Am detalii preliminare: 33 ore de pufait cu monstrul de baterie pana am hotarat ca nu ma mai multumeste cantitatea de aburi.
Bateria ar mai fi tinut cred vre-o 5-6 ore dar norisorii erau mai finuti, ca la bateriile originale
In ultima ora am realizat ca treptat a scazut putin consistenta. De la nicostick stiu ca scade cand capacitatea bateriei ajunge la 1/4.
Practic au fost 32 ore de pufait "die grosse". Ramanand o rezerva de cateva ore. 2 zile cap-coada nu e rau.
Sau in alta varianta de masurare: 24ml de lichid. Sa intelegeti ca din alea 33 ore a functionat aproape non-stop...

si sa tragi mai mult vapori decat aersunt sigur ca in timp vor aparea modele mai fiabile cu baterii mai mari, poate in cel mult 15 -20 de ani pana atunci trebuie sa ne
,
Cred ca singurul meu merit este ca incerc sa aduc in ro produse pe care le-am incercat si in care eu personal am avut incredere ca isi fac treaba. Pentru mine a fost si este o mare realizare ca am reusit sa renunt la fumat - de aceea nu as putea sa concep sa vand orice tigari numai de dragul banilor. Cred ca nu multi comercianti din ro pot spune lucrul acesta. Adevarul este ca sunt foarte multe produse pe piata unele bune, altele mai putin si foarte multe chiar rele. Este pacat ca multi fumatori, care au avut curajul sa treaca peste preconceptii si stereotipii de genul "daca-i tigara sa fie tigara" sau "am auzit la TV ca este cancerigena...", au avut ghinionul sa incerce un produs inferior. Majoritatea acestora nu au mai fost dispusi sa se informeze pe forumuri sa vada ce merita cumparat si ce nu. Au ramas cu un gust amar si daca sunt intrebati raspund "am incercat si prostia aia... nu e buna". In final cred ca este nevoie de comercianti cu coloana vertebrala care nu fac sacrificii calitative din dorinta de a se imbogati. Eu incerc sa fiu un astfel de om... dar se poate ca sunt doar un idealist incurabil
, deci o poate fuma si in biserica daca doreste,

Bookmarks