Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 156

Thread: Airsoft

1. #21 SP
    Junior Member kodrootz's Avatar
    regulamentul zice ca nu este necesar un permis de port arma pentru aceste replici, dar totusi daca sunt folosite in altercatii vor fi considerate ca arme reale de foc si pedepsite ca atare. se recomanda transportarea lor in public cat mai acoperite deoarece asemanarea lor cu armele reale pot induce in eroare fortele de ordine. Ce pot sa zic este ca de arma nu prea se sperie lumea, m-am plimbat cu Steyr-ul meu de gat si nu a zis nimic, in schimb un pistol cred ca il recunoaste orice tigan ca sa nu mai zic de politist. Am mai inteles de la un prieten ca cele pe CO2 pot fi retinute de politie pentru testari balistice Ca locatii de joc avem mai multe in bucuresti, printre care la Obor, pe la Sicomed. Intalnirile se dau duminica dimineata in fata unui magazin, de obicei Gunshop sau la Wolfy, si dimineata insemnand 7.30

2. #22 SP
    cBs
    Banned cBs's Avatar
    Uitati aici vinde cineva asemenea arme , apropo si prietenul meu de la Hunedoara vrea sa scape de achizitia lui , deoarece simte ca nu mai are varsta , daca va intereseaza uitati id-ul lui : raflor777 , poate v-am fost de ajutor.

3. #23 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Recent am devenit si eu interesat de Airsoft, am fost sambata la o intalnire aici in Iasi - au fost 18 oameni, toti echipati cu replici, uniforme, statii radio etc. Eu am fost doar pe post de spectator acolo si mi-a placut foarte mult ce am vazut.

Acum sunt in etapa de documentare - caut sa imi iau o replica AEG de preferat full metal si sa ma ajunga pana in 700ron maxim ..dar nu imi plac AK-urile de nici un fel iar din seria M nu prea stiu cum vin - am vazut cateva M4 care imi plac, in rest alea generice care le vezi in toate filmele cu soldati americani nu ma impresioneaza.

Aveti idee cam care e ierarhia calitatii la producatorii de replici pe sectiunea AEG ?

4. #24 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Din ce m-am documentat pana acum ierarhia ar fi cam asa: noname China, lowend China (gen JG), trece prin mid-high end (gen Classic Army, Tokyo Marui) si ajunge pana la high end, gen Systema, Ares.

La 700 de lei nu cred ca vei lua mare lucru, decat ceva china, un JG pe care ulterior il upgradezi intern. Ai grija si la greutate, modelele full metal sunt destul de grele si devine obositor sa alergi cu una in brate

Am fost duminica in padure la Balotesti cu baietii care se intalnesc in fata la wolfy (Bucuresti) si feelingul este foarte tare. Acum sunt in impas la ce arma sa cumpar, nu mai imi place 36C, vreau un SCAR-L sau AUG, dar deja am ajuns la bugete de 1500-1700 pentru arma si e cam mult

5. #25 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Stie cineva ceva de firmele Well si CYMA?

Uitati aici cateva exemple de pe un forum:
    Airsoft Retreat - Airsoft & milsim news, reviews, forums, gallery, technical articles and community interaction

Din ce am citit pe net si din ce am vazut si pe youtube, se descurca acceptabil. Desigur, pot fi usor pacalit pentru ca nu ma pricep aproape deloc. In concluzie, se merita o asemenea arma pentru inceput si pentru un buget relativ redus? Multumesc anticipat.

6. #26 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    sunt pasionat de airsoft, dar in ultimul timp nu am preaa avut ocazii sa ies pe camp.
    ma bucur ca a-ti deschis threadul acesta.
    pe airsoft.ro aveti regulamentul care va pune in tema cu tehnica, REGULILE, tactica si posturile care trebuie acoperite intr-un joc de airsoft.
    eu sunt pe postul de sniper, dar nu e asa grozav ca si in filme ( viata bate filmul). avand in vedere ca fiecare incearca sa fie cat mai tehnic si mai strateg trebuie gasit si staaaaaaaaaat mult la panda pana sa ai ceva in vizor. e mai simplu cand esti in echipa care este cautata. de asemenea sunt o gama mult mai variata de tipuri de joc...si pe bune merita.
    acum legat de replica ce o posed e o TANAKA M700 accesorizata cu luneta si red-dot. este pe gaz garniturile si piesele interne sunt de calitate superioara. replica in china costa aprox 470$+taxe, dar avut rabdare si am cumparat-o ,de la cineva care a dat-o ca s-a plictisit de sportul asta, mult mai ieftin. am in plan la ea un mic upgrade sa fie si mai nervoasa.
    costurile pentru practicarea acestui sport sunt piperate,cel putin pentru bugetul meu, dar am o slabiciune pentru iesitul si miscarea in aer liber si ,nu ma ascund, pentru arme de lupta :d
    cel mai bine pentru inceput sa va ghidati spre cateva arme ieftine ( poate SH cu conditia sa le testati personal sa vedeti daca va ofera incredere si va place).

7. #27 SP
    Pai pune si firme, arme, etc. Eu am intrebat de Well si CYMA, pentru ca astea le-am gasit.

8. #28 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    degeaba iti pun arme si firme daca nici macar nu stii pe ce post vrei sa joci.

L.E : am facut o gresala, regulile jocului le puteti gasi pe airsoftromania.com/forum plus multe altele.

9. #29 SP
    Pizzi, in primul post am pus un link catre wikipedia unde se afla mai toti producatorii de replici de airsoft. De ce nu ai intrat acolo?
    Incearca sa te orientezi catre marci ce se vand in europa, pentru ca este foarte greu sa cumperi din state/asia. Cand zic greu ma refer la taxe de transport si vamale.

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pizzi, in primul post am pus un link catre wikipedia unde se afla mai toti producatorii de replici de airsoft. De ce nu ai intrat acolo?
    Incearca sa te orientezi catre marci ce se vand in europa, pentru ca este foarte greu sa cumperi din state/asia. Cand zic greu ma refer la taxe de transport si vamale.
    Grey, am intrat acolo, de aia am si intrebat de Well si CYMA. Intrebam pe cei care au mai multe cunostiinte in acest domeniu, cum se comporta armele, etc. Din europa le-as lua, gasind si in Romania cateva firme care comercializeaza arme pentru airsoft. Imi plac mult JG, acum sa vad daca reusesc sa gasesc pe undeva la noi.

Quote Originally Posted by traznet1984
    degeaba iti pun arme si firme daca nici macar nu stii pe ce post vrei sa joci
    Am sa ma documentez mai mult si o sa revin cu intrebari, daca este cazul, incercand sa nu mai deranjez linistea sufleteasca a unora.

11. #31 SP
    JG sunt replici China low end, nu cred ca vei avea probleme in a-ti procura asa de vreme ce mai toate magazinele vand acest brand. In mod sigur in momentul in care o cumperi iti sugerez sa iei si o garnitura de hop-up. Oricum vei schimba la ele cam tot ce tine de internals.

E greu sa vina cineva sa zica ca un brand sau o replica e cea mai buna pentru ca tine foarte mult de gusturi. Eu am incercat sa-mi formez singur o parere despre branduri citind pe wikipedia, review-uri, forumuri.
    Pana la urma trebuie sa te decizi la ce tip de arma iti place si sa cauti replici ale modelului respectiv de la diversi producatori. Sa te documentezi in ceea ce priveste performantele stock, eventualele upgrade-uri, etc.

12. #32 SP
    Dupa 6 zile de tranzit, a ajuns jucaria comandata. A&K SPR MOD1, replica de M4 full metal. Urmeaza uniforma si multe jocuri de airsoft. Cu noroc, rabdare si bani stransi, va fi upgradata cu Systema Revolution, teava de precizie si hop-up Systema.
    Attached Images Attached Images img_5582.jpg

13. #33 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Cat a costat man?

14. #34 SP
    SPRMOD1 | Airsoft Guns | AEG models | Assault Rifles | GunFire.pl - repliki ASG! asg, airsoftguns, militaria, bro?, repliki broni

Bine, pe langa pretul ala am mai adaugat inca un mag, un speedloader, niste genunchere, ochelari de protectie si transportul cu Ups

15. #35 SP
    Cat te-a dus transportul pentru ea? Sa o stapanesti sanatos.

16. #36 SP
    Mersi, 20 de euro pentru 9,5kg.

17. #37 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Trage de sub apa?

18. #38 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Trage de sub apa?
    Si dupa colt, nu esti constructiv.

19. #39 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    GreyhounD - aspectuoasa jucaria. Ce voiam sa intreb, tu zici ca este full metal ?!? Acolo scrie in descriere metal + abs !?! Care este varianta corecta? Am avut cateva jucarii dar nimic prea serios si nici nu m-a atras, m-am plictisit repede. As mai da o sansa ...

20. #40 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    dammit this thread makes me wanna play call of duty pana in seara asta nici nu stiam de acest sport iar de acuma voi incepe sa ma interesez, mi se pare extraordinar. Grey sa-ti manuiesti replica sanatos!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast