Un party dnb naspa? How comes?
Printable View
Un party dnb naspa? How comes?
Pai toata muzica buna a fost pusa de dj la inceput si spre 2 noaptea majoritatea lumii era plecata din cauza muzicii si sonorizarii destul de proaste.Erau doar 2 pe scena care dansau:))...plus bautura extrem de scumpa...:(
Daca este un party se presupune ca ar trebui sa fie ieftina pentru ca este multa lume plus banii de intrare.
In loc sa termin scoala normal, eu mai am 3 saptamani de practica si una de carte multumim domnule ministru!
Si eu am scoala pana la inceputul lui Iunie...practica:(.Thanx teacher!X(
Vrei sa zici mersi ministerul educatiei poate... nu am avut noi dupa revolutie ministri in domeniul asta excelenti, dar astia din perioada Base si-au facut de cap sunt pur si simplu retardati... cred ca atunci cand au fost mici cineva le-a furat poneiul de jucarie si acuma se razbuna pe elevi... altfel nu-mi explic de unde atata imbeclilitate.
Procesarea unei comenzi on-line...
ma enervează chestia asta: ca cică nu ne potrivim �n caracater! Prea diferiţi... wtf is this??? să-mi explice careva... cum vine asta?
Inseamna "JET" intr-un mod subtil.
Maine dau test la economie, teza la mate si ma asculta la chimie unde am trei de 4. SPER sa trec cu bine la toate si sa o dau dracu de scoala pana la vacanta.
Cam simplist pusa problema...:)
Ma enerveaza examenul de astazi pt care am pregatit 76 de fituici. Cum naiba o sa manevrez atatea nu stiu. Am tras toata cartea la Xerox in format mai mic.
Ca trebuie sa plec acum la un examen si n-am nici un chef.
ca ar trebui sa spal colegul de apartament (un pisoi de 2 ani care musca si latra) si ca tre' sa dau cu aspiratorul....
Ce ma enerveaza acum este faptul ca nu ma pot juca fifa 2011 . Nu se poate conecta pe serverele EA :( .
I-ai o lesa din asta Attachment 114883. Sigur nu o sa mai faca mizerie.