Leoaica mea intr-o parcare subterana.![]()
Va prezint URS-ul. L-am luat in mai anul acesta de la Tiriac Auto si pana acum are 4300 km.
Motorizare EcoBoost de 1L si 125 CP. Echipare Titanium Premium.
Sunt foarte multumit de el.
Folosit mai mult in oras, consumul este aprox. de 7% (spun aproximativ deoarece creste cand conduce prietena mea)
Mi se pare enorm consumul la ce motor ai. 7-7.5 % scoteam eu in Bucuresti cu Passat-ul vechi, 2.0 TDI.
Oricum, ca design imi plac la nebunie noile modele FORD. Sa o stapanesti sanatos.
Si ca sa nu fiu off...
Luat luna trecuta. Mondeo din 2005, 2.0 benzina.
Nu e mult deloc 7 in oras la motorul de 1l. Nu e un motor foarte robust, dar compenseaza cu alte lucruri. Tu la 2.0 benzina cred ca ai avut un soc vizavi de consum, venind de pe vesnicul TDI subturat.
Un soc imens am avut inafara orasului, nu in Bucuresti. Oricum, e bine ca nu-mi arata consumul instant ci doar media aia (care oricum cred ca este gresita) asa ca parca stau mai linistit![]()
My precious. O am din 31 iulie.
Ford Mondeo mk5, 2.0TDCi 180cp, 400Nm, manuala, echipare titanium 2.
Leutul meu... cam asta a primit el azi, in loc de Sarbatori Fericite! Se pare ca in ultima vreme prea multi tampiti si-au luat carnet... La fel cum se pare ca in ziua de azi e prea complicat sa iesi dintr-o parcare fara sa te urci peste celelalte masini parcate... In fine, numai de asta nu aveam timp si chef acum...
Masina asta a fost geniala (Peugeot 307), nu am schimbat la ea in atatia ani mai nimic (doar baterie si cauciucuri/placute de frana), nu m-a lasat la greu, nu a intrat in nimeni si nimic... dar in tara asta, cred ca ar trebui sa-mi iau maxim Dacia! Deja a fost lovita de 2 ori in parcare platita! In stationare, ffs!
P.S. Si ca sa fie totul perfect in tara asta a noastra (frumoasa, dar locuita de prea multi prosti), am mers la asigurator (Omniasig) impreuna cu cel vinovat. Ghiciti ce? Vinovatul are un tratament special, el poate sa intre frumos in zona dedicata... pe cand cel lovit, nu poate decat cu programare! Care ati ghicit... in perioada asta (a se citi cam tot anul) e pauza... Mama ei de viata! Si de tara...
Ouch , cum dracu a reusit sa indoaie asa tare tabla intro parcare
Eu dasta prefer sa tin masina in garaj sau cat mai de departe fata de restul masinilor parcate , mai sunt si oameni daia neciopliti care ii doaren fix in p.... de masina ta cand deschid portiera larg sau pur si simplu din lipsa de activitate se pun sa o zgarie.
In caz de ceva , aveai CASCO Monky ? din experienta la RCA iese vinovat ala care are mai putine "pile" , trist dar adevarat.
Ti-a luat si oglinda putin vad, nu era cumva o tanti plictisita la volan cu un range rover care vorbea la telefon ?![]()
Asta este unul din motivele pentru care ma mut din orasul asta infect... Nu ca la tara nu ar fi nesimtiti d-astia, dar macar acolo imi permit sa o tin in curte/garaj (si sunt mai putini indivizi d-astia per metru patrat).
Din pacate, nu mai am CASCO. Am decis sa renunt acum un an or so, dupa ce mi-am dat seama ca pe banii dati pe CASCO daca mai platesc cativa ani, puteam sa-mi iau 2-3 masini... M-au enervat ca desi nu am avut evenimente/accidente, al meu CASCO in loc sa scada (normal, doar scade valoarea asigurata a masinii), el tot crestea. Nu mai vorbim de fransiza si alte nebunii, de care am aflat de-abia dupa prima busitura (niste sute de euro aruncate).
---------- Post added 23-12-2015 at 14:47 ----------
Nu, era un tip gay. N-am nimic cu treaba ca e gay, cat cu faptul ca e un gay care a dat cu spatele fara sa se asigure (si era si perpendicular fata de leutul nostru - probabil asa ii place, nu stiu). Cu partea a doua cam ai dreptate... nu era chiar un Range Rover, ci "doar" un Suzuki Vitara. Intr-un fel, e si asta un noroc. Daca era masina mai joasa, sigur indoia si stalpii de rezistenta, podeaua, etc.
M-a ofticat faptul ca el practic a rezolvat azi rapid tot (l-am ajutat cu actele, cu completat, cu copie la toate cele, cu sfaturi, etc.), pe cand noi am ramas cu buza umflata. Mai ca-mi pare rau ca am facut amiabila si nu ne-am dus direct la Politie.
Stai linistit ca politia-ti dadea imediat cu flit, daca nu au fost victime si pierdeai si pe acolo vreo 6-8h cu plictisitii aia.
Dar macar isi lua omu amenda si tot merita.
Un gay care a dat cu spatele, vai ma MonkY
Nasoala patanie, insista pe cei de la asigurare, altfel n-ai scapare.
Masina mea de 2 ani: Cooper S 2007. Perfecta pentru oras (d.p.d.v. al marimii, nu al consumului...). Ce este foarte deranjant la ea: Suspensia este foarte rigida (asta ar fi si un + si un -), numeroase sunete ciudate din toate colturile (ceva specific acestei generatii de MINI), incap doar 2-3 persoane lejer, portbagajul aproape inexistent. Dar cand o conduci pe un drum virajat, cu asfalt bun, uiti de toate cele enumerate.
Fiat Stilo 2002. O am de 3 ani si 3 luni. Merge bine motor fiabil , pe partea electrica mici chestii enervante in rest nu am avut probleme cu ea. Pentru o masina in 2 usi este foarte spatioasa.
Unde ai facut polishul ? arata foarte bine , zici ca e proaspat vopsita. Also interiorul l-au facut cumva cu ceva aspirator destept cu aburi ?
La cic garage. Sincer habar n-am cu ce a facut interioru, o sa intreb.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
MG ZR in drum spre munca dimineata cu noua aplicatie aparuta si pe Android ( desi face figuri de multe ori si nu vrea sa mearga)
Bookmarks