Basescu si clanul de trepadusi au cumparat integral toate orele de emisie pe OTV.. pe OTV !! , televiziunea de scandal, pentru urmatoarele 3 zile, tot weekend-ul, pentru a-si pune copoii sa-i spele rusinea cu pumnul. I-au anulat lui Vadim o emisiune saptamanala pe acest motiv. Rusinea asta nu va fi spalata nici daca va cumpara toate televiziunile din Romania.

. Rusinea asta nu va fi spalata nici daca va cumpara toate televiziunile din Romania.

. Asta ca un raspuns la a 2-a explicatie: ""nu mi-am batut copii, nu mi-am batut sotia"". Stiu ca Vadim si restul sunt anti-base, si acum e momentul ca ei sa atace, un payback pentru ce le-a facut basescu in acest rastimp de 5 ani. A mai spus si ca a sesizat CNA-ul pe acest motiv.. bla..bla. Oricum, eram pe jos de ras cand vorbea Vadim.
este sublima dar lipseste cu desavirsire
... cel putin nea' Joana ori Remus Pleata fiecare reprezinta o alegere interesanta pentru prestanta, cel putin atit, sa dea bine pentru opinia interna si internationala ca in rest, oricum nu o sa fie nici o schimbare cu oricare dintre ei. Insa cu tovarasu' Vahdim si specialitatea casei care ei este nea Behali care sint buni pentru reclama in peatza h'Obor 2 la leu, mare minune unde incape atit de multa prostie in tara asta.
Mai grav este ca au tupeu sa iasa in fata
iar si mai grav ca au si adepti care pentru 2 chiftele le sterg pantofi.

Bookmarks