Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 251 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 189 239 ... LastLast
Results 2,761 to 2,780 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #2761 SP
    Member Rukax's Avatar
    no money for LA Noire

2. #2762 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Trebuie sa il astept pe tata (care vine miercuri) sa imi dau comanda de AverMedia de pe amazon. Damn...

3. #2763 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    O babă moșcăită! si....că mi-au luat permisul și mi-au stricat plecarea in vacanță in Italia, miercuri. Cred că o să fiu nervos mai mult timp nu doar acum

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. #2764 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    oamenii in general! si mai ales oamenii care fumeaza droguri ca sunt prostii dupa si in timp ce fumeaza

5. #2765 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Malach HaMavet View Post
    oamenii in general! si mai ales oamenii care fumeaza droguri ca sunt prostii dupa si in timp ce fumeaza
    I didnt get that last part

6. #2766 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    oamenii in general! si mai ales oamenii care fumeaza droguri, ca sunt prosti dupa si in timp ce fumeaza
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    I didnt get that last part
    acum ai înţeles?

7. #2767 SP
    sa ma explic! Se pare: GLUME DE prost gust si umor de tot *****ul... sa explic mai prost de atat! Cand li se pare ca tot ce fac, ce zic li se pare foarte amuzant si considera ca sunt cei mai breji dintre toti!

8. #2768 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Omule, n-am nimic cu tine, chiar imi esti simpatic, dar mai mult ca sigur nu sunt singurul care nu pricepe ce zici.

9. #2769 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    sa ma explic! Se pare: GLUME DE prost gust si umor de tot *****ul... sa explic mai prost de atat! Cand li se pare ca tot ce fac, ce zic li se pare foarte amuzant si considera ca sunt cei mai breji dintre toti!
    cu alte cuvinte fac misto de tine, fi si tu mai alpha... esti prea emotiv

10. #2770 SP
    Pai asa-ti trebuie daca esti singurul treaz din grup

11. #2771 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Omule, n-am nimic cu tine, chiar imi esti simpatic, dar mai mult ca sigur nu sunt singurul care nu pricepe ce zici.
    ce nu ai inteles? fac misto de mine si nu-mi place!

12. #2772 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Pai fa si tu misto de ei ... si nu mai pune la suflet tot .

13. #2773 SP
    pe mine ma enerveaza ca se enerveaza Malach HaMavet

14. #2774 SP
    Member Mariush's Avatar
    e Luni frate

15. #2775 SP
    Cainii. Aseara veneam spre casa si dau de o haita de caini, pe bulevard. Incep sa ii numar: 1,2,3...21 . 21 de caini! cum nu aveam alta ruta alternativa l-am sunat pe tata sa ma ia cu masina, dar daca era altcineva in locul meu si nu avea pe cine sa sune? Pai 21 de caini nu te musca nene, te mananca cu totul! Romania lu peste...

16. #2776 SP
    Romania lu' caine

17. #2777 SP
    Serios acum, ar trebui facut ceva in legatura cu asta... Sunt mult prea multi! Pai pe langa aia 20 de caini, am incercat sa ocolesc prin parc, dar erau si acolo. Cand am ajuns cu tata cu masina in parcare, erau si acolo. Da-o-ncolo de treaba...

18. #2778 SP
    Member Mariush's Avatar
    when nothing else works, remember:

R Kelly - I Believe I Can Fly - YouTube

19. #2779 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Pe fratimiu l-a muscat saptamana trecuta...acum face antirabic din saptamana in saptamana...fmm de caini...si cand vezi mosii aia ca le dau de mancare iti vine sa-i bati.(pe babi no offense)
    La cateva zile de la incident, au venit hingherii...nu le-au ajuns doua masini, dar mai fun a fost sa vezi babele cum alearga dupa masini, tipand sa opreasca

20. #2780 SP
    Member Mariush's Avatar
    Sunt si nu sunt de acord cu tine, FishbyBon3. Adica eu ma aflu undeva la limta, in sensul ca iubesc foarte mult cainii, si nu as suporta sa vad pe cineva ca face rau unui animal, dar totodata am experiente destul de negative legat de cainii vagabonzi si agresivitatea lor.

Din punctul meu de vedere solutia e simpla: castrarea (dar in masa frate, controlata si executata 100%), investit bani, implementat sisteme de monitorizare (introdusi indicatori de performanta) si in caz de forta majora (caini foarte agresivi cu atencedente), izolare (nu eutanasiere) s.a.m.d. Nu fac misto, stiu ca e greu si costa, dar cu cat lasam mai mult timpul sa treaca, cu atat mai greu va fi sa rezolvam problema asta, iar bietele animale nu sunt de vina sa plateasca pentru ingoranta nostra. Astfel, in cel mult 5, 10 ani aproape vom uita ca am avut vreodata problema asta (si ce mai inesamna 10 ani avand in vedere ca de 20 deja ne confrutam cu problema asta, care culmea se amplifica de la an la an)..

SAU asteptam second coming a unui profet stil basescian sa ne mai promita solutii....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 251 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 189 239 ... LastLast