Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 251 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 118 ... LastLast
Results 341 to 360 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #341 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...Maddona, mă enervează Maddona.

2. #342 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Ca puteam sa am platinum la infamous in clipa asta...dar am ales gresit pe cine sa salvez...god damn it.Heeere we go again with the story.

3. #343 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Madona Bunamea si ca so stricat vasu de la WC tre sa-l inlocuiesc acuma... sigur aici ii numa vina Madonei si a lui Bunamea si-o unit fortele.

4. #344 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    ma enerveaza Madonna si oameni care isi bat joc de Michael Jackson chiar daca e mort

5. #345 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Ma enerveaza acei oameni care dupa moartea lui MJ il idolatrizeaza , iar pana mai deunazi , nu ascultau nici o piesa .

6. #346 SP
    Member mariuck's Avatar
    ma enerveaza... ca am emotii ) de ce nu avem un buton pe care sa il apesi si sa te deconectezi de la chestii de genul asta

7. #347 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Ma enerveaza acei oameni care dupa moartea lui MJ il idolatrizeaza , iar pana mai deunazi , nu ascultau nici o piesa .
    Corect mo enervat viu si ma enerveaza si mort dar mai mult de atat ma enerveaza ipocrizia mereu ma enervat ipocrizia.

8. #348 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Fix in acest moment ma enerveaza un idi... persoana binevoitoare care mi-a luat id-ul de pe forum si ma intreaba de ce nu ii merge GTA4 ca el l-a crackuit si a luat versiunea buna de pe torrent si eu vorbeam de versiunea PS3 Si cica sa dea un restart poate merge?
    Asta e Romania in care traim si in care ne mancam zilele fiecare in felul sau.
    No comment!
    Mare ti-e gradina Doamne si multi ii sar gardul!

9. #349 SP
    ...că stăm șase oameni după doi idioți (de c�teva ore bune) să dea ready up la Frontlines: Fuel of War

A trebuit neapărat ca jocul ăsta să conțină MP...

10. #350 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...că stăm șase oameni după doi idioți (de c�teva ore bune) să dea ready up la Frontlines: Fuel of War

A trebuit neapărat ca jocul ăsta să conțină MP...
    inteleg ca e nepopulat MPu ?
    pacat, arata ca un joc bun.

11. #351 SP
    //offtopic:

Campania a fost EXCELENTĂ!

...pe partea de MP e aiurea [aiurea �n sensul că nu prea mai sunt servere RANKED online (majoritatea au fost �nchise). Se poate juca player matches...dar așa e aiurea. Unde mai e competiția? Dacă nu joci competitiv atunci...nu joci (cel puțin ăsta-s eu)]...

Să te joci 4 fun - potfim? 4 fun? ce-i aia...nu există - 4 fun merg la magazin să cumpăr p�ine...(da chiar și acolo e competiție...care ajunge primul la casă cu banii).

Oricum...mai sunt c�teva servere RANKED dar se conecetază greu (am prins c�teva meciuri rapide...noroc, ) - iar după ce ești �n lobby...te pregătești...trebuie să dea ready up toți (ready up la acest joc �nseamnă...șă fie o clasă selectată).

Ei stau...[sunt ușor de depistat...sunt cu ALB (neutru)]. Niște cretini...doamne ce le-aș face.

12. #352 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    //offtopic:

Campania a fost EXCELENTĂ!

...pe partea de MP e aiurea [aiurea �n sensul că nu prea mai sunt servere RANKED online (majoritatea au fost �nchise). Se poate juca player matches...dar așa e aiurea. Unde mai e competiția? Dacă nu joci competitiv atunci...nu joci (cel puțin ăsta-s eu)]...

Să te joci 4 fun - potfim? 4 fun? ce-i aia...nu există - 4 fun merg la magazin să cumpăr p�ine...(da chiar și acolo e competiție...care ajunge primul la casă cu banii).

Oricum...mai sunt c�teva servere RANKED dar se conecetază greu (am prins c�teva meciuri rapide...noroc, ) - iar după ce ești �n lobby...te pregătești...trebuie să dea ready up toți (ready up la acest joc �nseamnă...șă fie o clasă selectată).

Ei stau...[sunt ușor de depistat...sunt cu ALB (neutru)]. Niște cretini...doamne ce le-aș face.
    for fun sa jucat lumea pana sa apara ranked matches si achivments, acuma toti is pro. nu o lua personal dar asta e parerea mea.
    on-topic: ma enerveaza ca se aude un piuit la mine in camera si nu stiu de la ce .

13. #353 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    scoala

14. #354 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    somnul

15. #355 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Munca, munca si ... munca.

16. #356 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    you have a point bobby! SOMNUL!!!

17. #357 SP
    Diesel k1du's Avatar
    somnul si la mine

18. #358 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ma enerveaza ca mai este numa o saptaman de vacanta x(

19. #359 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    ma enerveaza faptul ca sar putea sa pierd degeaba si ultima saptamana de vacanta(iubirea asta distruge tot)

20. #360 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Meryl Streep

ms.jpg

Joaca bine, dar are o fata asa de enervanta. Imi aduce aminte de invatatoarea mea de la 1-4. Imi vine sa

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 251 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 118 ... LastLast