Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 75

Thread: De ce se vb in engleza asa de mult ?

1. #41 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    da oricum stiu mai multa engleza decat 90% din forumu asta ...si avand in vedere gramatica.....nu stau prost dar sunt pe net si nu pot sa pun toate cratimele si virgulele
    Facem un pariu mic? Daca facem un poll in care intrebam cati stiu engleza la nivel mediu.. pariu ca iese ca optiune unanima "Da, eu stiu?"? Asta pentru ca engleza nu e o limba asa grea incat se ajungi sa te dai mare pe forum ca stii mai multa engleza ca 90% din forumul asta...

Sau poate stii mai multa decat 90% din tot forumul LA UN LOC? Atunci e chiar tare, te felicit pentru un ego nemasurat si ma inclin in fata ta....

2. #42 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    da oricum stiu mai multa engleza decat 90% din forumu asta ...si avand in vedere gramatica.....nu stau prost dar sunt pe net si nu pot sa pun toate cratimele si virgulele
    You Are a Uber noob and you will get a Uber Pwnage guys Lets Pwnt Him

3. #43 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    mario tata.. daca as fi admin te-as bana doar pt ca esti o insulta la adresa limbii romane
    scuze

sunt naspa...dar asta simt

4. #44 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    mario tata.. daca as fi admin te-as bana doar pt ca esti o insulta la adresa limbii romane
    scuze

sunt naspa...dar asta simt

nahhh esti uber cool :X you are evil me <3 evil

5. #45 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Nu stai sa pui cratimele dar cand le pui le pui un pic pe langa, ah?

6. #46 SP
    Banned Mario's Avatar
    bai haide ca nu va duce capu datimi ba n soarta nu vedeti ca sunteti niste tarani nu puteti duce o discutie civilizata habar naveti de viata voastra ....acuma cu engleza e ca si pe timpu lu ceausescu cu franceza...toti o folosesc ca sa se dea mari ca o stiu ,haide ca nu va duce capu nu vedeti ca nu stiti sa purtati o discutie sariti pe mine imediat,asea e si fratimiu daca aduc contra argumente in discutie se enerveaza atat de tare incat ii vine sa ma bata si URLA .....TARANILORRRRRRRRRRRRR

7. #47 SP
    Senior Member huber's Avatar
    bah ne lasi pleca o data de aici analfabetule , dute si tu pe la scoala bai tarane pa . rog un moderator sa ai de-a ban .

8. #48 SP
    Banned Mario's Avatar
    DATIMI BANx

9. #49 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    bah ne lasi pleca o data de aici analfabetule , dute si tu pe la scoala bai tarane pa . rog un moderator sa ai de-a ban .
    Cine vorbea de analfabeti?

10. #50 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Deci,daca fratitu e taran ca noi,esti si tu taran,doar nu v-ati nascut din mame si tati diferiti ! lol
    Ia zi-mi ce inseamna blowjob !

11. #51 SP
    Banned Mario's Avatar
    blowjob= sugi **** si oricum ia fratilor credca peste jum din tot forumu asta nu stiu sa conjuge vb a fi deci taceti din guracredca nici conjugarea nuj ce inseamna

12. #52 SP
    Member Zaktan's Avatar
    blowjob= sugi **** si oricum ia fratilor credca peste jum din tot forumu asta nu stiu sa conjuge vb a fi deci taceti din guracredca nici conjugarea nuj ce inseamna
    Ia traduce-mi mie Flame

13. #53 SP
    Banned Mario's Avatar
    flacara

14. #54 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Zaktan nu-ti bate capul. Google translate rullz .

15. #55 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    nu am mai ras atata de mult

16. #56 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Mai Mario,tie iti place cum suna flacara?
    Ar suna super urat sa zici ceva de genul:
    Haideti ma nu mai faceti atatea/atata flacari/flacara pe aici
    Sau numai izbucniti in flacari,etc...

17. #57 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Romana ca romana, engleza ca engleza. Problema principala la noi este romengleza. Cuvinte pocite in ultimul hal, legaturi intre romana si engleza de nu stii ce sa faci atunci cand le citesti, sa razi sau sa te dai cu capul de monitor. Romania este o tara de xerox-uri (asta ca sa nu spun papagali), dar partea si mai proasta este ca nu copiem decat porcarii si in afara de asta le mai pocim si noi. Am observat ca cele mai multe poceli vin din partea de nord-est a tarii. Un exemplu care pe mine ma irita la culme: Ce faci "wai"? Si ca sa fiu roman, WTF? Este asa greu sa scrii: Ce faci "mai"?

Sa nu mai spunem de stilul "yahoo", la care stai si te holbezi pana iti ies ochii din orbite ca sa intelegi ce a vrut vreunul sa spuna. Nu-i asha k sunt mai smeker dak scriu asha?

Concluzia: Avem trei stiluri distincte de a scrie:

1. romengleza - ce faci wai? vrei sa mergem tonight la un party cool pe care il da my friend?
    2. stil yahoo - ce jok tare am prim azi d l mama. ab astept s ajung akasa s il jok
    3. normal - ce faci mai? vrei sa mergem diseara la o petrecere tare data de prietenul meu? nu pot pentru ca am primit astazi un joc tare de la mama si abia astept sa ajung acasa sa il joc

Luati stilul 3 si o sa observati ca ia mai mult timp pentru a fi scris si necesita apasarea mai multor taste. Si cum lumea in ultimul timp este cam lazy (e mai mult de scris la lenes), prefera stilurile 1 si 2.

Punct

18. #58 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Va ia the devil's mother, nu mai alimentati toate ciurucurile.
    Sa revenim la topic

19. #59 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    domnilor,haideti sa ne calmam si sa lasam oamenii sa aiba o opinie,noi suntem prosti si analfabeti si el este peste nivelul nostru,a fost banat este liber sa-si schimbe ip-ul si sa i-si faca alt cont..cu alt nume evident..si sa se comporte altfel,sa numai faca thread-uri stupide,flamable..si lumea o sa-l accepte si o sa fie ok....sau sa-si gaseasca alt forum...unul potrivit lui,unde oamenii sunt cum ar vrea el (epic fail)
    hai sa nu mai atacam p nimeni...nu suntem mai destepti daca facem asta...sau inchiderea thread-ului si problem solved

20. #60 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Sunt diferente mari intre a folosi engleza la modul romglez si de a inlocui cuvinte pe care ti se pare aiurea sa le traduci.

Una e sa vorbesti exact cum a enumerat Mo la punctul 1 si alta e sa spui ca: Ai o problema la PC si nu poti intra pe un site de pe care sa vezi tracking-ul comenzii tale.
    Romaneste ar fi: Am o problema la calculatorul personal si nu pot intra pe o pagina de internet pentru a-mi da comanda in urmarire.
    Suna foarte politienesc (datorita urmaririi) cat si foarte foarte formal. Cuvintele respective se pot traduce in romana insa nu isi au rostul aceste traduceri. Spaniolii de exemplu au tradus mouse prin rat�n deci se poate si nu e nici o rusine sa-i spui soarece atata timp cat iti pastrezi identitatea nationala.

Insa romaneste e sa faci aceste imprumuturi lingvistice si sa le iei ca pe ale tale. Ganditi-va ca in vocabularul nostru avem o groaza de cuvinte turcesti, frantuzesti, englezesti, germanice, slave, etc.
    Va dati seama cat de ofticati erau romanii cand ii vedeau pe aia care vorbeau cu varza, barza, viezure.
    Cam la fel cum ii priviti si voi acum pe unii "romglezi".

Asta ca sa scuzam pe cei care folosesc cuvintele astea, pentru ca si eu fac parte din ei cu argumente valide.

Insa pe cei care cum a spus si Mo:
    ce faci wai? vrei sa mergem tonight la un party cool pe care il da my friend?
    Lipsa mea de respect pentru ei e la fel de mare ca nevoia lor de o identitate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast