Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 251 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 189 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #1761 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by SkyBorg View Post
    Ca nu pot sta la PS3
    De ce?

2. #1762 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Ca nu ma pot decide asupra unui cadou , pentru o prietena draga ...

3. #1763 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ca am atatea de facut incat am ales sa nu fac nimic si pe masura ce trece timpul ma simt din ce in ce mai vinovat si e foarte multa presiune si stiu ca voi regreta si stres si nu mai suport si...Fck.

4. #1764 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ca am atatea de facut incat am ales sa nu fac nimic si pe masura ce trece timpul ma simt din ce in ce mai vinovat si e foarte multa presiune si stiu ca voi regreta si stres si nu mai suport si...Fck.
    same situation here

---------- Post added 07-01-2012 at 03:54 PM ----------

Taicameu... pentru ca trebe sa ma duc la majorat la un prieten (se presupune ca nu mai sunt copil) si el inca ma trateaza ca pe unu'... abia astept sa plec la facultate, m-am saturat sa ma tot frece la icre parintii.

5. #1765 SP
    Soarta. Am intrebat-o pe o tipa daca iese cu mine si mi-a zis ca situatia e funny pentru ca prietenul meu cel mai bun/coleg cu mine a intrebat-o acelasi lucru acum 4 zile . De as fi fost mai rapid....

6. #1766 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Acelasi lucru i l-a spus si prietenului tau.

7. #1767 SP
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Acelasi lucru i l-a spus si prietenului tau.
    Nu ca tocmai am vorbit cu el... ar fi fost mega-evil daca facea asta.

8. #1768 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    ca nu am cu cine sa ma joc m-am saturat de online.... m-am saturat sa-mi impart timpul intre consolegames si 9gag! **** sake
    Attached Images Attached Images untitled-1.jpg

9. #1769 SP
    Ca nu duce procesorul PC-ului LA Noire... si am jucat putin din el asa sacadat si mi se pare AWESOME! Mi-l imprumuta cineva pt PS3 pana luni? Am grija de el!

10. #1770 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ca nu duce procesorul PC-ului LA Noire... si am jucat putin din el asa sacadat si mi se pare AWESOME! Mi-l imprumuta cineva pt PS3 pana luni? Am grija de el!
    De ce nu cumperi complete edition pt ps3? Merita

11. #1771 SP
    Mie imi duce PC-ul dar refuz sa il joc pe altceva decat pe consola

12. #1772 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Ca incepe scoala. Si inca cum ... !

O sa fie 6 luni minunate. ECDL,Cambridge,lupta pentru o medie decenta la economie.
    Stateam aseara si ma gandeam ca efectiv NU SUNT IN STARE sa traiesc prezentul. De ieri ma gandesc intruna ca luni incepe scoala. Desi saptamana viitoare vineri o sa fiu super fericit ca vine weekend'ul. Am incercat sa privesc cu optimism,sa ma bucur ca doar anu' asta si urmatoru' mai e de tras tare si p'orma facultatea,cand e lejereala cu exceptia perioadelor de sesiune... Nu pot,pur si simplu. Si ma consum in mine ca un cretin,lasandu'ma deranjat de lucruri care nu s'au intamplat,nu se intampla,dar urmeaza sa se intample.

13. #1773 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Vecinu isi face de cap cu'o masina de gaurit...de aproape 2 saptamani...

14. #1774 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Ca incepe scoala. Si inca cum ... !

O sa fie 6 luni minunate. ECDL,Cambridge,lupta pentru o medie decenta la economie.
    Stateam aseara si ma gandeam ca efectiv NU SUNT IN STARE sa traiesc prezentul. De ieri ma gandesc intruna ca luni incepe scoala. Desi saptamana viitoare vineri o sa fiu super fericit ca vine weekend'ul. Am incercat sa privesc cu optimism,sa ma bucur ca doar anu' asta si urmatoru' mai e de tras tare si p'orma facultatea,cand e lejereala cu exceptia perioadelor de sesiune... Nu pot,pur si simplu. Si ma consum in mine ca un cretin,lasandu'ma deranjat de lucruri care nu s'au intamplat,nu se intampla,dar urmeaza sa se intample.
    Ce e mai greu dupa facultate incepe,sa vezi atunci stres �ntr-o tara superba cum e Romania.Bucură-te cat mai poţi de anii astia!

15. #1775 SP
    Blind date - Never, but never go on one.

16. #1776 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    oamenii fara cuvant si care ma incurca... niste jeguri...

17. #1777 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Ma enerveaza barfele stupide ... cand un tip si o tipa stau impreuna si doar vorbesc nu inseamna ca se intampla CLAR "ceva" intre ei , ca noaptea fac nebunii sau ca vor sa fie impreuna! Oh well , unii oameni din ziua de azi ... chiar am vrut sa-mi iau asta de pe suflet .

Offtopic : @eagle- eye : iti imprumut eu L.A. Noire cu cea mai mare placere toata saptamana viitoare ... daca mai vrei trimite un pm

18. #1778 SP
    Quote Originally Posted by axton View Post
    Ma enerveaza barfele stupide ... cand un tip si o tipa stau impreuna si doar vorbesc nu inseamna ca se intampla CLAR "ceva" intre ei , ca noaptea fac nebunii sau ca vor sa fie impreuna! Oh well , unii oameni din ziua de azi ... chiar am vrut sa-mi iau asta de pe suflet .

Offtopic : @eagle- eye : iti imprumut eu L.A. Noire cu cea mai mare placere toata saptamana viitoare ... daca mai vrei trimite un pm
    Thanks, dar mi l-a imprumutat deja cineva! Ah ce ma bucura userii darnici, va pup pe toti

19. #1779 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Maine incepe scoala! Sh1z

20. #1780 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    ca unde stau eu sunt numai ciori (negrii) care put mai rau decat tiganii din Romania si ma scoate din sarite ca toti imi zic sa stau cuminte ca de nu ma vor fugari cu torte si furci! si vom face 100metrii pe plantatii de bumbac!
    Si acum de fiecare data cand ies pe coridor pute a transpiratie si a tot ce vrei! De-mi vine sa vars

---------- Post added 15-01-2012 at 01:09 AM ----------

si sa adaug ce ma mai oftica
    ""I dont want a million women, I just want one, the perfect one...""
    Korben Dallas
    ca nu gasesc si eu una... una perfecta pentru un DESCREIER�T ~tă (~ți, ~te) și substantival (despre oameni) Care și-a pierdut facultatea de a judeca normal; ieșit din minți; smintit; scr�ntit; țicnit. [Sil. -cre-ie-] /des- + creier + suf. ~at ca mine

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 251 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 189 ... LastLast