ma, ati vazut ca pe amazon, cand dai comanda, la shipping page e "tax" si-ti ia niste bani. eu le-am printat pagina aia si le-am dat-o la vama si le-am zis ca acolo am platit taxa. si n-am mai platit nimic
ma, ati vazut ca pe amazon, cand dai comanda, la shipping page e "tax" si-ti ia niste bani. eu le-am printat pagina aia si le-am dat-o la vama si le-am zis ca acolo am platit taxa. si n-am mai platit nimic
Asta stiam si noi. De aceea e taxa aia.
Eu m-am reapucat de facut full pages. Daca stiti sa le faceti si le faceti corect, nu vor fi probleme. Asta pentru cei care se plangeau ca le-au fost rejectate toate hiturile de la Classify This.
Intrebare pt cei care au facut comanda si au platit direct pe site la amazon acea taxa, pt a fi scutiti de taxa vamala: valoarea a fost fix 24% din valoarea comenzii, cat ar fi reprezentat in mod normal TVA-ul?
Un seller de monitoare cu transport ieftin?As vrea sa stiu daca se merita sa ma apuc sa mai fac..
Doamne cate Product Listings Premium au putut sa fie in dimineata asta. Am prins cand le-au bagat, pe la 4 si ceva si am facut pana am "lesinat" pe tastatura si m-am dus in pat ca muream de somn. Insa tot mai erau si acum am vazut (mail turkalert) ca au bagat pana pe la 10 si ceva. Deci aprox 6 ore de PL, cred ca niciodata nu au tinut asa mult. Ma oftic rau ca nu am rezistat...Sper sa mai bage asa, diseara ma culc devreme.
Trebuie sa fi facut hituri de la ei in trecut, nu stiu exact cate si sa nu ai rejects (de la ei). Mie mi-au acordat calificarea Premium instant, dupa cateva minute de la request.
au fost si 3 zile continuu ...cand era la inceput...am stat 24 de ore continuu...esti noviceiti trebuie antrenament
---------- Post added 19-06-2011 at 06:04 AM ----------
asta e chiar taran...cum trec sutele de dolari pe langa mine si eu nu pot face,,,a mai dat cuiva calificarea instant? la product listings ma refer..![]()
Adevarat antifacat. Am cont bun pe america, fara hituri rejectate si totusi pe noi nu ne lasa. E rasism asta
N-aveti nimeni inca un cont gol pe care sa fi facut Products in trecut? Vi-l platesc.
nu e rasism,,,e discriminare,,invata termenii...totusi ..hiperjet a reusit sa faca. si mai am un amic caruia i-a acceptat calificarea instant...i-am trimis si mail...nimic..
Ar fi mers si rasism ca europenii au multe restrictii pentru majoritatea hiturilor. Hiperjet probabil facuse inainte.
Nu stiu ce sa zic, eu am cont de RO cu doar vreo ~500 hituri facute (nu toate la PL, doar cam 20% din cele 500), cont vechi de vreo 3 luni, aprox. Contul nu prea a fost folosit asa activ pt ca nu mai gaseam hituri bune in ultima vreme. Insa cu toate astea mi-au dat instant calificarea la PL Premium. Deci naiba stie, o fi chestie de noroc...
Azi dimineata au bagat din nou cateva ore bune si eu iar am adormit.![]()
V-au dat calificarea la RL Premium hits? Pt ca azi s-au dus hiturile lor cam repede...![]()
Astazi mi-a venit avizul la comanda, maine merg sa o ridic: Amazon.com: T-Shirt Mens White " MONSTER Drag Racing " Sports: Clothing
daca dadea iti seama ca nu vorbeai singur...se pare ca esti singurul norocos de aici...eu continui sa mor de ciuda asteptand calificarea...chisa-l-as in freza
Bookmarks