Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 29 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast
Results 461 to 480 of 565

Thread: Religii, ateism, argumente si contra-argumente

1. #461 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    ^^ Cum poti pierde o coeeerenta care nu a existat niciodata? Si cum poate un crestin sa se mai considere crestin dupa ce devine agresiv cu aproapele?

^ Stanes, de obicei nu ma intereseaza backgroundul omului, dar tare sunt curios ce profesie ai. In atata aroganta ma astept sa ai cel putin jumatate din anii de scoala a oamenilor de cultura de pe forum.
    cei "7 ani de acasa" nu se predau in nici o carte,deci intrebarea este retorica din punctul meu de vedere

2. #462 SP
    Junior Member stanes's Avatar
    ce faci daca ai 7 ani de- acasa si vezi un cersetor ? fara biblie nu ai bun simt

3. #463 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by stanes View Post
    ce faci daca ai 7 ani de- acasa si vezi un cersetor ? fara biblie nu ai bun simt
    daca tu dai bani la cersertori doar ca scrie in biblie sa-ti ajuti aproapele si nu vine din sufletul tau o faci degebeaba.

---------- Post added 08-08-2017 at 18:09 ----------

inca o chestie pe care am observat`o la romani,fac un mare versus din absolut orice,intel vs amd,ati vs nvidia,pc vs console,xbox vs ps,steaua vs dinamo si exemplele pot continua,nu stiu dc nu se poate exprima parerea fara sa te astepti ca interlocutorul tau sa fie de acord si discutia sa se termine intr-o tenta vesela strangandu`i mana si lasand loc de continuare intr-o noua dezbatere

4. #464 SP
    eu dau numai ca scrie in biblie cand dau, daca dau..si asta e calea fireasca, ma tem de Dumnezeu, trebuie sa fii prost, orb, atat de rau sa nu te controlezi sa nu iti fie frica de Dumnezeu

5. #465 SP
    Member Ares's Avatar
    eu dau numai ca scrie in biblie cand dau, daca dau..si asta e calea fireasca, ma tem de Dumnezeu, trebuie sa fii prost, orb, atat de rau sa nu te controlezi sa nu iti fie frica de Dumnezeu
    sa inteleg ca tu mai nou l-ai descoperit de Dumnezeu?

6. #466 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Chiar @stanes, in Mos Craciun crezi?

7. #467 SP
    imi place Dumnezeu de cand ma stiu, si ma tem de el dar m-am intors la Dumnezeu prin 1998

8. #468 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    sa va spun marele mister, am intrat la facultate acum mult timp, capul ma ajuta, meseria mea este fochist, dar sunt pensionat pentru, ati ghicit schizofrenie.. nu dau 2 bani pe cultura, e un fetish sexual cultura
    Pare rau sa "aud" asta. In acelasi timp multi oameni se bazeaza pe credinta dar uita sa fie oameni. Degeaba crezi tu in Dumnezeu si zici ca e bun daca atunci cand iti este favorabil sau nu iesi pe minus faci un bine, dar cand e vorba sa iesi pe minus o dai pe aia cu "lasa ca ajuta Dzeu", poate ma insel dar undeva zicea mai intai sa te ajuti singur si mai ales aproapele.
    Intr-o alta ordine de idei, nu stiu cat de "avansata" este aceasta boala dar eu sunt sigur precum ceru' albastru ca nu vreau sa ma cert/intru in contradictii cu oameni schizofrenici pe internet.

9. #469 SP
    mi-am innebunit familia cu Dumnezeu pana m-au dus la spital, nu e nimic grav, mi-am lasat familia in pace si ei pe mine

nu imi fac griji in privinta banilor, am 2 pensii si un apartament in chirie dar in primul rand ma bazez pe Dumnezeu

10. #470 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Bravo tie stanes ca crezi in Dumnezeu si propovaduesti treaba e sa nu o iei pe alta cale fara sa iti dai seama de exemplu aroganța sau obsesivitatea
    Eu din ce stiu doar cei alesi ajung in rai

11. #471 SP
    am intrat pe un teren unde mistoul e baza, daca nu imi castig respectul, ce spun trece pe langa voi..nu am pretentia ca va fac crestini, dar va sperii un pic, ramane in amintirea voastra Isus, ceea ce e important

12. #472 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Stai linistit ca nu ne sperii cu nimic. O sa-mi traiesc viata asa cum cred eu de cuviinta, iar daca la sfarsit chiar exista un Dumnezeu si ma judeca si ies pe minus si ma trimite-n iad, asta e, mi-o asum. Asta cu facutul de fapte bune ca s-ajungi in rai e o ipocrizie imensa. Fa-le daca le simti, indiferent in cine crezi. Eu sunt pregatit sa aflu ca la sfarsitul vietii m-am inselat si chiar exista un Dumnezeu, intrebarea este: tu esti pregatit sa afli ca nu?

13. #473 SP
    Dumnezeu exista mie in suta, uneori gandurile ma coplesesc si cred ca Dumnezeu poate fi alpha male sau oamenii ca un tot..si in cazul asta mie imi va fi greu, dar Isus e prea destept, prea sigur pe el, prea perfect sa nu fie Dumnezeu

14. #474 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    da fuq?

15. #475 SP
    ce anume te mira ? sunt satul de internet slangs

16. #476 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    nimic relax, vorbeam cu vocile si mi-a scapat mana pe tastatura. Scuze.

17. #477 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    stanes:

Numele tau incepe si se termina cu litera S(1).

Credinta ta se bazeaza in special pe cifra 3, a treia litera din numele tau este A(2).

Iisus avea 2 ochi, gandim crestinesco-logic si ajungem la a doua litera din numele tau, T(3).

Iisus este format, EXACT! din 3 vocale si 2 consoane. Coincidenta? NU, trebuie sa faci legaturi logice, stanel. 3 vocale -> a treia litera a numelui tau, A(4).

De unde era bossu tau? Nazaret cumva? A patra litera din numele tau este cumva N(5)? coincidenta? s-o credeti voi!

Avand in vedere ca ti-am dat argumente mai logice decat cele pe care le aveai, este timpul sa schimbi stapanul.

18. #478 SP
    ma cheama cristian si numele meu a "evoluat" din cristian, in cristan, apoi stan, stanes mi-a zis o singura data frate-miu, cei apropiati imi zic stan

ma prinde perfect stan, acum mult timp am facut pact cu satan pentru tot ce vreau sexual (eram tanar, aveam hormoni) am primit si mi-am dat seama ca Dumnezeu e real si m-am intors la el (am primit 2 femei odata, imposibil la cum arat) voi ramane cu acest stigmat toata viata in mintea mea..nu va sfatuiesc sa faceti asta, pretul platit a fost imens

19. #479 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mai spune-ne despre experientele tale, invata-ne si pe noi cum e viata.

20. #480 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    stai putin, ai spui ca ''ai primit 2 femei''.
    Ai abordat 2 tipe si ai ajuns in pat cu ele?
    Au venit ele vrajite la tine si au profitat de trupul tau?
    alte posibilitati?

si ai mai spus ca pretul platit a fost imens, sper ca nu te referi la un bts prin acest lucru.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 29 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast