daca tu dai bani la cersertori doar ca scrie in biblie sa-ti ajuti aproapele si nu vine din sufletul tau o faci degebeaba.
---------- Post added 08-08-2017 at 18:09 ----------
inca o chestie pe care am observat`o la romani,fac un mare versus din absolut orice,intel vs amd,ati vs nvidia,pc vs console,xbox vs ps,steaua vs dinamo si exemplele pot continua,nu stiu dc nu se poate exprima parerea fara sa te astepti ca interlocutorul tau sa fie de acord si discutia sa se termine intr-o tenta vesela strangandu`i mana si lasand loc de continuare intr-o noua dezbatere![]()
eu dau numai ca scrie in biblie cand dau, daca dau..si asta e calea fireasca, ma tem de Dumnezeu, trebuie sa fii prost, orb, atat de rau sa nu te controlezi sa nu iti fie frica de Dumnezeu
imi place Dumnezeu de cand ma stiu, si ma tem de el dar m-am intors la Dumnezeu prin 1998
Pare rau sa "aud" asta. In acelasi timp multi oameni se bazeaza pe credinta dar uita sa fie oameni. Degeaba crezi tu in Dumnezeu si zici ca e bun daca atunci cand iti este favorabil sau nu iesi pe minus faci un bine, dar cand e vorba sa iesi pe minus o dai pe aia cu "lasa ca ajuta Dzeu", poate ma insel dar undeva zicea mai intai sa te ajuti singur si mai ales aproapele.
Intr-o alta ordine de idei, nu stiu cat de "avansata" este aceasta boala dar eu sunt sigur precum ceru' albastru ca nu vreau sa ma cert/intru in contradictii cu oameni schizofrenici pe internet.
mi-am innebunit familia cu Dumnezeu pana m-au dus la spital, nu e nimic grav, mi-am lasat familia in pace si ei pe mine
nu imi fac griji in privinta banilor, am 2 pensii si un apartament in chirie dar in primul rand ma bazez pe Dumnezeu
Bravo tie stanes ca crezi in Dumnezeu si propovaduesti treaba e sa nu o iei pe alta cale fara sa iti dai seama de exemplu aroganța sau obsesivitatea
Eu din ce stiu doar cei alesi ajung in rai
am intrat pe un teren unde mistoul e baza, daca nu imi castig respectul, ce spun trece pe langa voi..nu am pretentia ca va fac crestini, dar va sperii un pic, ramane in amintirea voastra Isus, ceea ce e important
Stai linistit ca nu ne sperii cu nimic. O sa-mi traiesc viata asa cum cred eu de cuviinta, iar daca la sfarsit chiar exista un Dumnezeu si ma judeca si ies pe minus si ma trimite-n iad, asta e, mi-o asum. Asta cu facutul de fapte bune ca s-ajungi in rai e o ipocrizie imensa. Fa-le daca le simti, indiferent in cine crezi. Eu sunt pregatit sa aflu ca la sfarsitul vietii m-am inselat si chiar exista un Dumnezeu, intrebarea este: tu esti pregatit sa afli ca nu?
Dumnezeu exista mie in suta, uneori gandurile ma coplesesc si cred ca Dumnezeu poate fi alpha male sau oamenii ca un tot..si in cazul asta mie imi va fi greu, dar Isus e prea destept, prea sigur pe el, prea perfect sa nu fie Dumnezeu
stanes:
Numele tau incepe si se termina cu litera S(1).
Credinta ta se bazeaza in special pe cifra 3, a treia litera din numele tau este A(2).
Iisus avea 2 ochi, gandim crestinesco-logic si ajungem la a doua litera din numele tau, T(3).
Iisus este format, EXACT! din 3 vocale si 2 consoane. Coincidenta? NU, trebuie sa faci legaturi logice, stanel. 3 vocale -> a treia litera a numelui tau, A(4).
De unde era bossu tau? Nazaret cumva? A patra litera din numele tau este cumva N(5)? coincidenta? s-o credeti voi!
Avand in vedere ca ti-am dat argumente mai logice decat cele pe care le aveai, este timpul sa schimbi stapanul.
ma cheama cristian si numele meu a "evoluat" din cristian, in cristan, apoi stan, stanes mi-a zis o singura data frate-miu, cei apropiati imi zic stan
ma prinde perfect stan, acum mult timp am facut pact cu satan pentru tot ce vreau sexual (eram tanar, aveam hormoni) am primit si mi-am dat seama ca Dumnezeu e real si m-am intors la el (am primit 2 femei odata, imposibil la cum arat) voi ramane cu acest stigmat toata viata in mintea mea..nu va sfatuiesc sa faceti asta, pretul platit a fost imens
stai putin, ai spui ca ''ai primit 2 femei''.
Ai abordat 2 tipe si ai ajuns in pat cu ele?
Au venit ele vrajite la tine si au profitat de trupul tau?
alte posibilitati?
si ai mai spus ca pretul platit a fost imens, sper ca nu te referi la un bts prin acest lucru.
By Adrian Patrascu in forum Console Retro & Arcade
By RonanN1 in forum Console Club
By Leni in forum Nintendo Wii / Wii U
By RonanN1 in forum Videos
Bookmarks