Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast
Results 101 to 120 of 156

Thread: Airsoft

1. #101 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    GG pt achizitie. Marca? Cyma cumva? Cred ca ti-ai luat aceeasi centura ca si mine

2. #102 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Da, Cyma.

3. #103 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    In sfarsit, duminica ne razboim

4. #104 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    are cumva locul pentru baterie in fata? ca e cam "a pain in the ass" sa o scoti

5. #105 SP
    Da, acolo este bateria, dar se scoate foarte usor.

6. #106 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Uraaa.
    Acum mai iti trebuie un ceai verde, si gata... esti "ready to fight !"

7. #107 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pai zi-ne si unde si cu cine, Bucuresti?
    Eu sunt din Brasov, deci la Brasov mergem, Cristian mai exact. Revin dupa cu impresii.

Felicitari Mo ptr achizitie.

8. #108 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Acum mai iti trebuie un ceai verde, si gata... esti "ready to fight !"
    Pai na. Ala era spanac. Merge.

9. #109 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    auziti, m-a zguduit o idee... ce-ar fi sa ne intalnim mai multi sa bagam un paintball? am fost azi pt prima oara si mi s-a parut absolut genial... in timp ce alergi prin iarba, te dai rostogol, cu bile zburand peste tot in jurul tau (nu intr-un mod haotic, ci controlat) ma simteam ca in cod sau in killzone... e o experienta uluitoare si avand in vedere ca te costa doar 30 lei (100 bile+echipament full) ar fi ceva...
    so ce ziceti?
    P.S.: nu aveti idee ce satisfactie poti avea cand il nimeresti pe unul fix in masca headshot

10. #110 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    auziti, m-a zguduit o idee... ce-ar fi sa ne intalnim mai multi sa bagam un paintball? am fost azi pt prima oara si mi s-a parut absolut genial... in timp ce alergi prin iarba, te dai rostogol, cu bile zburand peste tot in jurul tau (nu intr-un mod haotic, ci controlat) ma simteam ca in cod sau in killzone... e o experienta uluitoare si avand in vedere ca te costa doar 30 lei (100 bile+echipament full) ar fi ceva...
    so ce ziceti?
    P.S.: nu aveti idee ce satisfactie poti avea cand il nimeresti pe unul fix in masca headshot
    http://www.consolegames.ro/forum/f37...23071-airsoft/

11. #111 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu cred ca isi permit toti sa cumpere asemenea arme. Si eu sunt pentru ideea cu paintball-ul.

12. #112 SP
    Se inchiriaza.

13. #113 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    decat sa inchiriezi, mai bine strangi bani si cumperi (asta daca te pasioneaza)..

14. #114 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Se inchiriaza.
    How much? Per partida, zi, bile trase, etc. Chiar sunt interesat.

15. #115 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    cand veniti la cta dati-mi un pm ceva ca am un loc foarte bun pt asa ceva, am chiar si arme, costume etc

16. #116 SP
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    How much? Per partida, zi, bile trase, etc. Chiar sunt interesat.
    Depinde de la persoana la persoana. Adica cel care inchiriaza. Unul inchiriaza cu 50 lei arma si iti iei bile separat, cate vrei. Altul inchiriaza cu 60 lei arma + 300 bile, apoi mai dai cate 20 lei pentru alte 300 bile.

17. #117 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Pai mi se pare eftin si bun. Atunci baieti vin si eu. Nu imi cumpar arma pentru ca nu o sa vin mereu, dar sa inchiriez 1-2 ori pe luna mi se pare convenabil.

18. #118 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Am putea sa mergem la Baneasa la paintball ! Ultima data cand am fost, m-a costat 30 de lei cu arma, costum + 100 de bile si inca 100 bonus daca veneam pana in ora 12:00 !

PS-> Cred ca putem acolo sa optam si pentru arme airsoft pentru o mica diferenta !

19. #119 SP
    Terenurile amenajate pentru paintball, sunt mici datorita puterii armelor. Nu cred ca in acelasi loc, se inchiriaza si arme de airsoft.

20. #120 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    interesant si airsoftul, dar parca tot la paintball as ramane... nimic nu e mai frumos decat sa vezi cum il umpli pe unu de vopsea pe masca. plus ca nu trebuie sa am 18 ani pt k n-am

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast