Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 20 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 385

Thread: Decizii (Non-Gaming Related)

1. #281 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Foarte bune BenQ, insa acel Acer are marginile mult mai subtiri si e si mai ieftin. Probabil e cea mai ok varianta. Mie nu imi place Acer, dar e chestie personala. Acele Philips au timp de raspuns de 14ms, mult prea mult.

2. #282 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar
    E 14ms btb nu gtg. Oricum o sa merg cu un AOC (sunt de pe telefon, nu stiu modelul exact)

3. #283 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Sistem Home Cinema 5.1 SAMSUNG HT-E330 | ALTEX
    sau
    Sistem Home Cinema SONY DAV-TZ14 | ALTEX

Cam asta e bugetul...
    Sincer nu prea stiu la ce sa ma uit ca sa gasesc un home cinema bun.M-am uitat la puterea totala in Wati si alte functii optionale, gen USB movie, bass booster.Orice idee/sfat sunt binevenite.

4. #284 SP
    Member Buyk's Avatar
    Personal as merge pe Sony pentru ca sunt o firma consacrata si nu fac sisteme audio de ieri pe maine.

5. #285 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Personal as merge pe Sony pentru ca sunt o firma consacrata si nu fac sisteme audio de ieri pe maine.
    Si eu ma gandeam asa, desi are puterea totala mai mica decat samsung-ul, plus ca pare si mai bine finisat.Are cineva idee daca vin cu telecomenzi?

6. #286 SP
    Dual monitor setup cu unul dintre monitoare 4:3 (pe care o sa tin in mare doar skype si chestii neimportante) sau unul singur?

7. #287 SP
    Anyone? Sunt super confuz!

8. #288 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai depinde daca merita investitia pentru tine. Daca ai nevoie de mai mult spatiu de lucru. Eu am stat cu doua monitoare insa erau ambele la fel. Nu stiu ce setup ai ca sa pot spune daca "arata" bine. Intr-un final cred ca cel mai mult conteaza cat de necesar iti e sa ai spatiu de lucru mai mare. Poate e mai bine sa ai doar un monitor mai mare si cu o rezolutie mai mare. Chestiile neimportante, daca sunt atat de neimportante, pot sa stea in fundal. Eu de regula aveam un film sau ceva de genul pe monitorul 2 iar pe primul lucram. Uneori insa aveam nevoie de ambele pentru proiectul la care lucram. E grozav pentru research un al doilea monitor. Al 3-lea doar daca vrei gaming.

Poate acel 4:3 de care zici e la aceasi inaltime cu celalalt pe care il ai, atunci poate "arata" bine.

9. #289 SP
    E aproape la aceasi inaltime, insa are o rama groasa si nu arata chiar atat de bine insa ma ajuta enorm cand fac stream. O sa incerc sa il scot si sa vad daca e o diferenta atat de mare.
    Mersi

10. #290 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Samsung Galaxy S3 sau S2 + Pioneer TSW310D4 ?
    Adica, este o diferenta chiar asa de mare intre cele doua modele?

11. #291 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai depinde daca merita investitia pentru tine. Daca ai nevoie de mai mult spatiu de lucru. Eu am stat cu doua monitoare insa erau ambele la fel. Nu stiu ce setup ai ca sa pot spune daca "arata" bine. Intr-un final cred ca cel mai mult conteaza cat de necesar iti e sa ai spatiu de lucru mai mare. Poate e mai bine sa ai doar un monitor mai mare si cu o rezolutie mai mare. Chestiile neimportante, daca sunt atat de neimportante, pot sa stea in fundal. Eu de regula aveam un film sau ceva de genul pe monitorul 2 iar pe primul lucram. Uneori insa aveam nevoie de ambele pentru proiectul la care lucram. E grozav pentru research un al doilea monitor. Al 3-lea doar daca vrei gaming.

Poate acel 4:3 de care zici e la aceasi inaltime cu celalalt pe care il ai, atunci poate "arata" bine.
    Cam asa arata
    Attached Images Attached Images 20140513_114737.jpg

12. #292 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by HoTSaucE View Post
    Samsung Galaxy S3 sau S2 + Pioneer TSW310D4 ?
    Adica, este o diferenta chiar asa de mare intre cele doua modele?
    S2 + Pioneer TSW310D4

Am avut si S2 si S3, sunt cateva diferente dar mai bine astepti si iti iei direct S4, Note3 sau chiar S5, unde diferentele sunt mult mai mari.

13. #293 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    S2 + Pioneer TSW310D4

Am avut si S2 si S3, sunt cateva diferente dar mai bine astepti si iti iei direct S4, Note3 sau chiar S5, unde diferentele sunt mult mai mari.
    Sau direct un Nexus 5 sau Nexus 4 cu un root si esti ok nu ai sa vezi buguri cum vezi frecvent la Samsung (exceptie note 3) restul la baie.

14. #294 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by FlyingPotatoes View Post
    Cam asa arata
    Nu e rau. Eu aveam si un HDMI conectat la al doilea monitor, cablu care venea dintr-un switch in care intrau consolele. In felul asta aveam consolele atat la birou cat si la TV, poti face la fel daca ai mufa HDMI pe acel monitor. Atunci chiar poti spune ca a meritat pe deplin investitia.

Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Cum sunt doar cateva diferente? S-a trecut de la dual-core la quad-core, s-a trecut la o rezolutie HD, camera a devenit extrem de rapida si bateria a crescut si ea.

@Hotsauce: Eu nu m-as uita la S2, mai degraba un S3. Cat despre boxe, intereseaza-te cum s-ar auzi in masina ta, gaseste pe cineva care le are montate pe aceasi masina. Aceleasi boxe se pot auzi mai bine intr-un Logan decat intru beamveu, sau vicecersa.

15. #295 SP
    Folosesc un switch pentru monitor Multumesc.

16. #296 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Nu e rau. Eu aveam si un HDMI conectat la al doilea monitor, cablu care venea dintr-un switch in care intrau consolele. In felul asta aveam consolele atat la birou cat si la TV, poti face la fel daca ai mufa HDMI pe acel monitor. Atunci chiar poti spune ca a meritat pe deplin investitia.

Cum sunt doar cateva diferente? S-a trecut de la dual-core la quad-core, s-a trecut la o rezolutie HD, camera a devenit extrem de rapida si bateria a crescut si ea.

@Hotsauce: Eu nu m-as uita la S2, mai degraba un S3. Cat despre boxe, intereseaza-te cum s-ar auzi in masina ta, gaseste pe cineva care le are montate pe aceasi masina. Aceleasi boxe se pot auzi mai bine intr-un Logan decat intru beamveu, sau vicecersa.

Mi-am exprimat propriul punct de vedere, si din punctul MEU de vedere, in momentul de fata sunt diferente mult prea mici, in conditiile in care pretul pentru un S4 scade constant. Nu mi s-a parut nimic WOW cand am trecut de la S2 la S3, mai util am gasit led-ul de notificari la pachet cu o aplicatie care iti permite sa customizezi pana si in functie de mail-uri. Diferenta la procesor nu prea am avut la ce sa o simt, si S2ul se misca foarte bine. La camera intr-adevar, am simtit diferenta, dar o folosesc prea putin, si atunci cand am nevoie nu ma deranjeaza 3 secunde in plus.

Acum depinde de fiecare, eu sunt mai putin pretentios cand vine vorba de tel, si prefer sa astept o generatie-doua astfel incat chiar se simte diferenta. E unul dintre motivele pentru care urasc iPhone-urile, diferenta dintre modele a ajuns sa fie decisa de un rand nou de aplicatii sau o culoare noua pentru carcasa.

17. #297 SP
    Member colossus's Avatar
    Nu prea mai am bani de cinema 3D ,de aceea nu stiu ce sa aleg intre : Godzilla sau X-men (viitorul e trecut ) ?

18. #298 SP
    Member Buyk's Avatar
    X-men clar , mai ales daca esti fan si ai vazut toate seriile lor.

19. #299 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Desi sunt fan X-Men, as zice Godzilla... pare a fi foarte bine realizat.

20. #300 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Sa speram ca nu ai ales Godzilla nimeni nu se astepta sa fie asa slab. Chiar aveam mari sperante de la filmul asta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 20 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast