Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 220 of 224 FirstFirst ... 120 170 210 218 219 220 221 222 ... LastLast
Results 4,381 to 4,400 of 4463

Thread: Tigara electronica

  1. #4381 SP
    Member chesterb's Avatar
    Îi schimbi rezistenţa din atomizor odată pe lună. Unii cumpără alt atomizor periodic. Eu prefer să schimb rezistenţa şi să spăl restul corpului.

  2. #4382 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Poate sa imi recomande cineva un atomizor decent...?
    pana acum am folosit kanger protank dar devine cam enervant pentru ca adesea rezistenta se supra imbiba cu lichid ...acel lichid ajunge si in gura etc...nu e o experienta chiar placuta...
    Problema asta e comuna la protank si m am gandit ca e timpul pentru o schimbare...
    Obligatoriu sa fie cu rezervor de lichid si sa fie servisabil...
    Atomizorul o sa fie folosit pe modul n eVic...
    Buget...~100RON

  3. #4383 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Dupa aproape o zi de cautat si documentat, tot nu am putut sa ajung la o concluzie. Sunt indecis intre un Joyetech 510-T sau un TGO de la Sailebao. Un Joyetech ma atrage mai mult, dar mi se pare ca e putin mai greu de intretinut cu atomizori si cartuse, pe cand TGO-ul, am toate chestiile de care am nevoie acolo pe site-ul lor. Pareri ? Sugestii ? thx.

  4. #4384 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sunt curios daca a testat vreunul dintre voi Joyetech eMode sau Joyetech eCom. Nu de alta, dar a inceput sa ma oboseasca eVic-ul (e totusi mult prea mare pentru mine - says no girl ever ). Daca da, postati si voi parerile despre ele... Thanks!

    Szergiu: eu inca folosesc LR-urile de la Joyetech...

  5. #4385 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Ce model folositi ?
    Eu unul folosesc o baterie de 1100mAh (de la Tigara Ego) cu usb passthrough si ProTank II.

  6. #4386 SP
    kgb
    Junior Member kgb's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    Poate sa imi recomande cineva un atomizor decent...?
    pana acum am folosit kanger protank dar devine cam enervant pentru ca adesea rezistenta se supra imbiba cu lichid ...acel lichid ajunge si in gura etc...nu e o experienta chiar placuta...
    Problema asta e comuna la protank si m am gandit ca e timpul pentru o schimbare...
    Obligatoriu sa fie cu rezervor de lichid si sa fie servisabil...
    Atomizorul o sa fie folosit pe modul n eVic...
    Buget...~100RON
    Mi-am luat ieri Aero-Tank Kanger si sunt foarte multumit de el. E tare ca poti sa iti setezi foarte usor cantitatea de vapori, doar il rotesti. Pret 100 de lei

    ---------- Post added 10-09-2014 at 15:15 ----------

    cat fumezi? Daca fumezi mai mult de un pachet pe zi, eu zic ca este mai potrivit TGO...desi e un model cam vechi, nu prea mai foloseste nimeni clearomizoarele alea cu Tank, au aparut altele mult mai evoluate. Plus ca rezervoarele tank nu sunt nici asa bune, iti cam vine e-lichid in gura de la ele. De ce nu incerci o versiune mai noua de la Ego? Cum ar fi Ego w sau CE4 + Vipercig...

  7. #4387 SP
    Junior Member kiRuZsal's Avatar
    Daca chiar vrei sa renunti la fumat poti, asta tine de psihicul fiecaruia. Stiu, iesi in bar, X fumeaza, ai fuma si tu, dar te poti abtine daca chiar vrei asta. Si eu am fumat vreo 3 ani, altii poate ati fumat 4-5-10, dar daca vrei sa le lasi, le lasi.
    Vad pe strada pusti de 14-15 ani, cu tigari electronice zicand ca incearca sa se lase de fumat, WTF?! Pe ce planeta traim?

  8. #4388 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    eh ? ... cine a spus ca eT-ul are ca unic scop "sa ne lasam de fumat" ?

  9. #4389 SP
    kgb
    Junior Member kgb's Avatar
    tigara electronica a fost inventata pentru fumatori, ca sa ii ajute sa renunte la tigarile clasice.... cat despre adolescentii care folosesc tigara electronica aici este cu dus intors...ideal ar fi sa nu fumeze deloc, dar daca ma intrebi pe mine... decat sa fumeze tigari clasice, care contin mii de substante chimice, mai bine folosesc electronica...

  10. #4390 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    ... nu prea, nu am idee pentru ce a fost inventata si nici ca ar conta motivul initial, ceea ce este cert este ca scopul real este "alternativa la tigarile clasice", dupa ca X-lescu o foloseste ca sa scape de viciu iar Z-ulescu pentru ca sa fumeze ceva "mai curat" este doar o sub-clasificare.
    Eu vapez de aproximativ 4 ani si nu am avut nici o clipa intentia sa ma las de tigari. Scopul initial a fost de a scapa de mirosul din casa si haine, dupa mi-am dat seama ca d.p.d.v. financiar ies mult mai bine, si tot asa, diverse nimicuri importante.

  11. #4391 SP
    kgb
    Junior Member kgb's Avatar
    eu vapez de aproape 5 ani si, ca si tine, nu imi doresc sa renunt, pentru ca de la bun inceput nu mi-am dorit sa renunt la tigari...am vrut doar sa nu mai fumez in casa. Dar, sunt persoane care au reusit sa renunte si la tigara electronica...

    Tigara electronica este o alternativa pentru tigarile din tutun, dar poate fi si un mijloc de renuntare la fumat pentru cei care isi doresc...

  12. #4392 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stie cineva daca pe la noi prin Romania a ajuns si Joyetech Delta II? Nu de alta, dar n-am vazut pe nicaieri...

    Also, intrebare de baraj: Joyetech Delta II vs Aspire Atlantis vs Kanger Subtank - Who wins?

  13. #4393 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vad ca nu mai sunteti asa pasionati de eT-uri pe-aici (sau v-ati ascuns)... prin urmare o sa mai bolborosesc de unul singur pe-aici. De data asta am revenit in forta, pentru ca vad ca in sfarsit a aparut un adevarat GAME CHANGER in industria eT-urilor. Mai exact, este vorba de chip-ul DNA 40... Sunt sigur ca ati vazut o groaza de MOD-uri pana acum care foloseau chip-ul DNA 30, insa 40-ul vine cu o chestie care ar fi trebuit sa existe din startul eT-urilor. Chiar nu inteleg de ce a trebuit sa asteptam atatia ani pana a realizat cineva exact unde e problema.

    Prin urmare haideti sa vedem de ce este DNA 40 un game changer... si de ce revolutioneaza tot ceea ce stiam pana acum legat de tigarea electronica. E simplu: "controlul si limitarea temperaturii rezistentei". Toata nebunia cu "la cati ohms lucreaza atomizorul tau", "la cati V rezista", "cati W tine setup-ul tau?"... a devenit o miscare exagerata. Bine, are fundamentele sale (legate mai mult de fizica, legea lui ohm, etc.), insa degeaba calculezi sa fie totul perfect si in momentul in care ramai fara lichid... arzi atomizorul. Sau arzi vatelina, sau bumbacul folosit.

    Asta fara a mai lua in calcul ca a inceput nebunia cu vaporizatoarele sub-ohm si "goana dupa nori" (cloud chasers)... Motiv pentru care am ajuns sa vad MOD-uri de 150W-250W!!! Si pentru are au inceput sa apara studii care sa arate ca lichidele respective la temperaturi inalte produc formaldehida si alte nebunii cancerigene.

    So, ce face DNA 40 este un control absolut asupra puterii, astfel incat rezistenta (atomizorul) sa nu depaseasca niciodata temperatura impusa. In cazul de fata, s-au facu o groaza de teste... si la peste 200 grade, bumbacul sau materialul folosit, incepe sa se ingalbeneasca... pe la 230 de grade deja se inegreste... 250 deja il arzi. Asta daca nu ai lichid suficient. Dar si lichidul respectiv... se pare ca la temperaturi mari, se desfac in tot felul de ciudatenii. Practic tu setezi sa mearga la 200 de grade, si chip-ul respectiv face toate calculele (in functie de ce atomizor ai), ce voltaj scoate bateria si cati Watts ai setat tu. Cu alte cuvinte face calculele pentru tine... si orice ai incerca (poti sa dai si 100W daca vrei), nu va lasa niciodata rezistenta sa depaseasca temperatura setata.

    Cu alte cuvinte, nu vei reusi NICIODATA sa arzi un atomizor, bumbacul aferent... chiar si daca ai ZERO lichid. Desigur, daca il tii 24h pornit (daca tine bateria atat), probabil se arde...

    Care este downside-ul? Well... momentan MOD-urile cu DNA 40 sunt al naibii de scumpe, si extrem de greu de gasit. Prin US majoritatea au stocuri epuizate, iar in UK preturile sunt duble! Insa, avand in vedere ca DNA 40 a fost anuntat de doar 2-3 luni... give it time! Un alt downside ar fi faptul ca MOD-urile cu DNA 40 sunt de obicei de tipul BOX (cutie cu baterie 18650), si nu multi le agreeaza. Iar cel mai important downside este acela ca pentru a putea citi temperatura corect, rezistenta nu mai poate fi din Kanthal... ci din Nichel. Cu alte cuvinte, trebuie sa aveti un atomizor servisabil de tip RDA/RTA (DIY). Asta temporar, pentru ca am vazut ca unii producatori deja au inceput sa scoata rezistente din Nichel pe care e specificat clar ca sunt "temperature controlled".

    Personal cred ca acesta este momentul in care eT-ul a facut cu adevarat un pas urias. Mai ales luand in considerare faptul ca in multe tari (chiar si in US), au inceput diverse miscari in a se interzice vaping-ul, in special pentru motivul ca nu poate fi reglementat - adica fiecare produce dupa cum il taie capul. Well, din acest moment totul devine mai simplu si poate fi reglementat, inclusiv prin lege. Se poate spune clar "nu aveti voie sa vindeti atomizoare care depasesc 300 grade celsius" sau sa oblige toti producatorii de lichide sa indice temperatura la care e recomandat vapingul (pentru ca da, nu toate lichidele sunt la fel).

    So... let's hope for the best! I'm happy!

    P.S. Atasez documentatia si specificatiile tehnice pentru Evolv DNA 40. Enjoy!
    Attached Images Attached Images dna40.pdf

  14. #4394 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si aveti si aici o discutie (si exemple) legate de DNA 40... de la nimeni altul decat PBusardo:


  15. #4395 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca am gasit tigarea electronica (ah ce urasc sa spun "tigara") a lui Thor! E un mod mecanic, desigur...

    P.S. Uitati-va ce funny arata numele pe Amazon "Orignal Hammer Mod Clone": Orignal Hammer Mod Clone with extension tubes: Amazon.co.uk: Electronics. Nu doar ca au scris gresit "orignal", dar pana si clonele au ajuns sa aibe clone si originale?!?
    Attached Images Attached Images hammer-mechanical-ecig-mod-clone-hammer-mod-vaporizer_1.jpg hammer-mechanical-ecig-mod-clone-hammer-mod-vaporizer_2.jpg hammer-mechanical-ecig-mod-clone-hammer-mod-vaporizer_3.jpg

  16. #4396 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce vapam azi? Avem de ales dintre:
    • Joyetech Delta II + Joyetech eVic Supreme
    • Aspire Atlantis + Aspire CF Sub Ohm
    • Aspire Nautilus + iStick 50W
    • Aspire Nautilus Mini + iStick 30W
    • Kanger Subtank Mini + Smok 50W
    • eGo One 1100 / 2200
    Attached Images Attached Images joyetec_evic_supreme_delta_ii_aspire_nautilus_atlantis_kanger_subtank_ego_one_istick_smok_sub_oh.jpg

  17. #4397 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    as dori sa-mi cumpar asa ceva.ce-mi recomandati ?
    buget max 150 ron

    multumesc,

  18. #4398 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    as dori sa-mi cumpar asa ceva.ce-mi recomandati ?
    buget max 150 ron

    multumesc,
    Sa le lasi. 90% din prietenii mei care au încercat tigarea electronica acum fumeaza bine merci d'alea normale.

  19. #4399 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    Haha chiar eram curios daca avem vreun topic despre tigara electronica. Eu am reusit sa ma las de circa 1 an cu ajutorul ei. Si eram fumator de peste 1 pachet pe zi, de ala care ma grabeam dimineata sa-mi fac cafeaua doar ca sa fumez mai repede. Anyway, asta e setup-ul meu de cateva zile, dupa multe ieftineli eGo in sfarsit sunt multumit:





    Innokin iClear 30 + iTaste MVP 2.0. Merg pe 8.5-9W la rezistenta de 2.2Ω. Inca e de beginner dar sunt extrem de multumit. Bateria e miez, la 2600 mAh. Plus ca are si mufa USB, in caz ca raman in pana cu telefonul, il pot incarca la ea.


    Cu lichidele e alta poveste, nu gasesc nimic care sa ma multumeasca. Mai ales pe partea de tobacco flavour.

  20. #4400 SP
    Member iUser's Avatar
    Daca tot a redeschis cineva subiectul, intreb si eu aici. Am vazut ieri la Mega Image un fel de tigare electronica (iFuse, parca) cu niste cartuse Kent, ciudate. Aratau, oarecum, ca un clearomizor, dar in capat aveau tutun si sub el un lichid. A incercat cineva?
    Attached Images Attached Images image.jpeg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 220 of 224 FirstFirst ... 120 170 210 218 219 220 221 222 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts