done,
numai ca vor veni cei de la slipknot si deftones si vor darama scena,se va prabusi peste cei de la chilli peppers si vor muri.
si intr-un final,eu ma voi bucura de un concert slipknot si deftones
vreau sa pot citi si auzi ganduriile oamenilor
done,
numai ca vor veni cei de la slipknot si deftones si vor darama scena,se va prabusi peste cei de la chilli peppers si vor muri.
si intr-un final,eu ma voi bucura de un concert slipknot si deftones
vreau sa pot citi si auzi ganduriile oamenilor
vei putea sa citesti si sa auzi gandurile oamenilor,dar nu vei putea controla puterea si vei auzi foate multe voci si VEI INEBUNI !!!
vreau ca scoala sa nu se fi inventat vreodata![]()
Granted. Consolele nu mai exista. Oamenii sunt prea prosti ca sa le creeze.
Vreau Resident Evil 5![]()
Vei avea Resident Evil dar live, in carne si oase. Vei fi fugarit de un catel zombie care manevreaza o motocicleta si vei dormi in ploaie, la lumina unei lanterne de la Ikea.
Vreau sa imi fie scris numele cu mov![]()
Vei avea numele scris cu mov dar din acela aprins si lumea va zice ca esti Gay
Vreau sa am un psp 3000
P.S. trickz sper ca nu te superi![]()
Offtopic: Nu ma supar
Ontopic: vei avea psp 3000 dar va fi blocat pe jocuri de copilasi si vei fi fortat, ca si cum ar fi un drog, sa joci fara pauza. Nu o sa mai vrei sa te joci pe PS3 sau pe Xbox si o sa vinzi tot ce ai. Dupa ce se termina bateria vei realiza ce ai facut si vei arunca psp'ul in primul cos de gunoi. Dar nu o sa scapi. Am vazut cu totii The Ring, asa incep majoritatea filmelor horror: un baietel si psp'ul lui
Vreau sa imi deschid un studio foto.
Vei deschide un studio foto, iar Pablo va fi singurul manechin.
Vreau sa detin un Cinema.
granted
il ai,este al tau,ar fi bine sa te duci acum pana colo,pentru ca a luat foc,si este deja prabusit peste clienti
vreau sa am mako de la razer.
O sa ai un Mako de la Razer care, la cutremurul din noaptea respectiva, se va crapa in doua.
Imi doresc ca Xbox 720 sa nu apara niciodata, astfel incat 360 sa fie mereu la putere.
Nu o sa apara, dar o sa apara PlayStation 4.
Vreau sa pot citi o carte doar uitandu-ma la coperta ei.
Vei citi acea carte doar uitandute la coperta ei dar nu vei intelege nimic.
Vreau sa apara God of War si pe XBOX 360
o sa apara , dar sony o sa isi bata joc de varinata de xbox 360 si va fi plina de bug-uri si nu o sa poti sa joci nici macar 1 minut.
vreau sa am un BMW 730
O sa apara God of War si pe Xbox360 dar va fi primul joc imposibil de piratat si nu vei avea niciodata bani sa il cumperi original. Vei lucra ca ajutor de Pablo, maseorul exotic. Vei merge la un film cu prietena, in cinematograful lui Mika si vor difuza reclame din God of War, te vei enerva si vei da foc cinematografului. O vei gasi pe elodia sub scaun si vei dansa cu Magda Ciomag la Otv. Happy end!
Vreau puteri de supererou.
//edit: huber a fost mai rapid. sa i se indeplineasca lui dorinta![]()
Iti vei vinde casa ca sa cumperi un BMW 730 dar vei avea un accident dupa un minut , vei scapa cu viata dar pentru ca nu aveai asiguare nu vei mai ramane cu nimic si vei locui restul vietii pe strazi
Vreau un avion personal
vei avea un tort de 5 m inaltime si il vei baga pe dan acolo,numai ca se va sufoca si va muri,tu vei ajunge la puscarie pt crima si vei sfarsi izolat la carcera alaturi de o felie de paine pe care refuzi sa o mai mananci
vreau sa alerg 2 sau 3 ani ca forest gump
Vei alerga dar dupa ce te vei opri ai sa mori si nu va plange nimeni la inmormantarea ta.
vreau sa am un iphone
vei avea dar parinti tai vor realiza (privind ingroziti la bucatzile de carne din tine) ca a fost o bomba cu ceas!!!1
vreau sa dispara totzi parlamentari romani!!
By kobayashi in forum Console Club
By ReNeGaDe124 in forum Videos
Bookmarks