Si-a facut Basescu un cont aici sub userul Mozambic ?
Domnu, afla ca MULTI au plecat deja, daca tu crezi ca asta e solutia... Stii bancul ala cu Mubarak ?
Il suna Obama pe Mubarak si-i zice sa-si pregateasca un discurs de adio in fata poporului egiptean. La care Mubarak intreaba : De ce ? Unde pleaca poporul egiptean ?
Afla ca multi din noi muncim, iar indemnul tau (la munca oameni buni !) e stupid in conditiile astea. Problema e cand muncesti, platesti taxe si nu primesti nimic in schimb. Aia e problema. Cand 99.9% din taxele mele merg in vila lui Videanu, in posetele doameni Udrea, in Lamboghini-ul lui Prigoana junior, etc.
Stii cum zice Badea ? N-am nimic sa fure si ei acolo 1%, 2%, fie 10%. Dar nu aproape 100%.
Mai sunt si din aia care spun pe bune : pai si dincolo benzina e tot atata. Da, e tot atata, dar din accize se fac sosele. Ia baga tu o tura in Germania sa vezi cum arata drumurile acolo.

. Scuze dar nu am rezistat.

Sti care este diferenta intre un caine Soricar-Teckel si un Doberman ? Primul este caine de agrement si cam atat al doile este caine utilitar deci cu totul altceva. La fel si cu popoarele. Unele sunt numai de servitute si atat altele sunt pentru cucerire, constructie si creatie. Iti spun eu Romania nu are nici o sansa face parte din prima categorie. Nu avem singe de cuceritori in noi. Suntem o natie bleaga. Accepta asta. Se vede asta si din ultimile alegeri pe cine a ales poporul roman.

Bookmarks