Un party dnb naspa? How comes?
Pai toata muzica buna a fost pusa de dj la inceput si spre 2 noaptea majoritatea lumii era plecata din cauza muzicii si sonorizarii destul de proaste.Erau doar 2 pe scena care dansau...plus bautura extrem de scumpa...
![]()
Daca este un party se presupune ca ar trebui sa fie ieftina pentru ca este multa lume plus banii de intrare.
In loc sa termin scoala normal, eu mai am 3 saptamani de practica si una de carte multumim domnule ministru!
Vrei sa zici mersi ministerul educatiei poate... nu am avut noi dupa revolutie ministri in domeniul asta excelenti, dar astia din perioada Base si-au facut de cap sunt pur si simplu retardati... cred ca atunci cand au fost mici cineva le-a furat poneiul de jucarie si acuma se razbuna pe elevi... altfel nu-mi explic de unde atata imbeclilitate.
ma enervează chestia asta: ca cică nu ne potrivim �n caracater! Prea diferiţi... wtf is this??? să-mi explice careva... cum vine asta?
Maine dau test la economie, teza la mate si ma asculta la chimie unde am trei de 4. SPER sa trec cu bine la toate si sa o dau dracu de scoala pana la vacanta.
Ma enerveaza examenul de astazi pt care am pregatit 76 de fituici. Cum naiba o sa manevrez atatea nu stiu. Am tras toata cartea la Xerox in format mai mic.
ca ar trebui sa spal colegul de apartament (un pisoi de 2 ani care musca si latra) si ca tre' sa dau cu aspiratorul....
Ce ma enerveaza acum este faptul ca nu ma pot juca fifa 2011 . Nu se poate conecta pe serverele EA.
Bookmarks