Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 29 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast
Results 441 to 460 of 565

Thread: Religii, ateism, argumente si contra-argumente

1. #441 SP
    Member eneea's Avatar
    Uai de mine, stanes tu esti pe bune? si daca DA, atunci ce cauti pe un forum de gaming, ca putine jocuri sunt "crestin-friendly", lumea cam omoara in jocuri, face sex premarital, etc...nu prea gasesti pe forum informatii despre Solitaire & Co.
    on topic: sunt sute de zei pe lumea asta, de ce ai impresia ca al tau e superior? Nu-ti poti ghida viata moderna dupa o carte de cateva mii de ani, mai ales ca Leviticul si Deuteronomul nu au nicio legatura cu lumea asta. Tot respectul pt Isus care a propovaduit iubirea intre oameni. Also:

2. #442 SP
    Junior Member stanes's Avatar
    lumea e asa de cand pamantul, eu nu sunt ca lumea

15. Nu Te rog sa-i iei din lume, ci sa-i pazesti de cel rau.
    16. Ei nu sunt din lume, dupa cum nici Eu nu sunt din lume.

3. #443 SP
    Member eneea's Avatar
    Tot nu ai zis ce cauti pe forum. Asta e un forum de gameri pentru gameri, te poti muta linsitit pe https://doxologia.ro/ daca vrei sa salvezi suflete.
    Un moderator e rugat sa dea niste un ban daca mai continua, ca am impresia ca se troleaza si nici macar nu e on trolling funny

4. #444 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Cum sa nu fie funny? Asa interpretare caraghioasa a versetelor smulse din context nu am mai vazut niciodata.

Stanes, nu ti-ai gasit locul sa vii cu de-astea, eu sunt omul care in Life is Strange

5. #445 SP
    nu reusesti sa vezi, raspunde la ultima intrebare pentru tine desteptule, ca a ramas in suspensie, nu stii nimic din biblie

eneea punctul tau de vedere e zero pentru mine, daca cineva imi da ban, asta e, ramaneti la stadiul de filosofie pe acest thread toata viata

6. #446 SP
    Member eneea's Avatar
    NU AI ZIS DACA ESTI GAMER!!!! Grija cu "desteptule" ca parca in Biblie era cu intoarce si celalalt obraz...

7. #447 SP
    am un xbox si am invatat pe acest forum cum sa imi fac cont, internet, multe

8. #448 SP
    Member eneea's Avatar
    Enjoy your stay

9. #449 SP
    pentru voi va spun Isus a venit pus pe scandal, chiar daca iubea oamenii si ii lauda pe cei care iubesc pacea, eu am primit legea cu forta si intentionez sa spun la fel, nu cu mesaje de pace

10. #450 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Tu esti dinala de vorbeste cu dumnezeu si isus in timpul liber?

11. #451 SP
    Daca ai nevoie de un ghid ca sa iti faci cont pe xbox, doar se afirma teoria mea despre ce fel de oameni consuma religie. Daca Iisus e pus pe scandal, invita-l aici sa ii stric cheful.

12. #452 SP
    problema mea a fost ca nu am avut router, am avut net direct prin rds si nu puteam face nimic, m-am documentat pe google si am gasit acest forum..contul de xbox il faceam oricum, ghidul nici macar nu e actualizat, nu e nevoie de adresa uk, sua sa joci multiplayer, insa ghidul mi-a fost de mare ajutor

---------- Post added 08-08-2017 at 16:03 ----------

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Tu esti dinala de vorbeste cu dumnezeu si isus in timpul liber?
    fratele meu care e un pui de smecher, m-a facut crestin, nu in mod direct dar cu insulte, cu de toate

13. #453 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    @stanes, de ce joci battlefield daca nu esti de acord razboiul?

14. #454 SP
    am prea mult timp liber

15. #455 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Asta am observat. Recomand site-uri de genul anofm.ro, ilfov.anofm.ro etc. Te-ar ajuta sa-ti umpli timpul.

16. #456 SP
    Member Ares's Avatar
    Dragii mei,asta este marea problema a celor care cred cand se intalnesc cu cei care nu cred,cei care nu cred ii iau la misto pe care care cred si cei care cred devin foarte agresivi si isi pierd coeerenta cand se intalnesc cu persoane care le contesta/comenteaza asa zisele argumente

cineva mai inteligent decat noi a spus candva "pe om nu il poti duce cu forta la credinta,fi tu fericit,bucuros,zambitor tot timpul si cand o sa vina sa te intrebe de ce esti asa de vesel mereu ai sa poti sa-i explici"

cele bune...

17. #457 SP
    toti inteligentii au loc special in cimitir, unul nu a murit

18. #458 SP
    ^^ Cum poti pierde o coeeerenta care nu a existat niciodata? Si cum poate un crestin sa se mai considere crestin dupa ce devine agresiv cu aproapele?

^ Stanes, de obicei nu ma intereseaza backgroundul omului, dar tare sunt curios ce profesie ai. In atata aroganta ma astept sa ai cel putin jumatate din anii de scoala a oamenilor de cultura de pe forum.

19. #459 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by stanes View Post
    toti inteligentii au loc special in cimitir, unul nu a murit
    stai linistit,mai devreme sau mai tarziu si tu tot tot acolo ajungi,nu-ti fa probleme

20. #460 SP
    sa va spun marele mister, am intrat la facultate acum mult timp, capul ma ajuta, meseria mea este fochist, dar sunt pensionat pentru, ati ghicit schizofrenie.. nu dau 2 bani pe cultura, e un fetish sexual cultura

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 29 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast