Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 291 of 312 FirstFirst ... 191 241 281 289 290 291 292 293 301 ... LastLast
Results 5,801 to 5,820 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #5801 SP
    Junior Member Zniper1's Avatar
    Am văzut că unii dintre voi au reușit să plătească taxele vamale direct din banii de mTurk (pentru produse de la Amazon Store). Ce treuie să bifez? Sau sunt anumite condiții de �ndeplinit?

Hălp please.

2. #5802 SP
    Junior Member stavix's Avatar
    Iti spun eu daca imi zici ce hit-uri faci.

3. #5803 SP
    Junior Member luludia07's Avatar
    Quote Originally Posted by Zniper1 View Post
    Am văzut că unii dintre voi au reușit să plătească taxele vamale direct din banii de mTurk (pentru produse de la Amazon Store). Ce treuie să bifez? Sau sunt anumite condiții de �ndeplinit?

Hălp please.
    Nu trebuie sa selectezi nimic iti va lua taxele direct.

4. #5804 SP
    Junior Member baghy's Avatar
    Voi aveti cont pe Ro ? Ca abia daca fac 5$ pe zi...

Sent from my Optimus 2X using Tapatalk

5. #5805 SP

6. #5806 SP
    bataie de joc 5 centi... pentru o sarcina similara americanii primesc 20/30 centi

7. #5807 SP
    Quote Originally Posted by baghy View Post
    bataie de joc 5 centi... pentru o sarcina similara americanii primesc 20/30 centi
    Pai 5 centi cu 5 centi se aduna.Acum inteleg si eu cum de abia faci 5 dolari pe zi.

8. #5808 SP
    Wow pt 500 cuvinte primesti 5 dolari. Tie ti se pare ca e rentabil? Sa numai zic de timpul alocat...

Sent from my Optimus 2X using Tapatalk

9. #5809 SP
    Member Florin27's Avatar
    Stie cineva ceva despre requesterul Daivd Capra?Am facut niste hituri cu twitter si as vrea sa stiu cam in cat timp aproba/respinge..

10. #5810 SP
    Junior Member Rewbbellion994's Avatar
    Salut!
    As vrea sa fac si eu niste bani cu MTurk si as dori niste recomandari de genu pe ce tara sa-mi fac acc-ul Ro sau US si ce hituri sunt bune si da accept.
    Multumesc!
    Poate ma loveste camionul plin de noroc si imi iau si eu o guma Turbo de pe Amazon

11. #5811 SP
    Quote Originally Posted by luludia07 View Post
    Pai 5 centi cu 5 centi se aduna.Acum inteleg si eu cum de abia faci 5 dolari pe zi.
    A modificat pretul la 15 centi acum chiar ar fi convenabil dar requesterul are si citeva negative.Am facut citeva de vineri dar is in pending.

12. #5812 SP
    Junior Member lfcalexandru's Avatar
    Cum pot gasi pe amazon un nintendo gameboy advance normal sau SP, used si care poate sa fie trimis in Romania. Nu vreau un pret urias.

13. #5813 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Dai search

14. #5814 SP
    Junior Member magonia's Avatar
    Pentru cei interesati, seller de parfumuri din UK, cu transport 4$ per transport + 3.5 per item:
    Amazon.com At a Glance: Smellies Direct US

Este nou lansat pe .com, insa are reputatie pe amazon.de
    Amazon.de Auf einen Blick: Smellies Direct (Kein Packstation)

Eu am facut o prima comanda la ei care a ajuns fara probleme.
    Au facut livrarea in aceeasi zi cu Royal Mail, mi-au dat tracking number - am putut sa vad unde se afla coletul atat in UK cat si in Romania (Posta romana are tracking!), multumit deplin!

15. #5815 SP
    Member Florin27's Avatar
    Un seller cu cd playere/statii pentru masina stie cineva?

16. #5816 SP
    Junior Member console_predato's Avatar
    Amazon.com: Monster Beats Solo High-Def On-Ear Headphones with ControlTalk (White): Electronics
    Amazon.com: Apple Magic Mouse: Electronics
    Amazon.com: Coby Kyros 8-Inch Android 2.3 4 GB Internet Touchscreen Tablet with Stylus MID8120-4G (Black): Wholesale Connection
    Amazon.com: Apple Airport Express MB321LL/A [NEWEST VERSION]: Electronics
    Amazon.com: Apple iPod touch 8 GB 4th Generation (White): MP3 Players & Accessories

Vreau sa-mi comand produsele acestea dar de fiecare data , indiferent de ce seller pun imi zice acelasi mesaj , We're sorry. One or more items can't be shipped to your selected destination. Please sign in to change the shipping address or delete the item(s) from your order.
    E pt ca niciunul nu trmite in romania sau am gresit eu ceva la adresa/date ???

17. #5817 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Stie cineva daca am voie sa comand cutit de pe Amazon?Nu imi va spune nimic la posta cand deschide pachetul?

18. #5818 SP
    Junior Member console_predato's Avatar
    nimeni nimica ?

19. #5819 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    E din cauza ca nimeni nu trimite in Romania. De ex. primul produs (castile) are 3 selleri si toti au doar domestic shipping(US only).

20. #5820 SP
    Member Florin27's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin27 View Post
    Un seller cu cd playere/statii pentru masina stie cineva?
    Nimeni?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 291 of 312 FirstFirst ... 191 241 281 289 290 291 292 293 301 ... LastLast