Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 224 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast
Results 121 to 140 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #121 SP
    Junior Member kickback's Avatar
    Mersi.
    Pe mine personal ma tin cam la jumatate cartusele reumplute decat cele sigilate.Si pun cam 5 picaturi de lichid , le agit ca sa se imbibe mai bine , dar tot degeaba.Vad eu pana la urma care e treaba.Asa ca pe mine nu prea ma incanta solutia de reumplere.
    Si aveam o alta intrebare : care o fi cel mai bun loc de pastrare , frigiderul cumva ?

2. #122 SP
    Member sarpe's Avatar
    sunt in sevrajjjjjj, nu mai am nici solutie, nici cartuse este duminica si nu raspunde nimeni la tel sau yahoo. sa ma ..... in ea de electronica ma duc la butic sa-mi iau tigari.

LE: M-a salvat @donely cu niste solutie

3. #123 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Khan, eu zic ca este de la amandoua. Eu de-asta recomand tuturor sa-si ia la inceput diverse arome, diverse cartuse cu nicotina (sau fara), ca sa vada exact ce si cum se potriveste cel mai bine cu gustul fiecaruia. Cat despre arome, cred ca vei gasi cateva zeci. Am tot dat linkuri (vezi in urma) la cele de la Johnson's Creek sau Janty's. Chinezii fac insa cam orice, insa de baza sunt tabac/regular, cherry, apples, mint, chocolate, strawberry, coffee, vanilla, marlboro.

huber_93: sper ca ajuta. Cel putin pentru mine a facut-o.
    Si lichidul cumparat ce cantitate de nicotina are? Pe site-urile alea nu vad nici o mentiune de HIGH, MED sau LOW.

Quote Originally Posted by sarpe View Post
    sunt in sevrajjjjjj, nu mai am nici solutie, nici cartuse este duminica si nu raspunde nimeni la tel sau yahoo. sa ma ..... in ea de electronica ma duc la butic sa-mi iau tigari.

Acum 3 seri am iesit dupa serviciu la niste beri cu prietenii si uitasem sa-mi iau cartusele cu mine. N-am fumat nimic timp de 5 ore cat am stat la bere.

Si chiar imi era frica de combinatia de bere fara fum, credeam ca n-o sa rezist sa nu fac investitie de 6.5 RON

4. #124 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sarpe View Post

Nu-mi spune, ca stiu cum e. Eu aveam provizii pentru un an (sau poate chiar mai mult), dar a venit unul si altul, si-am ramas sa ma uit cum scad proviziile. Dar la urmatorul shipment, imi pun de backup si nu se mai atinge nimeni de stash-ul meu
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Si lichidul cumparat ce cantitate de nicotina are? Pe site-urile alea nu vad nici o mentiune de HIGH, MED sau LOW.
    Eu am vazut ca scrie: ZERO (no nicotine), LOW (11mg), MED (14mg), HIGH (18mg). Cei din US/UK (la chinezi n-am vazut) au si XHIGH (24mg) si XXHIGH (36mg).

Quote Originally Posted by Khan View Post
    Acum 3 seri am iesit dupa serviciu la niste beri cu prietenii si uitasem sa-mi iau cartusele cu mine. N-am fumat nimic timp de 5 ore cat am stat la bere.
    Ooo. Asta da vointa ! Bravos man. Cu sau fara electronica, nu pot sa zic decat bravos. N-as fi rezistat 5 ore fara, decat daca as fi dormit

5. #125 SP
    Member sarpe's Avatar
    am gasit un furnizor bun de consumabile , am fost la el azi si are cat tot ce doresti

***** accesorii : atomizor = 50 lei/buc , baterie = 60 lei/buc , cablu ptr masina = 10 lei/buc , incarcator = 30 lei/buc , incarcator USB = 25 lei/buc . ****** E-LIQUID (15ml) nicotina lichida = 50 lei / sticluta,cartusul poate fi comandat separat la pretul de 2,5 lei / buc.
    (12.5 ron cutia de 5 bucati)

arome de mere verzi, cirese, menta, ciocolata, capsuni, cafea, vanilie si marlboro .
    *** cartusele contin concentratii diferite : High, Medium, Low si 0 nicotina.

ps: cine vrea nr lui de telefon sa-mi dea PM
    omu' sta in crangasi.

6. #126 SP
    De cinci zile de cand fumez e-cig si m-am contrazis cu diversi , am brazdat Internetul cautand diverse studii.Concluzii: Destule comentarii pozitive , cateva negative , Organizatia Mondiala a Sanatatii atrage atentia ca ar putea fi periculoase.Singurul studiu ''adevarat'' vine din Noua Zeelanda (ei au un nr. mare de fumatori , cam ca noi).Link-ul e mai jos , si se pare ca totul e O.K.
    http://theruyanmedia.com/uploads/REC...rim_Report.pdf
    Daca are cineva vre-un raport mai detaliat sa-mi spuna si mie , dar eu nu am mai gasit..
    In alta ordine de idei , de 5 zile de cand fumez e-cig , nu ma pot lasa de fix 2 tigari (clasice) pe care le fumez una dimineata si una seara!Cum sa fac , ca este chiar stresant?

7. #127 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Sincer la inceput, adica acum aprox 2 luni (19.11.2008) in prima saptamina aveam dorinta de a mai aprinde cite o tigara normala, la un mom. chiar imi spuneam doh ! nu prea functioneaza, cred ca ma reintorc la tigarile normale vedeam numai defecte in ceea ce priveste functionare eT. Acest lucru a durat aprox. o saptamina. Dupa care experienta a inceput sa-si spuna cuvintul, am inceput sa inteleg cum trebuie si cit trebuie sa trag din eT, am inceput sa inteleg cum este mai avantajos si vreau sa spun chiar am ajuns la concluzia ca ofera o senzie mult mai intensa decit tigara normala. Mai ales cind bateria este proaspat incarcata si cartusul ori este nou ori este proaspat incarcat.

Despre cartuse, din experienta, am observat ca practic nu este nici o diferenta intre unul scos din tipla si unul reincarcat (de obicei pun 4-5picaturi si agit moderat cartusul). Initial am folosit cartuse insa costurile erau apropiate cu cel al tigarilor normale (fumam aprox. 1 pachet/zi | cost: 200ron/luna). Acum am o luna si jumatate de cind folosesc o sticluta si estimez ca ma duce pina la sfirsitul luni ianuarie, in total 2 luni deci ca pret deja sint departe lol. Inafara pretului alt avantaj major este faptul ca nu o sa ma oftic cind mai gesesc cite un cartus uscat (ii spun eu) pentru ca tragi citeva fumuri si la revedere. Cit despre incarcat cartusul o singura data ori cum spun ei in manual, di motive igienice se recomanda maxim 3 incarcari ... doh ! .. eu il incarc pina simt diferenta, adica pina in mom. in care nu mai este capabil sa absoarba lichidul ori cind nu mai interactioneaza cum trebuie cu resoul (atomizor - denumire la moda).

8. #128 SP
    Admin MonkY's Avatar
    kickback: ce-ti mai trebuie studii, suntem noi dovada vie Glumesc... pusesem si eu raportul acela cu cateva pagini in urma. Iar zilele acestea voi duce niste sample-uri la un laborator, sa ne spuna si noua ce gaseste intr-adevar in cartuse/lichid.

Q: ai vazut ce bine ne-am simtit ultima oara cand la masa eram 4 fumatori de eT ? Asta pana si-a aprins individul acela tigarea... parca s-a stricat toata distractia. Nu credeam ca o sa observ asa mare diferenta... si o spun ca fumator inrait. Acum inteleg la ce se referea Cris saraca atunci cand spunea ca nu mai poate sa respire de atata fum. So, eu unul recomand fumatorilor care tin la cei din jur, ca macar alaturi de cei dragi sa faca un efort cu eT. Si nu, nu e reclama, ca nu lucrez pentru chinezi...

9. #129 SP
    I-mi cer scuze daca am repostat ceva , dar nu am fost atent.Sunt curios care for fi rezultatele de la laborator (mai ales din cauza ca majoritatea magazinelor online (si inclusiv eu) folosesc produse care nu sunt facute cu adevarat sub licenta Ruyan , desi banuiesc ca sunt diferente mai ales financiare).
    Exista un singur distribuitor in Romania de tigarete si accesorii Ruyan , dar vad ca are niste preturi monstruoase.

10. #130 SP
    Junior Member cicosdinel's Avatar
    A folosit cineva tigareta RUYAN?

11. #131 SP
    Junior Member papi's Avatar
    Salutare tuturor si jos palaria pentru topicul acesta detaliat si bine documentat
    Mi-am luat si eu o e-tigara si caut acum cartuse si e-lichid. Cartusele pe care le-am luat cred ca sunt "expirate" caci mai mult de 12-15 pufuri nu tin. Asa ca ma intrebam de unde va luati voi cartuse si refill in Bucuresti sau pe net. Thx.

12. #132 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Stiati ca... in Australia este interzisa comercializarea produselde e-tigareta?

13. #133 SP
    Asa e , nu a primit aprobarea de la The Therapeutic Goods Association pentru a fi comercializata.Asta nu inseamna nimic , nici macar nu au facut vre-un test.Australia este printre cele mai restrictive tari din lume din anumite puncte de vedere.Se vinde si la ei via Internet (e-bay).

14. #134 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cicosdinel View Post
    A folosit cineva tigareta RUYAN?
    Pai, tigarea electronica este "inventata" de ei. Mai exact, brevetul este al lor: Ruyan - Wikipedia, the free encyclopedia
    Quote Originally Posted by Chifteluta View Post
    Stiati ca... in Australia este interzisa comercializarea produselde e-tigareta?
    Sincer, ma astept ca in curand sa fie interzisa in US. Asta pentru ca acolo au cea mai mare putere magnatii din industria tabacului.
    Quote Originally Posted by papi View Post
    Salutare tuturor si jos palaria pentru topicul acesta detaliat si bine documentat
    Multumim pentru apreciere. Incercam si noi. La urma urmei, este pentru noi.
    Quote Originally Posted by papi View Post
    Mi-am luat si eu o e-tigara si caut acum cartuse si e-lichid. Cartusele pe care le-am luat cred ca sunt "expirate" caci mai mult de 12-15 pufuri nu tin. Asa ca ma intrebam de unde va luati voi cartuse si refill in Bucuresti sau pe net. Thx.
    De-asta ma feresc de diverse surse si iau de la aceeasi persoana. Care din pacate vad ca nu mai face fata, si vinde instant tot. Eu am luat de la el kituri si cartuse produse cu o saptamana in urma (am vazut data de fabricatie). Din pacate, momentan nu mai are nimic... Daca e, facem o lista cu ce doreste fiecare... Dar nu acum, ca e criza

15. #135 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    de aproximativ 3 zile am intrat si eu in posesia tig electronice si mi se pare super. la inceput a fost mai dificil pana sa invat cum se trage si cat se trage (practic n-ai un reper si poti inhala o cantitate mare de nicotina daca nu stii cand sa te opresti). eu fumez de aproximativ 12 ani cate un pachet pe zi (nu m-am lasat niciodata in toata aceasta perioada) si am remarcat de cand fumez numai e-tig am inceput sa tusesc destul de rau (ca sa nu mai vorbesc de cum fac dimineata cand ma duc la baie). intrebarea este urmatoarea : voua vi s-a intamplat chestia asta ?

16. #136 SP
    Admin MonkY's Avatar
    dorianos: am si mentionat, perioada de "curatare" dureaza cam o saptamana, doua... in functie de cat de inrait fumator erai. Ceea ce iese dimineata (alias expectorare) este ceea ce s-a strans in plamani de la tigari... plamani care saracii incep sa se curete daca vad ca nu mai intra "drogul" Din pacate insa, nu putem sa ne reinnoim complet plamaniii, asa ca trebuie sa ne multumim si cu atat. Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu ?

17. #137 SP
    Hmm dupa douaj de ani de fumegat cam 3 sferturi de pachet pe zi , nu am tusit deloc cand am trecut pe e-cigar..Ciudat..Semn rau?Oare eu mai am plamani?

18. #138 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    multumesc de raspuns MonkY ! am mai remarcat o chestiune care mai devreme sau mai tarziu ar putea duce la serioase economii : e vorba despre buretelul ala din cartus (sau din patron cum apare pe anumite siteuri) - oare ala n-ar putea fi schimbat atunci cand asa cum spunea Q : "nu mai este capabil sa absoarba lichidul ori cind nu mai interactioneaza cum trebuie cu resoul (atomizor - denumire la moda)" ?
    Faza e ca dupa cateva utilizari noi suntem nevoiti sa aruncam cartusul (carcasa de plastic in care e fixat buretelul) ceea ce pare stupid din doua motive :
    1. practic noi aruncam plasticul asta si pana la urma daca stam sa adunam cantitatea de plastic pe care o rejectam anual fumatul asta cu e-tig e de nu stiu cate ori mai poluant decat tigarea clasica ( macar filtrul/chistocul de la aia e biodegradabil).
    2. costurile ar fi mult mai mici, adica daca luam ca reper pretul de 2,5 ron pentru un cartus, sunt convins ca plasticul ala da mare parte din pret.
    Concluzie : cred ca daca am gasi o modalitate de a inlocui buretelul din cartus cu un material asemanator am impusca doi iepuri dintr-un foc (dintre care unul destul de scump).

19. #139 SP
    Junior Member romancoins's Avatar

Buna

Buna tuturor,

Saptamana trecuta am dat intamplator peste un articol despre ET - am ramas intrigat de idee si m-am decis aproape instantaneu ca trebuie sa incerc si eu tigarea asta. Sunt surprins ca din 2004 (cand a aparut ruyan din cate stiu) si pana acum nu am auzit de posibilitatea asta.

Dupa cateva ore petrecute pe forumurile straine m-am decis sa optez pentru o varianta un pic mai scumpa dar sper mai longeviva dse901. Se pare ca comerciantii si bisnitarii de la noi (RO) s-au decis sa profite la maxim de aceasta noua nisa - si au adaose intre 100 si 300 % pentru aceste produse. Asa ca am optat sa cumpar produsul de pe Electronic Cigarette | Free Yourself... | e-cigs Welcome - cu 30 de lire + 5 pentru transport (echivalentul a 160 ron). Voi primi tigarea saptamana viitoare. Recomand tuturor sa nu ingrase oportunistii din RO!

Mi-am luat si un ejuice de 15 ml de 24 mg (xhigh) cu aroma de marlboro cu 18 lire. Ulterior am citit pe forum ca s-ar putea sa fie prea tare pentru mine. Dar greseala este facuta. In mod normal sunt fumator de light intre 6-9 mg nicotina (intre un pachet si un pachet jumate pe zi) - dar am zis ca poate e mai bine sa cumpar un juice cu o concentratie mai mare de nic pentru a trece mai usor la ET.

Astept cu nerabdare sa ajunga ET-ul meu si sper sincer sa reusesc sa-l folosesc ca substitut pentru tigara clasica. Sunt foarte curios care este prima senzatie - cat de bine copiaza gustul unei tigari normale. Sunt deocamdata sceptic dar sper sincer ca gresesc.

Am intrebare la cei cu vechime in domeniu: Ati incercat sa turnati doua trei picaturi direct in atomizator? Gustul este acelasi? Se consuma mai mult "combustibil" asfel? Cam cate fumuri se pot trage asa?

Am sa revin cu amanunte saptamana viitoare.

Timi

20. #140 SP
    Iata ca a aparut de cateva zile si mult asteptata Ruyan Jazz.
    La Ruyan Jazz e un film de prezentare.
    Sunt foarte mirat de puterea acumulatorului.(E de unica folosinta , echivalentul a cam 600 de pufuri , si ar trebui sa tina bateria cateva zile).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 224 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks