Buna ziua! Tocmai ce m-am inregistrat pe forum pentru topicul acesta dedicat tigarilor electronice, sper sa primesc aici niste sfaturi. Imi doresc sa-mi achizitionez cat mai repede o tigara electronica. Am mai cautat si eu pe net, am mai cercetat si citit si m-am indreptat spre modelul DSE901... apoi insa mi s-a parut mai practic din anumite puncte de vedere Ego-T-ul (adica am citit ca la DSE901 trebuie picurat lichid cam o data la cateva pufuri, ori la Ego-T umpli cartusul si nu mai ai treaba pana nu se termina tot din cartus), dar mi-a zis cineva ca pentru nevoile mele ar fi totusi mai indicat DSE901-ul.
Momentan fumez cam 1 pachet la 2 zile, Virginia Slims Violet deci destul de slabute. Mi-as dori sa trec la tigarile electronice din considerente financiare si in speranta ca o sa ma las de tot la un moment dat![]()
As vrea sa stiu daca intr-adevar sa optez pentru DSE901 sau, daca nu, ce-mi recomandati. Apoi, cam cate cartuse si cat lichid mi-ar trebui pentru o luna? Intentionez sa-mi mai cumpar un atomizor in plus cand imi iau, plus vreo 20 de ml de lichid si vreo 20 de cartuse de rezerva... eventual si o a doua baterie.
Ce site recomandati pentru achizitie? Pe mine m-ar tenta o achizitie de pe esmoke (sper sa nu fie considerat reclama)
Si inca un lucru: eu as vrea sa renunt total la nicotina si deci sa-mi iau doar ceva cu aroma. Mi s-a zis ca ar fi bine sa-mi iau o sticluta cu low si una fara... am vazut o gramada de arome si de-abia astept sa le incercVoi ce spuneti, sa trec direct la 0 nicotina sau sa-mi iau varianta low la inceput?
Oricine are o parere/sfat, e mai mult decat binevenit, vreau sa ma lamuresc cat mai repede ce si cum si sa fac achizitia! Multumesc in avans!

Experienta.
deoarece nevasta mea tot mai fuma tigari normale .. plictisindu-ma zilnic stand langa ea sa fumeze. Si asa mi-am cumparat primul meu Ego-T Sailebao. Acum 2 luni mi-a trecut prin cap cum ar fi sa import si eu astfel de tigari. Si asa am ajuns sa vand si sa fiu distribuitor la mai multe magazine online.
deci lichidul de baza e GLicerina Vegetala si propilen glic... nush cum ..

Bookmarks