Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 251 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 118 168 ... LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #1341 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Un party dnb naspa? How comes?

2. #1342 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Pai toata muzica buna a fost pusa de dj la inceput si spre 2 noaptea majoritatea lumii era plecata din cauza muzicii si sonorizarii destul de proaste.Erau doar 2 pe scena care dansau...plus bautura extrem de scumpa...
    Daca este un party se presupune ca ar trebui sa fie ieftina pentru ca este multa lume plus banii de intrare.

3. #1343 SP
    Member OxygeN's Avatar
    In loc sa termin scoala normal, eu mai am 3 saptamani de practica si una de carte multumim domnule ministru!

4. #1344 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by OxygeN View Post
    In loc sa termin scoala normal, eu mai am 3 saptamani de practica si una de carte multumim domnule ministru!
    you gotta love school

5. #1345 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Si eu am scoala pana la inceputul lui Iunie...practica.Thanx teacher!

6. #1346 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Vrei sa zici mersi ministerul educatiei poate... nu am avut noi dupa revolutie ministri in domeniul asta excelenti, dar astia din perioada Base si-au facut de cap sunt pur si simplu retardati... cred ca atunci cand au fost mici cineva le-a furat poneiul de jucarie si acuma se razbuna pe elevi... altfel nu-mi explic de unde atata imbeclilitate.

7. #1347 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Procesarea unei comenzi on-line...

8. #1348 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    ma enervează chestia asta: ca cică nu ne potrivim �n caracater! Prea diferiţi... wtf is this??? să-mi explice careva... cum vine asta?

9. #1349 SP
    Inseamna "JET" intr-un mod subtil.

10. #1350 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    ma enervează chestia asta: ca cică nu ne potrivim �n caracater! Prea diferiţi... wtf is this??? să-mi explice careva... cum vine asta?
    Tu ar trebui sa incerci online-dating, ca sa alegi persoanele cu care te intalnesti stiind de la inceput daca va potriviti sau nu.

11. #1351 SP
    Maine dau test la economie, teza la mate si ma asculta la chimie unde am trei de 4. SPER sa trec cu bine la toate si sa o dau dracu de scoala pana la vacanta.

12. #1352 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Tu ar trebui sa incerci online-dating, ca sa alegi persoanele cu care te intalnesti stiind de la inceput daca va potriviti sau nu.
    chestia ca eu nu prea cred in chestii din astea... eu cred doar in eu te plac tu ma placi... let's give a ****... si sa avem o relatie... ca sincer nu cred ca nu exista doua persoane (fata si baiat) care sa nu se potriveasca...

13. #1353 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Cam simplist pusa problema...

14. #1354 SP
    Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    chestia ca eu nu prea cred in chestii din astea... eu cred doar in eu te plac tu ma placi... let's give a ****... si sa avem o relatie... ca sincer nu cred ca nu exista doua persoane (fata si baiat) care sa nu se potriveasca...
    Sa nu se potriveasca fizic poate? La modul, ea are o gaura, baiatul un bat, intra una intr-alta.

15. #1355 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma enerveaza examenul de astazi pt care am pregatit 76 de fituici. Cum naiba o sa manevrez atatea nu stiu. Am tras toata cartea la Xerox in format mai mic.

16. #1356 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Ca trebuie sa plec acum la un examen si n-am nici un chef.

17. #1357 SP
    ca ar trebui sa spal colegul de apartament (un pisoi de 2 ani care musca si latra) si ca tre' sa dau cu aspiratorul....

18. #1358 SP
    Member PumaS's Avatar
    Ce ma enerveaza acum este faptul ca nu ma pot juca fifa 2011 . Nu se poate conecta pe serverele EA .

19. #1359 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    I-ai o lesa din asta salvata-din-streang.jpg. Sigur nu o sa mai faca mizerie.

20. #1360 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ma enerveaza examenul de astazi pt care am pregatit 76 de fituici. Cum naiba o sa manevrez atatea nu stiu. Am tras toata cartea la Xerox in format mai mic.
    PDF is the future of cheating.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 68 of 251 FirstFirst ... 18 58 66 67 68 69 70 78 118 168 ... LastLast