Ma enerveaza de 3 zile incoa Kc-kc-nari de la LSFLA (liga studenteasca sibiu) parca sunt caine...dute colo, fai aia...ia alea...mergi nush unde...
Inteleg frate...dar eu nu sunt voluntar...sunt organizator...ca si ei! Mi-as cheezburgeri-n ei!
Ma enerveaza de 3 zile incoa Kc-kc-nari de la LSFLA (liga studenteasca sibiu) parca sunt caine...dute colo, fai aia...ia alea...mergi nush unde...
Inteleg frate...dar eu nu sunt voluntar...sunt organizator...ca si ei! Mi-as cheezburgeri-n ei!
ma enerveaza ca nu dau de prietena mea si imi fac griji... ____ de telefoane mobile... si cum nu te ajuta niciodata cu nimic...
Ca am stat acasa si a fost soare.Am iesit la miscare afara si a plouat, iar cand am ajuns acasa a fost soare din nou![]()
Nu am reusit sa dau de ea de ieri de la 13.05... deja am fost la morga si la urgente... si toata ziua am umblat sa aflu ce s-a intamplat cu ea... am dat la telefoane peste telefoane... si am mai am de mers la politie ca imediat se fac 48 de ore de cand a plecat de acasa
si tu te tii de glume??? anunta-ma cand iti dispare cineva drag tie ca sa fac si eu glume pe seama ta...![]()
Ii vina ta. Cand iti dispare cineva drag nu stai 2 min prima data sa scrii pe forum.
On: Ca ii dau dreptate lu' Diaconescu![]()
ca e vreme nasoala, iar maine ma duc la Constanta .... oricum stau o luna si sper sa vina si caldura![]()
Bookmarks