Omule, eu am facut referire la postul tau doar in primele 2 fraze si din ce vad eu acolo nu prea te'am contrazis in legatura cu galileo. Eu am vrut sa evindetiez cu totul altceva in postul meu, si sunt sigur ca ai inteles dar nu pricep de ce te'ai atacat...ideea e foarte simpla: daca tu promovezi niste valori(si nu fac referire la tine - generalizez), niste principii, niste norme, de ce esti primul care le incalci? cum ai vrea sa iti castigi credibilitatea atata timp cat nu respecti ceea ce promovezi?
2. Daca ai avea bunavaointa sa'mi explici de ce fiecare biserica ar fi procedat la fel, ti'as fi recunoscator.
3. Nu'mi dau seama exact la cine faci referire, dar iti spun ca intr'o societate in care conceptul de democratie a fost foarte prost imprimat nu prea ai cum sa te miri de faptul ca fiecare e interesat doar de propriile drepturi dar uita de obligatii.
5. Iti dau in mare parte dreptate, ignorance is strength...dar eu sincer nu cred ca exista sau ca a existat vreodata un credincios care la un moment dat sa nu'si puna niste intrebari, spre exemplu: bai dar eu in ce cred de fapt? de ce cred? o fi bine? si lista e foarte lunga.
Bookmarks