E foarte tare, dar plin de bug-uri urate![]()
Sper sa te tina mai mult de 2 zile hype-ul
Yesterday...
//Pai threadul e ce ne-am cumparat azi, eu le-am luat aseara, si trebuia sa scriu ceva in post(si chiar nu avea rost sa bag the definition of insanity
)
Cumparat la un pret dubios de mic (400RON),iPod touch 4th gen 32GB,dar nu regret ca l-am cumparat.Arata impecabil pe fata,de spate nu spun nimic,pentru ca stiti cum e (zgariat fin peste tot,dar nu are zgarieturi adanci).Acum daca vreti sa intrebati de ce am cumparat un iPod touch 4th gen,cand am deja 4S si iPod touch 5th gen,raspunsul este,de ce nu??? 32GB are un pret de SH intre 500-800RON,iar dupa cum stiti eu castig Amazon GC's testand aplicatii (LINK),si pretul platit il voi face in max 1 luna.
Intel Solid State Drive (SSD) 520 Series, 180GB, SATA III, 2.5'' Retail | 900 LEI via emag.ro
te rog frumos du-l inapoi si cere in schimb un Solid State Drive (SSD) Samsung 840 Series, 2.5", 250GB, SATA III MZ-7TD250BW - eMAG.ro si diferenta![]()
Tu ai vazut diferentele de viteza? In special la scriere. Zicea MonkY in alt topic de ce nu sunt bune astea.
Sunt ceva diferente (pe hartie) la scriere, pt ca fac parte din clase diferite, dar daca tu sesizezi diferenta ca un regular user... esti tareDe ce nu sunt bune? TLC e destul de "tolerant".
AnandTech | Samsung SSD 840: Testing the Endurance of TLC NAND
Bookmarks