Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 298

Thread: Corrupt a Wish

1. #161 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    done,
    numai ca vor veni cei de la slipknot si deftones si vor darama scena,se va prabusi peste cei de la chilli peppers si vor muri.
    si intr-un final,eu ma voi bucura de un concert slipknot si deftones

vreau sa pot citi si auzi ganduriile oamenilor

2. #162 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Off: Slipknot is okay .

3. #163 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    vei putea sa citesti si sa auzi gandurile oamenilor,dar nu vei putea controla puterea si vei auzi foate multe voci si VEI INEBUNI !!!
    vreau ca scoala sa nu se fi inventat vreodata

4. #164 SP
    Member alalalt's Avatar
    Granted. Consolele nu mai exista. Oamenii sunt prea prosti ca sa le creeze.
    Vreau Resident Evil 5

5. #165 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Vei avea Resident Evil dar live, in carne si oase. Vei fi fugarit de un catel zombie care manevreaza o motocicleta si vei dormi in ploaie, la lumina unei lanterne de la Ikea.

Vreau sa imi fie scris numele cu mov

6. #166 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Vei avea numele scris cu mov dar din acela aprins si lumea va zice ca esti Gay
    Vreau sa am un psp 3000
    P.S. trickz sper ca nu te superi

7. #167 SP
    Offtopic: Nu ma supar

Ontopic: vei avea psp 3000 dar va fi blocat pe jocuri de copilasi si vei fi fortat, ca si cum ar fi un drog, sa joci fara pauza. Nu o sa mai vrei sa te joci pe PS3 sau pe Xbox si o sa vinzi tot ce ai. Dupa ce se termina bateria vei realiza ce ai facut si vei arunca psp'ul in primul cos de gunoi. Dar nu o sa scapi. Am vazut cu totii The Ring, asa incep majoritatea filmelor horror: un baietel si psp'ul lui

Vreau sa imi deschid un studio foto.

8. #168 SP
    Vei deschide un studio foto, iar Pablo va fi singurul manechin.

Vreau sa detin un Cinema .

9. #169 SP
    granted
    il ai,este al tau,ar fi bine sa te duci acum pana colo,pentru ca a luat foc,si este deja prabusit peste clienti

vreau sa am mako de la razer.

10. #170 SP
    Member Istrate's Avatar
    O sa ai un Mako de la Razer care, la cutremurul din noaptea respectiva, se va crapa in doua.

Imi doresc ca Xbox 720 sa nu apara niciodata, astfel incat 360 sa fie mereu la putere.

11. #171 SP
    Nu o sa apara, dar o sa apara PlayStation 4.

Vreau sa pot citi o carte doar uitandu-ma la coperta ei.

12. #172 SP
    Vei citi acea carte doar uitandute la coperta ei dar nu vei intelege nimic.
    Vreau sa apara God of War si pe XBOX 360

13. #173 SP
    Senior Member huber's Avatar
    o sa apara , dar sony o sa isi bata joc de varinata de xbox 360 si va fi plina de bug-uri si nu o sa poti sa joci nici macar 1 minut.

vreau sa am un BMW 730

14. #174 SP
    O sa apara God of War si pe Xbox360 dar va fi primul joc imposibil de piratat si nu vei avea niciodata bani sa il cumperi original. Vei lucra ca ajutor de Pablo, maseorul exotic. Vei merge la un film cu prietena, in cinematograful lui Mika si vor difuza reclame din God of War, te vei enerva si vei da foc cinematografului. O vei gasi pe elodia sub scaun si vei dansa cu Magda Ciomag la Otv. Happy end!

Vreau puteri de supererou.

//edit: huber a fost mai rapid. sa i se indeplineasca lui dorinta

15. #175 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    O sa apara God of War si pe Xbox360 dar va fi primul joc imposibil de piratat si nu vei avea niciodata bani sa il cumperi original. Vei lucra ca ajutor de Pablo, maseorul exotic. Vei merge la un film cu prietena, in cinematograful lui Mika si vor difuza reclame din God of War, te vei enerva si vei da foc cinematografului. O vei gasi pe elodia sub scaun si vei dansa cu Magda Ciomag la Otv. Happy end!

Vreau puteri de supererou.

//edit: huber a fost mai rapid. sa i se indeplineasca lui dorinta
    scuze de off: ) foarte tare )

16. #176 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Iti vei vinde casa ca sa cumperi un BMW 730 dar vei avea un accident dupa un minut , vei scapa cu viata dar pentru ca nu aveai asiguare nu vei mai ramane cu nimic si vei locui restul vietii pe strazi

Vreau un avion personal

17. #177 SP
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    Iti vei vinde casa ca sa cumperi un BMW 730 dar vei avea un accident dupa un minut , vei scapa cu viata dar pentru ca nu aveai asiguare nu vei mai ramane cu nimic si vei locui restul vietii pe strazi

Vreau un avion personal
    Vei avea un avion personal dar care nu poate sa decoleze
    Vreau un tort de 5 m inaltime in care sa il bag pe Dan Diaconescu lol

18. #178 SP
    vei avea un tort de 5 m inaltime si il vei baga pe dan acolo,numai ca se va sufoca si va muri,tu vei ajunge la puscarie pt crima si vei sfarsi izolat la carcera alaturi de o felie de paine pe care refuzi sa o mai mananci

vreau sa alerg 2 sau 3 ani ca forest gump

19. #179 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Vei alerga dar dupa ce te vei opri ai sa mori si nu va plange nimeni la inmormantarea ta.

vreau sa am un iphone

20. #180 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    vei avea dar parinti tai vor realiza (privind ingroziti la bucatzile de carne din tine) ca a fost o bomba cu ceas!!!1

vreau sa dispara totzi parlamentari romani!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast