Ca am atatea de facut incat am ales sa nu fac nimic si pe masura ce trece timpul ma simt din ce in ce mai vinovat si e foarte multa presiune si stiu ca voi regreta si stres si nu mai suport si...Fck.
same situation here
---------- Post added 07-01-2012 at 03:54 PM ----------
Taicameu... pentru ca trebe sa ma duc la majorat la un prieten (se presupune ca nu mai sunt copil) si el inca ma trateaza ca pe unu'... abia astept sa plec la facultate, m-am saturat sa ma tot frece la icre parintii.
Soarta. Am intrebat-o pe o tipa daca iese cu mine si mi-a zis ca situatia e funny pentru ca prietenul meu cel mai bun/coleg cu mine a intrebat-o acelasi lucru acum 4 zile. De as fi fost mai rapid....
ca nu am cu cine sa ma jocm-am saturat de online.... m-am saturat sa-mi impart timpul intre consolegames si 9gag! **** sake
![]()
Ca nu duce procesorul PC-ului LA Noire... si am jucat putin din el asa sacadat si mi se pare AWESOME! Mi-l imprumuta cineva pt PS3 pana luni?Am grija de el!
Ca incepe scoala. Si inca cum ... !
O sa fie 6 luni minunate. ECDL,Cambridge,lupta pentru o medie decenta la economie.
Stateam aseara si ma gandeam ca efectiv NU SUNT IN STARE sa traiesc prezentul. De ieri ma gandesc intruna ca luni incepe scoala. Desi saptamana viitoare vineri o sa fiu super fericit ca vine weekend'ul. Am incercat sa privesc cu optimism,sa ma bucur ca doar anu' asta si urmatoru' mai e de tras tare si p'orma facultatea,cand e lejereala cu exceptia perioadelor de sesiune... Nu pot,pur si simplu. Si ma consum in mine ca un cretin,lasandu'ma deranjat de lucruri care nu s'au intamplat,nu se intampla,dar urmeaza sa se intample.
Ma enerveaza barfele stupide ... cand un tip si o tipa stau impreuna si doar vorbesc nu inseamna ca se intampla CLAR "ceva" intre ei , ca noaptea fac nebunii sau ca vor sa fie impreuna! Oh well , unii oameni din ziua de azi ... chiar am vrut sa-mi iau asta de pe suflet .
Offtopic : @eagle- eye : iti imprumut eu L.A. Noire cu cea mai mare placere toata saptamana viitoare ... daca mai vrei trimite un pm![]()
ca unde stau eu sunt numai ciori (negrii) care put mai rau decat tiganii din Romania si ma scoate din sarite ca toti imi zic sa stau cuminte ca de nu ma vor fugari cu torte si furci! si vom face 100metrii pe plantatii de bumbac!
Si acum de fiecare data cand ies pe coridor pute a transpiratie si a tot ce vrei! De-mi vine sa vars
---------- Post added 15-01-2012 at 01:09 AM ----------
si sa adaug ce ma mai oftica
""I dont want a million women, I just want one, the perfect one...""
Korben Dallasca nu gasesc si eu una... una perfecta pentru un DESCREIER�T ~tă (~ți, ~te) și substantival (despre oameni) Care și-a pierdut facultatea de a judeca normal; ieșit din minți; smintit; scr�ntit; țicnit. [Sil. -cre-ie-] /des- + creier + suf. ~at ca mine![]()
By rodarkone in forum Console Club
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By HoTSaucE in forum Offtopic
By Trefla in forum Apple
By mariuck in forum Offtopic
Bookmarks