Incep eu : Fast Food , deserturi si un gameplay pe consola
Incep eu : Fast Food , deserturi si un gameplay pe consola
Lots and lots of junk food (pizza, spagetti, croissante, shaworma, burgeri, etc.). Totul spalat in Coca Cola
Pizza , cartifi prajiti cu fripturi (pui sau porc) , cateodata mai arunc si cate un ou in combinatie cu bere rece sau spritz.
Mancare chinezeasca :X (sushi , orez prajit , crabi , caracatite , etc) cu f mult wasabi =p~
am uitat sa precizez , ADOR ardeii umpluti si unele preparate gatite (de ex. racitura,ciorba,spanac etc..)
skittles!..as trai doar cu bonbonicile acelea!
bine inteles ca imi plac si si pizza ,cartofi pai ,macaroane ,tzatziki (mancare greceasca) ,sushi ,fructele de mare ,carnea de rechin si de caracatita si a da...si aripioarele de la KFC
Pizza,Cartofi prajiti,crispy strips,cascaval pane:X,salata de rosii si toate vin impreuna cu un pahar de Coke gigantic
Pizza, Shaworma, cartofi prajiti (cu multa sare), mici and spaghetti. La bauturi: Cola, Sprite, Kinleysi ca de obicei dupa o mancare canceroasa o tzigara sanatoasa(not healthy)
MD: Oua cu branza/Lapte cu cereale; Gustare:Baton cu proteine; Pranz: Supa de legume, Pui cu salata; Gustare: Lapte/Iaurt; Searaui-orice tip.
Joke: Are you doin' coke?
Bookmarks