Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 39 of 52 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1031

Thread: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread

1. #761 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    A da ? Nu stiam ca apare adresa pe extrasul de cont. Danke.

2. #762 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Nu pot sa dau thanks din Tapatalk. Any help? Sunt noob in tainele smartphone-ului

3. #763 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ba da, poti. Vezi ca simbolul arata ca "like-ul" de pe facebook.

4. #764 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Trebuie sa apesi pe postul la care vrei sa dai thanks si o sa ai un deget sus.

5. #765 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Am si eu o problema la Tapatalk..nu pot deschide direct link-urile de YouTube navigand CG, ma duce catre o pagina in care apare, spre exemplu: " Invalid URL: http://youtubehttp;F8Rmu4VCOQ0 ".
    Stiu ca Tapatalk face o redirectare pentru a parsa linkurile prin serverele lor, cred ca asta e problema.
    Mentionez ca navigand alte forumuri merge, ceea ce ma duce cu gandul ca poate fi diferit modul in care sunt embedded linkurile de youtube in posturile de pe CG.
    Aveti si voi aceasta problema?

6. #766 SP
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Trebuie sa apesi pe postul la care vrei sa dai thanks si o sa ai un deget sus.
    am gasit, mersi

7. #767 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Am o problema cu Adblock din Chrome. Se pare ca nu mai blocheaza reclamele. L-am sters apoi am vrut sa il instaleze inapoi dar nu ma lasa. Zice network error de fiecare data. Ma poate ajuta careva cu o solutie?

8. #768 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    vezi ca mai sunt ceva programe care se numesc tot AdBlock..asigura-te ca este cel original. https://getadblock.com/

9. #769 SP
    svg
    Member svg's Avatar
    Quote Originally Posted by jacksonikus View Post
    Am si eu o problema la Tapatalk..nu pot deschide direct link-urile de YouTube navigand CG, ma duce catre o pagina in care apare, spre exemplu: " Invalid URL: http://youtubehttp;F8Rmu4VCOQ0 ".
    Stiu ca Tapatalk face o redirectare pentru a parsa linkurile prin serverele lor, cred ca asta e problema.
    Mentionez ca navigand alte forumuri merge, ceea ce ma duce cu gandul ca poate fi diferit modul in care sunt embedded linkurile de youtube in posturile de pe CG.
    Aveti si voi aceasta problema?
    Am mai pus aceiasi intrebare (postul 669) dar fara solutionare. Pana la urma am renuntat si intru de pe PC.

10. #770 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Se pricepe cineva la Wordpress? Am si eu o intrebare-doua-mai multe

11. #771 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Mai sterge din PM-uri, te ajut eu. Sau da-mi un mail.

12. #772 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mersi mult, dar am rezolvat. Dar stiu la cine sa apelez acum

13. #773 SP
    Junior Member Boyka's Avatar
    A cumparat cineva Windows 8.1 Pro Student? Vreau sa stiu daca este varianta de upgrade sau varianta full.

Windows 8.1 Pro Student - Microsoft Store România

14. #774 SP

15. #775 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ala nu-i SonyStation? )

16. #776 SP
    E ciudat, cutia, controller-ul, si alimentatorul par originale. Consola insa pare a fi clona

17. #777 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Este un Flip Top pentru Swap Magic. E prima data cand vad pentru un PS2 Slim.
    Attached Images Attached Images slim-ps2-flip-top-swap-magic__61184_zoom.jpg

18. #778 SP
    Eu vad asa ceva pentru prima data. Thanks Danny.

19. #779 SP
    Junior Member crowler21's Avatar
    Stiti cumva unde pot gasi accesorii de ps vita slim ? Ma intereseaza o carcasa si niste folie

20. #780 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Salutare!

Ar merita sa adaug inca o placuta de ram de 4gb la laptop?
    Intel Core i5
    Gt610m
    4 1333mhz( momentan)

De precizat ca joc doar Cs GO Dota 2 si H1Z1 pe laptop..
    E vreo diferenta majora in fps-uri?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 52 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast