Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 29 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast
Results 401 to 420 of 565

Thread: Religii, ateism, argumente si contra-argumente

1. #401 SP
    Member VictusG's Avatar

2. #402 SP
    Junior Member stanes's Avatar
    pot sa va umplu forumul cu citate, nu are rost, voi duceti o viata cu greseli, va recomand sa va pocaiti, sa cititi biblia, dar degeaba vorbesc...am discutat putin pentru ca am simtit niste provocari, eu nu sunt de partea voastra, nici macar nu sunt roman

intotdeauna sunt la subiect si anticipez ce vreti..un ex, mai sus unul spunea ca Dumnezeu trebuie judecat de genocid, eu spun ca meritati moartea, nu v-o doresc

daca vreti citate din partea mea ma gasiti pe forumul unui joc de fotbal manager, sokker se numeste, in limba romana si limba engleza, mai mereu sunt acolo

https://www.youtube.com/channel/UCje...xSHvBwSYwX3aUw asta e contul meu youtube, sunt tigan dar am cel mai mare nume crestin in limba romana, de aia ma si sperie Dumnezeu, cristian gavrilescu

1. Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor rai, nu se opreste pe calea celor pacatosi si nu se asaza pe scaunul celor batjocoritori!
    pentru mine voi sunteti batjocoritori, nu imi place sa stau cu voi dar nu am ce face

3. #403 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Ia zii tu boss cum explici asta:

4. #404 SP
    sunt forte dincolo de noi care ne manipuleaza mintea, in bine sau in rau

5. #405 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    M-am abonat la canalul tau de youtube, abia astept sa imi umplu mintea cu ineptii adevaruri general valabile despre existenta umana.

6. #406 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Quote Originally Posted by stanes View Post
    va recomand sa va pocaiti
    Aici ai vrut sa ajungi. La ce secta? Stiu ca pocaitii se manca intre ei.

Fun fact: Un prieten de al meu a fost respins de o tipa pe motiv ca sunt de religii diferite (pocaiti am2). Altfel, mergea treaba pana la capat.

7. #407 SP
    adevarul e simplu, nimic nu e complicat..totul se poate intelege, invata...adevarul e Isus, cauta ce zice Isus si vei stii tot

8. #408 SP
    Banned Venom's Avatar
    Pentru faptul ca tu imi zici ce si cine este adevarul, esti convins ca detii cunostiinta suprema, o sa fug in viate de de-astia ca tine unde oi vedea cu ochii. Si comunistii, si nazistii, si pol-pot, toti astia stiau "ADEVARUL". Si Kim Jong Un are religie. Se numeste Juche. ALA E ADEVARUL CA ZICE KIM! Doh! Dispari, te rog! Sau nu ti-ai facut planul?

9. #409 SP
    ce ti se pare asa complicat ? tot ce faci se intoarce impotriva ta sau in favoarea ta, asta e regula de aur

10. #410 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    adevarul e simplu, nimic nu e complicat..totul se poate intelege, invata...adevarul e Isus, cauta ce zice Isus si vei stii tot
    Iisus*
    Te corectez eu acum ca sa nu ti se puna la nota de plata mai tarziu. I got you fam

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

11. #411 SP
    Member marv's Avatar
    aici depinde, la ortodocsi si catolici e cu 2 "i", la celelalte culte e cu unul singur.

12. #412 SP
    Quote Originally Posted by Danny View Post
    Aici ai vrut sa ajungi. La ce secta? Stiu ca pocaitii se manca intre ei.
    fa o donatie de 10% din castigul tau la orice biserica a lui Isus si Dumnezeu iti promite o viata plina de belsug

10. Aduceti insa la casa vistieriei toate zeciuielile, ca sa fie hrana in Casa Mea; puneti-Ma astfel la incercare, zice Domnul ostirilor, si veti vedea daca nu va voi deschide zagazurile cerurilor si daca nu voi turna peste voi belsug de binecuvantare.

insa multi dintre voi platiti impozit si nu cred ca ar trebui sa fie pentru voi un nou jug, macar ajutati pe oricine va cere bani si ma refer la oameni fara adapost

13. #413 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Deci daca trec prin viata fara sa cred in Dumnezeu, dar ajut lumea din jurul meu, donez la camine de copii, fac numai fapte bune, nu sunt vrednic de aprecierea lui Iisus?

14. #414 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Smecheria este sa crezi in Isus/Iisus/Jesus/Joshua/etc si sa faci ce te taie capul. Acum m-am uitat prin biblie, e putin confuza treaba si instructiunile nu sunt clare. Cred ca daca ajungi la judecata si dai cum trebuie din gura, cred ca ii poti convinge ca ai fost mereu credincios si ca meriti iertarea pacatelor tale, indiferent de gravitatea lor. E ca la legile din constitutie, totul e interpretabil si in concluzie cat timp esti loial precum un caine, nu ar trebui sa ai probleme. Good luck!

15. #415 SP
    ai niste prejudecati, smecheria e sa faci fapte bune nu sa crezi in Isus..dar de regula cand esti bun te duci automat catre Isus

28. Ce credeti? Un om avea doi feciori; si s-a dus la cel dintai si i-a zis: "Fiule, du-te astazi de lucreaza in via mea!"
    29. "Nu vreau", i-a raspuns el. In urma, i-a parut rau si s-a dus.
    30. S-a dus si la celalalt si i-a spus tot asa. Si fiul acesta a raspuns: "Ma duc, doamne!" Si nu s-a dus.
    31. Care din amandoi a facut voia tatalui sau?" "Cel dintai", au raspuns ei. Si Isus le-a zis: "Adevarat va spun ca vamesii si curvele merg inaintea voastra in Imparatia lui Dumnezeu.

16. #416 SP
    Member marv's Avatar
    super, acum trebuie sa ma reprofilez in vames sau kurva.

17. #417 SP
    pe vremea aia vamesii erau cei care strangeau taxele de la evrei pentru romani, erau cei mai urati oameni, matei un apostol era vames

18. #418 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    pot sa va umplu forumul cu citate, nu are rost, voi duceti o viata cu greseli, va recomand sa va pocaiti, sa cititi biblia

biblia? cartea aia unde sunt incluse cele de mai jos? eu am citit-o. tu?

"44 Dacă vreţi să aveţi robi şi roabe, să-i luaţi de la neamurile* care vă înconjoară; de la ele să cumpăraţi robi şi roabe.
    45 Veţi putea să-i cumpăraţi şi dintre copiii străinilor care vor locui la tine şi din familiile lor pe care le vor naşte în ţara voastră; ei vor fi averea voastră.
    46 Îi puteţi lăsa moştenire* copiilor voştri după voi, ca pe o moşie, şi puteţi să-i ţineţi astfel robi pe veci. Dar cât despre fraţii voştri, copiii lui Israel, nici unul** din voi să nu stăpânească pe fratele său cu asprime. (Leviticul 25)"

Deci sclavia e ok atata timp cat nu e cu ai tai.

Tot in Biblie scrie ca e ok sa omori oamenii care nu iti plac si sa le transformi virginele in sclave sexuale:

"17 Acum dar omorâţi* pe orice prunc de parte bărbătească şi omorâţi pe orice femeie care a cunoscut pe un bărbat culcându-se cu el,
    18 dar lăsaţi cu viaţă pentru voi toţi pruncii de parte femeiască şi pe toate fetele care n-au cunoscut împreunarea cu un bărbat (Numeri 31)".

Totodata sper ca nimeni de pe aici nu are mai mult de un articol de imbracaminte si o portie de mancare prin casa, nu? Restul de haine banuiesc ca sunt la cei care nu aveau:

"Drept răspuns, el le zicea: „Cine are două haine să împartă cu cine n-are niciuna; şi cine are de mâncare să facă la fel. (Luca 3:11)."

La fel sper ca in timpul ciclului menstrual nimeni nu se atinge de nimeni si fiecare doarme in camere separate altfel mi-e groaza de ce necuratie e in casa respectiva:

"Femeia care va avea o scurgere, şi anume o scurgere de sânge din trupul ei, să rămână şapte zile în necurăţia ei. Oricine se va atinge de ea va fi necurat până seara.
    20 Orice pat în care se va culca ea în timpul necurăţiei ei va fi necurat şi orice lucru pe care va şedea ea va fi necurat.
    21 Oricine se va atinge de patul ei să-şi spele hainele, să se scalde în apă şi va fi necurat până seara.
    22 Oricine se va atinge de un lucru pe care a şezut ea să-şi spele hainele, să se scalde în apă şi va fi necurat până seara.
    23 Dacă este ceva pe patul sau pe lucrul pe care a şezut ea, cine se va atinge de lucrul acela va fi necurat până seara. (Levitic 15)."

Apropos de haine, sper ca singurele articole care v-au ramas prin casa dupa donatii nu sunt 2 perechi de pantaloni: "
    5 Femeia să nu poarte îmbrăcăminte bărbătească, şi bărbatul să nu se îmbrace cu haine femeieşti, căci oricine face lucrurile acestea este o urâciune înaintea Domnului Dumnezeului tău (Deuteronomul 22)".

La fel sper ca hainele respective nu au pe eticheta ceva de genul 70%bumbac si 30%poliester, daca au e cam nasol:
    "Să nu porţi o haină ţesută din felurite fire, din lână şi in unite împreună. (Deuteronomul 22)"

Traieste tu dupa cuvantul bibliei, constituie-te intr-un exemplu si pe urma te mai asteptam. Si pana atunci, invata sa dai citate din Biblie, BOSS. Pune si tu Cartea, capitolele etc. Altfel oricine poate crede ca iti iei libertati editoriale si nu e frumos.

Hai pa pa pa pa pa.

19. #419 SP
    vechiul testament a pregatit poporul evreu pentru Isus, nimeni nu traieste rau respectand bunul simt

nu ai inteles nimic din bibie, scopul final e sa fim preoti toti, Dumnezeu nu e sadic, Isus nu e sadic

20. #420 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Si s-a gandit sa-i pregateasca cu o echipa de sclavi nu? Cand vine mesia sa aiba baietii pe cineva care sa le faca de mancare si sa le spele rufele dintr-un singur fel de fibra moca, nu? E de bun simt.

Eu as zice ca tu nu intelegi nimic din istorie, geologie sau astronomie, dar dupa posturile de mai sus e limpede.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 29 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 ... LastLast