Tocmai ca intrebarea mea plecase de la afirmatia "Avem in sfarsit dupa 35 de ani ocazia sa votam un om care ne scoate din paradigma 'raul cel mai mic'", daca incepem cu "Il preferi pe SImion?" atunci afirmatia pica.
Tocmai ca intrebarea mea plecase de la afirmatia "Avem in sfarsit dupa 35 de ani ocazia sa votam un om care ne scoate din paradigma 'raul cel mai mic'", daca incepem cu "Il preferi pe SImion?" atunci afirmatia pica.
Un mare kudos minoritatilor maghiare si moldovenesti - un vot decisiv si clar impotriva nationalistilor si pseudopatriotilor.
Cred ca in momentul asta nu realizam pe deplin ce bomba cu ceas am avut in case si cat de aproape de dezastru total am fost...
Sunt mandru ca am fost mai demni si mai inteligenti decat ungurii si decat slovacii!
Sigur, sper ca nu se asteapta nimeni ca de astazi sa fie doar lapte si miere, tara este in dauna partiala (inca nu totala) si din pacate vor trebui adoptate masuri nasoale ca sa se redreseze. Abia astept primele masuri naspa sa iasa shoshocarii in haita si sa tipe iar la Realitatea NV! Ei care isi planuisera in detaliu cum sa aduca tara inapoi in epoca de piatra!
Sunt mandru de tinerii din Romania, o generatie pe care la prima vedere ai fi tentat sa o cataloghezi ca o generatie de idioti. Se pare totusi ca exista sperante! Sunt mandru de toti romanii care, din teama sau nu, au realizat o mobilizare extraordinara!
Dupa cum spune si colegul de mai sus, ma inclin si in fata maghiarilor din Romania care au dat dovada ca au coloana vertebrala si creier!
Astazi sunt mandru de toti romanii, de maine o luam de la capat!
Dezastrul a fost evitat, iar momentan nu este nimic mai delicios decat sa ma uit ca la o comedie proasta cum se zvarcolesc analfabetii astia in chinuri!
Au incercat jigodiile, N-AU REUSIT! Urmeaza Polonia! Cred ca nu vor reusi nici acolo!
PS: ASA SA RAMANA!
Bookmarks