...Maddona, mă enervează Maddona.
Printable View
...Maddona, mă enervează Maddona.
Ca puteam sa am platinum la infamous in clipa asta...dar am ales gresit pe cine sa salvez...god damn it.Heeere we go again with the story.
Madona Bunamea si ca so stricat vasu de la WC tre sa-l inlocuiesc acuma... sigur aici ii numa vina Madonei si a lui Bunamea si-o unit fortele.
ma enerveaza Madonna si oameni care isi bat joc de Michael Jackson chiar daca e mort:bash:
Ma enerveaza acei oameni care dupa moartea lui MJ il idolatrizeaza , iar pana mai deunazi , nu ascultau nici o piesa .
ma enerveaza... ca am emotii :))) de ce nu avem un buton pe care sa il apesi si sa te deconectezi de la chestii de genul asta :)
Fix in acest moment ma enerveaza un idi... persoana binevoitoare care mi-a luat id-ul de pe forum si ma intreaba de ce nu ii merge GTA4 ca el l-a crackuit si a luat versiunea buna de pe torrent :| si eu vorbeam de versiunea PS3 :| Si cica sa dea un restart poate merge?
Asta e Romania in care traim si in care ne mancam zilele fiecare in felul sau.
No comment!
Mare ti-e gradina Doamne si multi ii sar gardul!
...că stăm șase oameni după doi idioți (de c�teva ore bune) să dea ready up la Frontlines: Fuel of War @-)
A trebuit neapărat ca jocul ăsta să conțină MP...=;
//offtopic:
Campania a fost EXCELENTĂ! =D>
...pe partea de MP e aiurea [aiurea �n sensul că nu prea mai sunt servere RANKED online (majoritatea au fost �nchise). Se poate juca player matches...dar așa e aiurea. Unde mai e competiția? Dacă nu joci competitiv atunci...nu joci (cel puțin ăsta-s eu)]...
Să te joci 4 fun - potfim? 4 fun? ce-i aia...nu există [-(=; - 4 fun merg la magazin să cumpăr p�ine...(da chiar și acolo e competiție...care ajunge primul la casă cu banii).
Oricum...mai sunt c�teva servere RANKED dar se conecetază greu (am prins c�teva meciuri rapide...noroc, :p) - iar după ce ești �n lobby...te pregătești...trebuie să dea ready up toți (ready up la acest joc �nseamnă...șă fie o clasă selectată).
Ei stau...[sunt ușor de depistat...sunt cu ALB (neutru)]. Niște cretini...doamne ce le-aș face.
scoala
somnul
Munca, munca si ... munca.
you have a point bobby! SOMNUL!!!
somnul si la mine :))
ma enerveaza ca mai este numa o saptaman de vacanta x(
ma enerveaza faptul ca sar putea sa pierd degeaba si ultima saptamana de vacanta:(((iubirea asta distruge tot)
Meryl Streep
Attachment 32971
Joaca bine, dar are o fata asa de enervanta. Imi aduce aminte de invatatoarea mea de la 1-4. Imi vine sa :punch::violent::naruto::wife::bash::gun::sniper: