Interesant....
---------- Post added 20-02-2012 at 01:40 AM ----------
App...pe 1 Martie ar trebui sa apara,nu?
Interesant....
---------- Post added 20-02-2012 at 01:40 AM ----------
App...pe 1 Martie ar trebui sa apara,nu?
Daca am fost bine informat,maine ar trebui sa apara numarul 12 cu Wartburg 353 break......
nu e break.
iarasi au dat-o in bara cand a fost vorba de culoare
in rest frumusel modelul, accesorizat![]()
Ar fi fost frumos sa fie aceeasi culoare ca si pe coperta.Nu inteleg de ce pe coperta prezinta o culoare la masina si macheta e alta culoare....S-a mai intamplat si in numerele anterioare.
pt ca macheta e facuta pe la chinezi, iar revista in cu totul alta parte...
nu au legatura.
si cui nu-i place se poate gasi la scara 1:1
Anunturi gratuite JEC9EI: oferta wartburg 353 original - vinde rapid cumpara online auto imobiliare VindeRapid.ro
cred ca iese mai ieftina decat toata colectia cu masini de legenda.
va salut.le-am luat si eu pana acum pe toate dar stau sa ma gandesc daca merita sa le mai iau si pe cele care mai urmeaza...![]()
Daca esti colectionar , merita sa le iei pe toate sa fie colectia frumoasa.Adevarul este ca sunt putin cam scumpe pentru buzunarele noastre,dar ne sacrificam.Iti spun sincer ca eu am pierdut numerele 2,3 si 4 si imi pare rau.Incerc sa strang bani sa le cumpar de la cei de la "DeAgostini".
Nu ma consider colectionar dar m-a prins din cauza amintirilor acelor timpuri insa pana la urma m-am hotarat sa renunt decat sa ajunga sa zaca abandonate pe undeva cu o gramada de bani ingropati in ele.
Bookmarks