pizza , hamburegeri , fasole batuta ( nu stiu de ce dar imi place la nebunie) , cartofi prajiti , ca desert inghetata de fistic .
pizza , hamburegeri , fasole batuta ( nu stiu de ce dar imi place la nebunie) , cartofi prajiti , ca desert inghetata de fistic .
Pizza,carbonara,cartofi prajiti,spaghete,schnitzel de pui;acuma ceva mai traditional:mici,carnati de Plescoi,sarmale;inainte beam numa NukaCola dar mi-am bulit rau stomacu,acuma Lipton FTW
![]()
Off: Creier de Ungur (vorba lu` Vadim)
ON: Shaorma si Cordon Bleu si mai sunt dar nu`mi amintesc..
Pizza ( Quatro Stagioni, Diavola ), KFC ( crispy strips, aripioare ), shaworma, kebap, cartofi prajiti, spaghete, paste, friptura, mici, ciuperci umplute cu cascaval, ardei umpluti ( urasc sarmalele), fasole, salam uscat, crenwursti ( sau cum s-or scrie ), si muuuulte altele.
Ca bautura prefer Pepsi, Mountain Dew, 7up, Sprite, Cappy, Prigat. Detest detest DETEST Coca-Cola.
Dupa cate citesc aici ar trebui sa fie toti userii obezi: pizza, fast-food, cola, chips-uri...
Ciorba de vacuta sau de rosii,ciorba de fasole(nici nu va imaginati ce show e dupa masa),spaghete cu friptura,cartofi prajiti,piure,pulpe,mici,peste la gratar.
Sa zic ca imi mai place si shaorma,iar in legatura cu KFC,ce sa va spun,o data am mancat,dar erau asa picante ca ma ustura si in c*r,iar de atunci nu mi-a mai trebuit asa ceva.
La desert,tort de ciocolata,si alte tampenii(mars,twix,bounty).Dar cel mai mult imi plac jeleurile haribo.Imi place sa imi omor dintisorii cu ele...
Bauturi,imi place coca-cola si fanta(mai mult fanta),Red bull.La alcoolice prefer berea,mai precis Becks(intra foarte bine dupa un mititel sau o fripturica la gratar).
Mancare : Cheeseburger , Paste si chestii extra picante.
Bauturi : Vinul rosu ,Limonada.
Rontzait : Brezeli si Salatini
Desert : Prajitura Budapesta
PIZZA e preferata meamai imi plac spaghetele si tortelini ( nu stiu daca am scris bine )
Bauturi.... fanta, pepsi si apa tonica.
Muschi de vita la gratar ( mediu ) + sos gorgonzola + cartofi noi aromati + un pahar de vin rosu frantuzesc![]()
Mancare preferata : Mamaliga +sarmale(in general imi place mancarea gatita,fast food mananc foarte rar)
Bautura : Vin rosu,apa plata (fara sucuri)
Bookmarks