Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 20 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 385

Thread: Decizii (Non-Gaming Related)

1. #101 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu vreau "mini" tablete de genul nexus 7, din punctul meu de vedere sunt incredibil de... degeaba. Prea mici...
    Si de ce nu ti se pare grozava? M-am uitat la review-uri, chiar unul in care se facea comparatie intre Sony si Asus-ul de mai sus si am tras concluzia ca e mai bun decat Asus. Dar adevarul e ca nu prea am vazut la nimeni tableta Sony si n-am nicio idee cum ar fi. Trebuie sa se intoarca o prietena din Canada, i-am zis poate imi gaseste un Galaxy Tab 2 la un pret mai rezonabil, desi sunt slabe sanse, daca nu... Cred ca merg pe Sony-ul ala. Anyway, ziua mea peste 2 saptamani, mai e timp de cules informatii...

2. #102 SP
    Member DobaiSzilard's Avatar
    Pai, dupa specs, Asus-ul zis de tine pare putin mai bun(procesor mai bun, autonomie mai mare). Cei mai buni pe piata care fac tablete(android) acum sunt Asus si Samsung. Iar cu bugetul tau poti alege intre Samsung Galaxy Tab 2, Asus Transformer si eventual de la alte companii daca gasesti ceva tablete bune "ratacite". Iar telefon ? Era alegerea dintre telefon si tableta ? Daca ai vrea un telefon cu adevarat bun as zice sa te duci pe Samsung Galaxy Nexus. Poate nu gasesti pe internet pe site-urile mari dar poate gasesti prin showroom-uri eMag sau ceva

3. #103 SP
    M-am hotarat pana la urma sa renunt la telefon... Am un HTC Wildfire si ma enerveaza ca se misca lent rau de tot, dar ma gandesc ca daca-mi iau tableta n-o sa mai prea folosesc telefonul pt aplicatii asa mult.

4. #104 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Ce telefon Android de la Samsung imi recomandati pana in jur de 4-5 milioane? il vreau pt jocuri , poze si probabil niste browsing pe net...

5. #105 SP
    Member DobaiSzilard's Avatar
    Intre 4 si 5 milioane chiar nu prea ai ce alege..

6. #106 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ia un LG Optimus One. E decent.

7. #107 SP
    Junior Member wwewwf96's Avatar

Decizii (Non-Gaming Related)

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Nu vreau "mini" tablete de genul nexus 7, din punctul meu de vedere sunt incredibil de... degeaba. Prea mici...
    Si de ce nu ti se pare grozava? M-am uitat la review-uri, chiar unul in care se facea comparatie intre Sony si Asus-ul de mai sus si am tras concluzia ca e mai bun decat Asus. Dar adevarul e ca nu prea am vazut la nimeni tableta Sony si n-am nicio idee cum ar fi. Trebuie sa se intoarca o prietena din Canada, i-am zis poate imi gaseste un Galaxy Tab 2 la un pret mai rezonabil, desi sunt slabe sanse, daca nu... Cred ca merg pe Sony-ul ala. Anyway, ziua mea peste 2 saptamani, mai e timp de cules informatii...
    Eu personal, inafara de Nexus 10(care o sa apara prin Ianuarie) si 7 nu recomand nicio tableta Android. Fiecare are problemele ei si mai sunt si destul de scumpe. Pe telefon da, consider Android-ul superior iOS-ului insa nu si pe tablete(nu inca). Si vezi ca iti cam iei teapa cu acel Tablet S. Este varianta mai invechita a lui XPERIA Tablet S. Tablet S nu va mai primi nici un update software si nici sa nu te astepti la vreun custom ROM pentru ca la tabletele Sony acest lucru nu este posibil.

Tablet S ruleaza pe un hardware deja invechit(dual core Tegra 2) in timp ce Xperia este mai acceptabil(quad Tegra 3). Galaxy Tab 2 nu m-a impresionat(mult plastic,pret mare,hardware slab si inca are Android 4.0). Cea mai buna tableta in bugetul tau ramane intr-adevar iPad 2. Intr-adevar are "doar" dual core insa deviceurile iOS nu prea au nevoie de cine stie ce hardware.

Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Ce telefon Android de la Samsung imi recomandati pana in jur de 4-5 milioane? il vreau pt jocuri , poze si probabil niste browsing pe net...
    Niciunul. Nu exista device Android pentru jocuri in acest buget. Iar browserul o sa-ti faca probleme serioase.

8. #108 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Ok , alte pareri?

9. #109 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Daca vrei Android,mergi pe telefoanele din clasele superioare de la Samsung. Galaxy S sau Galaxy Note. Eu am vandut luna trecuta un Galaxy S1 cu 500 RON,e adevarat ca dupa putin bargaining. Initial nu voiam sa il las sub 600. La S2 sari lejer de 500,dar e deja altceva. Iar Galaxy Note...in bugetul tau Note 2 iese din discutie si cred ca si primul. Oricum,pe Monky il enerva la nebunie Galaxy Note-ul. Dupa aceea,si'a luat iPhone 5.

In general,incearca sa eviti telefoanele cu Android foarte outdated,desi nu stiu cat de tare o sa poti cu banii aia. Spun asta pentru ca wwewwf96 cam are dreptate. Pentru un smartphone care sa faca decent tot ce iti doresti tu,discutam deja de la 1000 - 1200 RON in sus. Mi se pare o prostie sa dai 400-500 RON pe un smartphone mid-class care sa iti faca mai multi nervi decat un Nokia 1110.

10. #110 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Sony Xperia J vs LG Optimus L7 ?

11. #111 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sony. Materiale mai bune, ecran mai bun, camera mai buna si upgrade la Android 4.1

12. #112 SP
    Si de mentionat ca orice produs LG pe care l-am avut s-a stricat la scurt timp dupa ce a expirat garatina

13. #113 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    iPhone 4S sau Samsung Galaxy S II Plus ?

14. #114 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    iPhone 4S sau Samsung Galaxy S II Plus ?
    Un amic are Iphone 4S si Galaxy SIII (stiu ca tu ai zis Galaxy S II Plus, dar sunt relativ asemanatoare, iar el a avut cam toate variantele de Iphone si Galaxy), si sincer mai mult mi-a placut Iphone 4S prin modul in care arata si cel in care se misca (aceleasi actiuni pe cele 2 telefoane erau realizate mai smooth pe 4s).
    Ca si aplicatii androidul avea muuult mai multe, dar nu stiu cat vei avea timp sa folosesti din ele; Iphone 4s reuseste insa sa le deschida ceva mai repede (vorbesc aici de aplicatii similare, insa desigur ca aici conteaza si numarul de aplicatii active).
    Pozele par ceva mai clare pe Iphone 4s (la videoclipuri nu ma pot pronunta), iar bateria pare sa tina la fel de mult.
    La semnal Galaxy pare sa fie superior (testat la -2 in parcare la Universitate).
    In timp (asta din ce am vorbit cu acel amic si am vazut pe telefoanele lui), Galaxy (fiindca el a avut toata seria) pare a avea mici probleme fizice (se curata vopseaua, se crapa usor, butoanele laterale - mai ales cel pentru poze - nu mai functioneaza atat de bine), in timp ce Iphone pare ceva mai robust si rezistent (si nu are acele probleme fizice; nu am observat sa se incalzeasca prea mult ori alte probleme de genul).
    Desigur Iphone are "limitarea" numita Itunes, transferul de date prin wireless si bluetooth compatibil doar cu device-uri Apple, lipsa flash player.

Ca sa nu te plictisesc mai mult, ca si aspect si performante, vazandu-le si jucandu-ma cu ambele, as alege Iphone 4s (chiar si prin prisma celor 3 sa le zic "limitari" mentionate anterior).

15. #115 SP
    Member OxygeN's Avatar
    iPhone 4S, arata mai bine, aplicatii mult mai reusite pentru iPhone decat pentru Android si un mare plus stabilitatea IOS fata de Android care este net superioara!

16. #116 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am avut 4S si am fost foarte multumit. Am avut si S2 si nu m-a incantat deloc. Mi s-a parut mereu mai fiabil un iPhone. Si asta vrei de la un telefon, sa nu te lase la greu, iar pe mine iPhone-urile mereu m-au multumit si nu am avut probleme cu ele. Recomand cu incredere 4S. Singurul dezavantaj este bateria care pe mine ma tinea doar o zi. Dar cred ca am remarcat diferenta doar dupa trecerea la 5. Depinde si tu pe ce esti obisnuit. Dar in afara de baterie, 4S e foarte bun.

17. #117 SP
    4S,clar. Cu un singur minus : bateria. In rest,e cea mai buna alegere. Azi se implineste 1 an de cand il am si eu.

18. #118 SP
    Vreau sa imi cumpar un laptop. Intrucat plec deseori de-acasa,imi dau seama ca exista situatii in care am nevoie de un device portabil cu Windows. In principiu,vreau ceva cu care sa pot sta pe Internet,sa pot sa imi rasfoiesc fisierele si sa am si USB port.

Am iPad,dar la capacitati,e tot ca iPhone-ul,doar ca am un ecran mai mare,si mi-am dat seama ca iOS-ul e prea rigid pentru flexibilitatea de care am eu nevoie. Nu am luat in calcul posibilitatea de a-mi lua o tableta cu Android,deoarece vreau un OS stabil care sa nu imi dea batai de cap. Sigur ca mi-as dori un MacBook,dar ce sa vezi,nu sunt dispus sa investesc atata intr-un laptop.

Bugetul meu se invarte pe undeva pe la 2000 de lei. Ce imi recomandati?

19. #119 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    De ce vrei sa dai 2000 RON dacă ai nevoie doar de net,rasfoire fisiere si port usb ...poti sa găsești ceva mult mai ieftin..pana in 1400
    Laptop / Notebook HP Compaq Presario CQ58-250SQ cu procesor AMD Dual-Core E1-1200 1.40GHz, 2GB, 320GB, AMD Radeon HD 7310, FreeDOS, Negru C4U83EA

P.s.parerea mea ca poți face ce spui tu ca vrei sa faci si pe ipad..mai puțin portul USB

20. #120 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    iPad generatia a 3-a 64GB sau iPad generatia a 4-a 32GB?

Pretul este aproximativ acelasi (~2400 lei).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 20 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast