Nikon D90 sau Nikon D3100?Sunt in dilema.
Ce aparat ai mai avut inainte ? D90 e dublu la pret fata de d3100.
Nikon D3100 vs D90 - Our Analysis
Kindle 5 wifi: http://www.altex.ro/ebook-reader-kin...-display-negru
sau
Barnes & Noble Nook touch wifi: eBook Reader Nook Touch Wi-Fi - eBook Reader - Tablete & telefoane
Ca tehnologii mi se par cam acelasi lucru, cu exceptia faptului ca Nook are touch, dar nu imi trebuie un ebook pentru web browsing...
Tamrac vad ca are chingi serioase pentru strap. LowePro are prostiile alea care se prind plastic pe plastic si incep sa scartaie dupa un timp...
Eu am un ghiozdan LowePro şi sunt foarte mulţumit de calitatea materialelor. Nu ai cum să te duci într-un shop să le simţi?
trickz, si pe mine ma atrage mai mult Tamrac-ul ca si durabilitate si functii... insa are si dezavantaje. In primul rand, nu-mi place cum iti tii camera la acest model. Mai exact, sta peste o lentila, si nu cred ca poate fi altfel pozitionata (atasez imaginea aferenta). In al doilea rand, nu are husa de ploaie... La LowePro imi place ca poti sa pui camera "normal", sprijinita pe lentila (stiu ca pare aiurea, dar de-a lungul timpului asta mi s-a parut cea mai stabila solutie).
chesterb: la cat costa, fii sigur ca ma voi duce sa le vad la f64 si sa le testez. Dar vroiam sa stiu inainte si opinia voastra
P.S. Momentan am un Tamrac Explorer 400 care saracul nu mai face fata ca spatiu, dar care arata impecabil dupa ani de folosire.
Am nevoie de un nou telefon și ma gândeam la nexus 5 încă cu toate zvonurile despre nexus 6 nu prea știu ce sa fac: sa mai aștept (care ar fi o problema pentru ca nu am telefon) sau sa iau un nexus 5 acum?
Samsung Galaxy S3 sau S4(second hand)?
Intreb pentru ca nu stiu daca merita diferenta de pret dintre cele doua.
Ca si posesor de S3, pe care il voi schimba in curand cu un S4, eu zic ca merita. Depinde si cat de mult il folosesti, daca esti genul care intra doar pe TapTalk si Facebook, keep the money si ia-ti S3.
Telefonul il voi folosi in principal pentru internet, poze (este un aspect destul de important pentru mine) si eventual sa ma mai joc cate ceva.
Galaxy S3 se misca execrabil. Nici macar in mesagerie nu intra instantaneu, ceea ce mi se pare inadmisibil. S4 e mai okay, dar iti recomand, la fel ca flavi_us, Sony Xperia.
Uite aici ceva care să te ajute. Pentru mine contează foarte mult displayul și din câte telefoane am văzut, Nexus 5 mi s-a părut că are cel mai bun ppi(445).
Samsung S4, LG Nexus 5 sau LG G3(500 ron in plus fata de cat as da pe S4 sau Nexus) ?
P.S Prelungire de abonament![]()
Bookmarks