cineva sa ma imprumute cu 42$?Am nevoie urgent,am cautat hit-urile care multa lume de aici le dau dar nu mai sunt.Va rog frumos.Multumesc!
nu poti trimite banii din contul de mturk decat in gift cardul contului cu acelasi mail. si din gift card nu poti trimite
Am facut comanda de carti in valoare de 48.38$ tot cu transport, de pe amazon USA, cand mi-a venit avizul am fost la posta , doamna de la ghiseu mi-a spus ca e extern si ca e la vama , ma lamureste cineva cum e cu vama asta , vreau si indrumare cum sa procedez pentru a intra in posesia colet-ului.
PS: Sunt din Iasi.
Bookmarks