de la noi. tot ce am e de la G h o s t G e a r ...
de la noi. tot ce am e de la G h o s t G e a r ...
Vai cum trage asta: http://www.magazinpacpac.ro/produs.p...items=&id=1459
nightprowler, magazinul respectiv este din Bucuresti si, daca da, are si un punct de lucru?
Grey, magazinul este din Sibiu si din cate stiu nu are punct de lucru, dar sunt oameni foarte seriosi! Eu tot de acolo mi-am cumparat replica si sunt foarte multumit de serivicii.
Singura chestie este ca ei nu au nimic pe stoc(poate doar anumite consumabile), iar daca faci comanda plata se face in avans. Comenzi se fac in fiecare Joi la furnizori iar Marti ajung la ei, dupa ce sunt verificate toate sunt trimise spre clienti. Deci daca faci o comanda intr-o saptamana, cu plata confirmata pana Joi, ai sa ai produsele Miercuri - urmatoarea saptamana.
Mersi de informatii Solozaur. Pe mine ma interesa sa ma duc sa vad fizic anumite produse, de dat comanda afara pot sa dau si singur![]()
e vorba si de preturi si de faptul ca ti se ofera garantie, fara sa iti mai bati tu capul in caz de ceva probleme. nu stiu ce anume ai vrea sa vezi tu fizic, dar daca ai replica banuiesc ca daca ti se spun partile componente ale unei alte replici iti dai usor seama cum e (abs, metal, care din ce e facuta). anyway, gasesti si alte magazine cu puncte de lucru dar e de retinut ca e clar ca au angajati unele dintre ele si o taxa in plus pentru ca e magazin "fizic".
Imi poate spune si mie care este cel mai puternic pistol pt. airsoft ? De preferat ceva cu blowback (desi am inteles ca astea se strica mai repede)![]()
nightprowler, am trecut de cumpararea replicii, asa cum am postat cateva pagini mai in urma. Ma interesa magazinul fizic tocmai pentru a vedea accesorii precum si stocul. Daca tot astept o saptamana, doua dupa o comanda data de un intermediar, de ce sa nu imi fac singur comanda, asa cum am facut si replica? Era interesat de vazut fizic Ghost Gear, in parte si din cauza preturilor, dar, daca este doar magazin online, m-am lamurit.
eu unul sunt extrem de multumit de uniforma si de vesta tactica. pentru replica o sa-mi iau un rucsac "extensibil" cu spatiu si pentru ea. daca e poti sa te duci la airsoft.ro si sa cauti pe acolo si dupa sa intrebi la ghost gear daca au preturile mai mici...daca producatorul e acelasi si are acelasi nume produsul, e clar ca e la fel.
---------- Post added 05-05-2010 at 11:35 AM ----------
pentru MonkY, ASTA : G h o s t G e a r
e fara blow-back, dar am impresia ca blowbackul le ia din putere, pentru ca alea se invart intre 80-105 m/s si cele fara peste 110
cauta pe acolo la replici pe gaz daca vrei pistol.
oricum, in caz ca vrei sa si participi la jocuri, nu doar sa tragi la tinta, nu o sa faci fata doar cu pistolul...poate daca ai vreo 2 asa: G h o s t G e a r si la fiecare cate 10 incarcatoare...
De cand a postat Grey armele pe threadul Ce ne-am cumparat azi ma tot bate gandul sa ma apuc de Airsoft (prin a ma bate gandul a se intelege ca ma apuc). In Oradea este un "club" de airsoft deci as avea cu cine juca insa am doua intrebari:
1. Am voie cu ochelari de vedere?
2. Care e varsta minima? Fiindca pe unele site-uri am vazut arme pentru copii iar pe altele scrie ca ai voie de la 18.
3. Cam cat ar trebui sa investesc la inceput(ce e musai sa am la primul meci)?![]()
ok... raspunsurile:
1. ai voie, dar va trebui sa ai OBLIGATORIU o pereche de ochelari de protectie sau o masca full-face peste ei. cauta ca o sa gasesti si din aceia tip "pentru casca" (ca la SWAT)
2. varsta minima...oficial 18 ani. sunt si arme de kids dar nu prea le-am inteles sensul..poate doar daca toti competitorii au asemenea replici.
3. investesti cat te tine buzunarul...cauta o replica dupa gustul tau si dupa cat stii ca esti dispus sa dai pentru ea, adauga neaparat ochelarii si o curea pentru arma (pt ca nu cred ca esti in stare sa o tii 2-3-4 ore incontinuu fara sa dai cu ea de pamant pana la urma) si mai ai sa-ti iei bile...cate vrei
cauta pe siturile pe care le-am pus..le pui la cos si vezi cam cat iti iese totalul in functie de ce vrei. Bafta!
La cele cu functionare manuala sau spring gun-uri trebuie sa armezi de fiecare data(tragi semi daca se poate spune asa) , practic tragi de un arc
...petarde si jucarii ....nu recomand asa ceva daca chiar ai chef sa te bucuri de joc .
Functionare electrica sau AEG-uri : au un mecanism electric care functioneaza cu acumulatori .
Am mai gasit si eu cateva poze cu jucariile mele ...M-am gandit sa le pun , poate fac pofta cuiva si se apuca de airsoft .
in poze , pe M15A4 de la CA am si iron sight si optics ( red dot acog style ) pt ca nu mai aveam baterie la red dot
Momentan sunt MIA si nu am mai jucat de 1 an cred. O sa ma apuc iar de joaca dupa ce-mi iau SCAR-ul asta de la WE ( sunt mare fan SCAR ) plus ca vreau neaparat Blow-Back si pe primary weapon
G h o s t G e a r Arma aceasta e arma mea preferata din toate jocurile WWII. M-am hotarat ca la vara sa imi iau o replica pana in 500 RON, ochelari de protectie/masca, o curea pentru arma si niste bile, poate ma lasa baietii de la noi sa trag cu ei. Doamne, de ce nu sunt major!?
Tocmai ce-am revenit de la un joc la ferma Ghencea. Frumoasa locatie, iarba cam prea inalta pentru gustul meu, dar misto senzatia cqb/full range oricum.
Cine de aici joaca in Bucuresti?
Ati intalnit vreun minor la vreun Event?
---------- Post added 16-05-2010 at 06:56 PM ----------
Picasa Web Albums - 10666710849303792... - ghencea 16.05... aici ai fost Grey?
Yup, this is me:
Picasa Web Albums - STATE.MARCEL - 016
Inca necamuflat, astept sa fac rost de multicam![]()
Grey, ai fost cu tipii de la gunshop, right? ai platit vreo taxa sa participi? la ce ora si unde v-ati intalnit? multicam gasesti uniforma de la classic army la airsoft sau ghost gear. check it! sunt uniforme cum e a mea...am pus poze cu o pagina in urma.
Am fost ca independenti si am jucat cu cei de la HAT impotriva celor de la Gunshop & co. Nu am platit nimic.
Deja am dat comanda la asiatici de uniforma, astept s-o proceseze si sa plece. Sper sa fie masurile ok, nu masuri facute pentru "gigantii" de asiatici![]()
By Teo in forum Offtopic
By Impaler in forum Jocuri PC
Bookmarks