Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 28 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 550

Thread: Romanii au talent!

1. #301 SP
    UberDude Honord's Avatar
    SUPER plictisitor..
    Fetele sunt talentate, n-am ce zice, dar m-au spart astia cu '' energia '' lor.. chiar nu mi s-a parut un dans iesit din comun sau cu ceva care sa-ti ramana-n minte ca sa te faca sa votezi.

2. #302 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nici pe mine nu m-au impresionat atat de tare... dar nah... Vor si ei o trupa de dans in finala
    Marian (aka Enrique) a fost la intaltime insa... Chiar daca nu ajunge in finala, sper sa-l observe cineva... Tipul ar putea sa-i dea cateva lectii lui Enrique

3. #303 SP
    UberDude Honord's Avatar
    vor trupa de dans?
    DFC nenica , acolo munca

4. #304 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Enervanta asta mica ...

---------- Post added 08-04-2011 at 09:24 PM ----------

V-astept pe CutiutzaPalavragelii sa ii barfim pe concurenti

5. #305 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Enervanta... enervanta... dar are o voce... De ti se zburleste parul pe tine. Nici nu stiu de unde ies sunetele alea atat de puternice
    Singurul mare semn de intrebare este: "Will it blend?" Ah, nu asta... ci "Cum i se va schimba vocea?" pentru ca e bine cunoscut faptul ca e la o varsta la care vocea i se poate schimba complet... Anyway, are talent. Si rade mult. Asta e bine.

P.S. Pacat ca nu stie ce sunt parintii ei... sper ca nu sunt rautacios si o fi orfana...

6. #306 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Narcis Iustin sau asta mica enervanta... unul din ei vor castiga marele premiu ! Sau trupa Balance
    Parerea mea...

7. #307 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Presimt finala intre fetita asta de 7 ani si Iustin

8. #308 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pfff cica magie. Urasc show-urile astea de iluzionism in care cel care le face nu prea are niciun talent ci doar se foloseste de obiecte cu anumite gimmickuri (o cuite de-aia e $400 sau ti-o poti face singur). Intr-adevar, sunt spectaculoase, dar odata ce stii cum se fac devii cel mai mare cinic si sceptic

9. #309 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Pfff cica magie. Urasc show-urile astea de iluzionism in care cel care le face nu prea are niciun talent ci doar se foloseste de obiecte cu anumite gimmickuri (o cuite de-aia e $400 sau ti-o poti face singur). Intr-adevar, sunt spectaculoase, dar odata ce stii cum se fac devii cel mai mare cinic si sceptic
    De ce nu te'ai dus tu acolo daca acel numar nu presupune talent? Ca din cate spui tu e usor...

10. #310 SP
    UberDude Honord's Avatar
    A spus ca odata ce stii cum se face, totul e clar si nu mai ai acel sentiment de a fi foarte surprins....
    Ce n-ai inteles?

11. #311 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Fata asta parca e din cauciuc!!!

12. #312 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    da' cum de nu s-a rupt,frate???/holy s**t

13. #313 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    De ce nu te'ai dus tu acolo daca acel numar nu presupune talent? Ca din cate spui tu e usor...
    Da-mi vreo $500, un motor si 2 gagici si ma duc.

14. #314 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    i2 gagici
    Asiatice?

On: Baiatu cu Beatbox'u e fenomenal. Cu siguranta o sa ajunga in finala desi sunt destul de multi care fac beatbox...

15. #315 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Robooooo WOOO!!
    L.E: Gata.. cand incep voturile, direct DFC. Superb

16. #316 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Bun si Robo. Bun si beatbox-ul Talentele grele in seara asta

17. #317 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Robo BEAST!!!

18. #318 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    sunt atat de multe talente incat nu stiu pe cine sa votez!

19. #319 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mda... a fost grea ultima editie, dar la asta e chiar super complicat de ales doar 3... Eu in locul lor faceam macar un TOP 10, imparteam premiul mare la toti

20. #320 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Holy mother of gods ce era in neregula cu aia 3?!!!!!!!!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 28 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast