GG pt achizitie. Marca? Cyma cumva? Cred ca ti-ai luat aceeasi centura ca si mine![]()
auziti, m-a zguduit o idee... ce-ar fi sa ne intalnim mai multi sa bagam un paintball? am fost azi pt prima oara si mi s-a parut absolut genial... in timp ce alergi prin iarba, te dai rostogol, cu bile zburand peste tot in jurul tau (nu intr-un mod haotic, ci controlat) ma simteam ca in cod sau in killzone... e o experienta uluitoare si avand in vedere ca te costa doar 30 lei (100 bile+echipament full) ar fi ceva...
so ce ziceti?
P.S.: nu aveti idee ce satisfactie poti avea cand il nimeresti pe unul fix in mascaheadshot
Nu cred ca isi permit toti sa cumpere asemenea arme. Si eu sunt pentru ideea cu paintball-ul.
cand veniti la cta dati-mi un pm ceva ca am un loc foarte bun pt asa ceva, am chiar si arme, costume etc![]()
Pai mi se pare eftin si bun. Atunci baieti vin si eu. Nu imi cumpar arma pentru ca nu o sa vin mereu, dar sa inchiriez 1-2 ori pe luna mi se pare convenabil.
Am putea sa mergem la Baneasa la paintball ! Ultima data cand am fost, m-a costat 30 de lei cu arma, costum + 100 de bile si inca 100 bonus daca veneam pana in ora 12:00 !
PS-> Cred ca putem acolo sa optam si pentru arme airsoft pentru o mica diferenta !
Terenurile amenajate pentru paintball, sunt mici datorita puterii armelor. Nu cred ca in acelasi loc, se inchiriaza si arme de airsoft.
interesant si airsoftul, dar parca tot la paintball as ramane... nimic nu e mai frumos decat sa vezi cum il umpli pe unu de vopsea pe masca. plus ca nu trebuie sa am 18 anipt k n-am
![]()
By Teo in forum Offtopic
By Impaler in forum Jocuri PC
Bookmarks