Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 160 of 160 FirstFirst ... 60 110 150 158 159 160
Results 3,181 to 3,197 of 3197

Thread: Ce fel de tara este Romania?

1. #3181 SP
    Member omega's Avatar
    Tocmai ca intrebarea mea plecase de la afirmatia "Avem in sfarsit dupa 35 de ani ocazia sa votam un om care ne scoate din paradigma 'raul cel mai mic'", daca incepem cu "Il preferi pe SImion?" atunci afirmatia pica.

2. #3182 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    E bine ca ai inteles tot.

3. #3183 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    că dacă era plat
    aveam curcubeu pătrat
    Attached Images Attached Images img_1102.jpg

4. #3184 SP
    Member ymess's Avatar
    Un mare kudos minoritatilor maghiare si moldovenesti - un vot decisiv si clar impotriva nationalistilor si pseudopatriotilor.

5. #3185 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Cred ca in momentul asta nu realizam pe deplin ce bomba cu ceas am avut in case si cat de aproape de dezastru total am fost...
    Sunt mandru ca am fost mai demni si mai inteligenti decat ungurii si decat slovacii!

Sigur, sper ca nu se asteapta nimeni ca de astazi sa fie doar lapte si miere, tara este in dauna partiala (inca nu totala) si din pacate vor trebui adoptate masuri nasoale ca sa se redreseze. Abia astept primele masuri naspa sa iasa shoshocarii in haita si sa tipe iar la Realitatea NV! Ei care isi planuisera in detaliu cum sa aduca tara inapoi in epoca de piatra!

Sunt mandru de tinerii din Romania, o generatie pe care la prima vedere ai fi tentat sa o cataloghezi ca o generatie de idioti. Se pare totusi ca exista sperante! Sunt mandru de toti romanii care, din teama sau nu, au realizat o mobilizare extraordinara!
    Dupa cum spune si colegul de mai sus, ma inclin si in fata maghiarilor din Romania care au dat dovada ca au coloana vertebrala si creier!

Astazi sunt mandru de toti romanii, de maine o luam de la capat!
    Dezastrul a fost evitat, iar momentan nu este nimic mai delicios decat sa ma uit ca la o comedie proasta cum se zvarcolesc analfabetii astia in chinuri!

Au incercat jigodiile, N-AU REUSIT! Urmeaza Polonia! Cred ca nu vor reusi nici acolo!

PS: ASA SA RAMANA!
    Attached Images Attached Images screenshot-2025-05-19-092047.png

6. #3186 SP
    Felicitări tuturor celor care au votat. Vă mulțumesc.

7. #3187 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Scuze dar nu m-am putut abtine. Oricum, nu m-am mai distrat atat de bine cum o fac de duminica incoace de foarte mult timp!
    Attached Images Attached Images 500133050_24009090845363906_7343127086830604344_n.jpg

8. #3188 SP
    Mai mulți bani la buget, isi fac CI noua totul bine. Numai ca nu a fraudat nimeni nimic.

---------- Post added 22-05-2025 at 16:55 ----------

A fost validată oficial candidatura lui Nicușor de către CCR.

Habemus Presedinte in mod oficial.

---------- Post added 22-05-2025 at 16:56 ----------

A fost validată oficial candidatura lui Nicușor de către CCR.

Habemus Presedinte in mod oficial.

9. #3189 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Cred ca este pentru prima data cand urmaresc cu atentie ce se intampla in politica asta de rahat. Mi s-a mai demonstrat o data, pentru a nu stiu cata oara, ca noi suntem doar prostii de care-si bat ei joc. Un circ total, o falsa senzatie de TU CONTEZI. Nu, nu contam.. deloc.

Cei mai slabi candidati de dupa 89 incoace, cel mai josnic circ. Circul asta care prinde bine exact la acei frecventi si ferventi utilizatori ai unor retele de socializare gen TT. Am ajuns sa vad politicieni din “garda veche” prostindu-se pe TT, de ex. Mai aveam sa-i vad recitand in cor: Ghe ghe… oribil!

Mi-e groaza de ce va fi in viitor cand majoritar va fi electoratul “Ghe ghe”.

Totodata, mi s-a intarit ceea ce simteam de ce a timp: cei de afara, daca sunt plecati de mai mult de un an, nu ar mai trebui sa aiba drept de vot. De ce? Nu mi se pare in regula ca viitorul tarii sa-mi fie decis de unii care au decis sa se mictioneze pe tara asta, si pe viitorul ei si sa plateasca taxe/impozite, prin tari straine. Stati acolo, tata. Vreti o Romanie mai buna? Veniti in pana mea in tara, puneti umarul si ajutati. Nu stati “pe margine” si pozati in mari patrioti. Patriotismul vostru s-a dus pe “apa sambetei”, din momentul in care ati decis sa plecati.

Totodata, personal, nu vreau sa aud prostia: “da, dar noi trimitem bani in tara!”. Asa, si? Cu ce ma ajuta pe mine asta? Vino tati si plateste taxe si impozite. Banii ii trimiti si beneficiaza de ei, rudele tale (cum este si normal, dealtfel) DAR, asta nu inseamna ca-mi faci si mie, indirect, viata maj buna. Sa-ti intre bine in cap.

Si ar mai fi multe de spus. Dar.. le-as spune degeaba. Oricum nu se schimba nimic. Doar refulez.

Cert este ca, dintre toti, cel care se pare ca a fost si validat, este si cea mai buna solutie de departe. Asta nu inseamna, insa, ca gata, ne va fi mai bine. Nu, nu ne va fi. Dar, ne putea fi mult mai rau. Asta nu inteleg toti “patriotii” aia de afara, purtatori de tricouri “ITALIA”, conducatori de BMW cu volan pe dreapta si cu numere galbene, si nu numai.

Bine, pe “patriotii” aia, oricum ii doare-n fund de tara, e doar marketing.. ca sa citam din “Simeon”.

Habemus Presidentum! Dar doar atat

10. #3190 SP
    @Johnny spune-ne si noua din punctul tău de vedere ce candidați aveau un CV mai bun ca al lui Nicușor vis-a-vis de ce au reușit să facă în cariera politică. Luminează-ne și pe noi care era candidatul puternic?

Tu stii ca banii ăia trimisi la rude din afara sunt folosiți la a cumpăra bunuri si servicii care sunt taxate, impozitate si accizate iar acei bani din taxe, impozite si accize se duc la bugetul de stat? E bine ca patrioții de politicieni au stiut sa administreze banii aia si de-aia o ducem asa de bine.

11. #3191 SP
    Cred ca am raspuns deja pe subiectul asta. Ai citit tot?

12. #3192 SP
    Daca te-am intrebat inseamna ca am citit si reiese ca ai raspuns... nu. Ca altfel nu te mai intrebam. Dar e bine ca ai inteles tu tot. In special cum daca cineva cu bani de afara cumpara bunuri si servicii, taxele alea nu se duc la bugetul de stat. Asta e, nu a candidat Sosoaca, nu am avut candidati puternici

13. #3193 SP
    Ma depaseste ceea ce vrei sa transmiti. Un non-sens, la fel ca toti “patriotii” cu foarfeca-n bulentin.

spun si dumitale ce le spun tuturor “luptatorilor” din Diaspora. Vrei sa faci ceva? Sa pui umarul la reconstructia tarii? Atunci vino aici, nu te mai da mare deontolog de peste mari si tari. (Din reactia pe care ai avut-o, presupun ca esti un diasporean deranjat de cele spuse mai sus)

14. #3194 SP
    Presupunerea e mama tuturor esecurilor. E ok, ai dreptul la o parere, nu deranjezi cu nimic.

15. #3195 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu zic că nu o să se întâmple nimic nou, tot noi alergăm pentru toate cele. Nu o să vină nimeni de la Cotroceni să vă întrebe ce ați mâncat.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

16. #3196 SP
    Reactia dvs initiala, va contrazice. Dar trecem peste. Noi sa fim sanatosi.

“Maxima” asta cu presupunerea, ar merita putin discutata sau disecata. Spre beneficiul dvs, pe viitor, poate ati nascoci ceva mai inspirat. Dar nu cred ca-si are sensul din moment ce aruncati cu ironii “Sososciene”. Am cobora nivelul discutiei prea jos si ne-am mai si pierde timp pretios.

---------- Post added 22-05-2025 at 18:08 ----------

Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Eu zic că nu o să se întâmple nimic nou, tot noi alergăm pentru toate cele. Nu o să vină nimeni de la Cotroceni să vă întrebe ce ați mâncat.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
    Asta spuneam si eu, pana sa se agite interlocutorul de mai sus. Si mai spuneam o chestie. Nicusor, este cea mai buna solutie dintre cele propuse. Dar, sensurile limbii romane se pierd in abisurile Diasporei, pentru unii.

17. #3197 SP
    E amuzant cum tu ai impresia ca eu ma agit dar tu nu ai nici cele mai elementare noțiuni despre cum circula banii in economie si tot incerci sa te dai științific. Pare că ești simpatizant Călin Georgescu si mare fan Trump si Mihail Neamțu, ca numai la Mihail Neamțu mai găsești discursuri din astea.

Tot simplu te-am intrebat cine ar fi fost un candidat puternic, tu ai raspuns la modul domnule dar oare apa e chair H2O?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 160 of 160 FirstFirst ... 60 110 150 158 159 160