+ Reply to Thread
Page 8 of 25 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 489

Thread: Propuneri.. again :)

1. #141 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Merci Graft pt. intelegere. Poate o sa te bat la cap dupa ce trecem la 4.x pt. o colaborare... Pana atunci, serios, chiar nu merita. Nu e vorba doar de un simplu template...

Laurentiu: da man, stiu... si eu vreau sa refac sistemul de punctare... sa eliminam si "excesele"... Se lucreaza, don't worry. Insa beta freackin' testingul la Experience este... CRIMA ! De exp. daca modific o variabila si vreau sa verific daca e ok, e o singura metoda: Recount. Iar Recount la 9000 de useri (la cate variabile avem noi), pe un Dual Xeon (8 CPU's) cu 16GB RAM (maximul suportat), RAID 5... inseamna cam 3-4 ore. Oricum e in lucru, don't worry. Incet incet, le rezolvam pe toate

2. #142 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Nu vreau sa dau nume, dar sunt o gramada de membri care iau mai multe thx-uri pe un post cu "ce-am cumparat" decat iau news-editori pe stiriile care le posteaza. Mi se pare lipsa de respect pentru munca editorilor de stiri. Exemplu: naz, erick, mika, andrewqp scriu o stire primesc maxim 10-20 thx-uri. Userul X pozeza 2-3 jocuri sau un obiect prin casa 40-50 thx-uri.
    Nu ma deranjeaza ca primesc putine thanks-uri ca pana la urma nu pt. asta scriu... fiecare cu ce il intereseaza - uneori thanks-urile chiar sunt date aiurea

3. #143 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am si eu o propunere . nu sunt un mare fan al Facebook-ului, dar ma gandeam ca ar fi o idee buna sa facem o pagina ConsolGames, unde sa punem poze de la intalniri cu taguri si etc. ce ziceti?

4. #144 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    am si eu o propunere . nu sunt un mare fan al Facebook-ului, dar ma gandeam ca ar fi o idee buna sa facem o pagina ConsolGames, unde sa punem poze de la intalniri cu taguri si etc. ce ziceti?
    E o idee destul de rea (din punctul meu de vedere)... aici avem pozele hires, fara batai de cap, nu ne agitam daca dispare contul, daca nu respecta nu stiu ce conditii bizare and so on... Cat despre retelele de socializare, au inceput sa ma plictiseasca... Twitter, facebook, hi5, etc... din ce in ce mai multe, unele fara sens, cu joculete tampite (deja nu mai pot sa discut cu nimeni pe facebook pt. ca imi vin zilioane de "cutarica ti-a trimis un chest... cutarica te invita sa-i cureti gradina...". De-asta mi-au placut intotdeauna forumurile... they are here to stay forever. Just like an opened book !

5. #145 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    @Laurentiu: acea problema e de cand vantul si pamantul, cu Thanks-urile inutile pe unele threaduri.
    @Monky: Iti trimit o propunere pe PM

6. #146 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    @Laurentiu: acea problema e de cand vantul si pamantul, cu Thanks-urile inutile pe unele threaduri.
    Inutile sau nu... totusi acele Thanks-uri sunt date de useri... nu vin din neant. Nu e nimeni obligat sa dea Thanks-uri. Daca totusi simte nevoia, e liber sa o faca
    @Monky: Iti trimit o propunere pe PM
    Propunerea putea fi postata si aici (de fapt, a fost mai sus). Am raspuns la fel... Nope.

7. #147 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Inutile sau nu... totusi acele Thanks-uri sunt date de useri... nu vin din neant. Nu e nimeni obligat sa dea Thanks-uri. Daca totusi simte nevoia, e liber sa o faca

Propunerea putea fi postata si aici (de fapt, a fost mai sus). Am raspuns la fel... Nope.
    Ma refeream la faptul ca stirile primesc mult mai putine decat threadul de cumparaturi atata tot

8. #148 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ma refeream la faptul ca stirile primesc mult mai putine decat threadul de cumparaturi atata tot
    Pai ce sa-i faci ? Threadul de "ce ne-am cumparat azi" are peste 450.000 de views, mii de subscriberi, pe cand un news are in medie 100-1000 de views si doar maxim cateva zeci de subscriberi... Din pacate Thanks-urile nu se pot dezactiva doar pe un anumit thread, ci pe o arie/forum. Iar in cazul respectiv, nu se poate dezactiva Thanks-ul pe toata aria Console Club... Sorry..

9. #149 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Nu se poate implementa un sistem de acordarea a calificativelor pentru cei care v�nd sau cumpără diverse aici pe forum? Mă g�ndesc că astfel s-ar putea evita unele probleme gen țepe, useri neserioși, etc.

�mi cer scuze dacă s-a mai discutat despre asta, nu am verificat toate mesajele din thread.

10. #150 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Nu se poate implementa un sistem de acordarea a calificativelor pentru cei care v�nd sau cumpără diverse aici pe forum? Mă g�ndesc că astfel s-ar putea evita unele probleme gen țepe, useri neserioși, etc.

�mi cer scuze dacă s-a mai discutat despre asta, nu am verificat toate mesajele din thread.
    Da, s-a discutat de nenumarate ori. Singurul mai ok ar fi iTrader, care din pacate pt. vb 3.x n-a mai fost updatat de multicel. N-ar fi asta problema mare, ci faptul ca peste tot unde l-am vazut, se abuzeaza de el in disperare. Cand vom trece si noi la 4.x vom pune si iTrader, macar pt. o perioada de proba. Daca se abuzeaza, il scoatem... daca merge ok, problem solved.

Estimez ca trecerea la 4.x o vom face spre sfarsitul anului... deja vad ca a inceput sa fie si el mai stable. La partea de styles insa, e criminal...

11. #151 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Cand trecem la 4.x ?

12. #152 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Spre sf�rșitul anului, tocmai ce s-a zis

13. #153 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Cand trecem la 4.x ?
    Sa nu credeti ca trecerea la 4.x o sa fie "heaven in forums land". In momentul de fata, probabil 50% din functii nici nu sunt compatibile, si nici nu se stie daca vor fi... Multe pluginuri de 3.x nu vor fi niciodata updatate sa ruleze in 4.x. Cat despre modul ales de echipa vB pentru styling... ma depaseste total. Parca s-au intors la basics, nu stiu... In schimb, avantajele sunt la pluginurile mari, care nu mai sunt updatate decat pt. 4.x.

14. #154 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Pai ce sa-i faci ? Threadul de "ce ne-am cumparat azi" are peste 450.000 de views, mii de subscriberi, pe cand un news are in medie 100-1000 de views si doar maxim cateva zeci de subscriberi... Din pacate Thanks-urile nu se pot dezactiva doar pe un anumit thread, ci pe o arie/forum. Iar in cazul respectiv, nu se poate dezactiva Thanks-ul pe toata aria Console Club... Sorry..
    Well, s-ar putea crea o arie "Ce ne-am cumparat azi" cu toate editiile: games, carti, filme La fel cum s-a facut aria spam pentru spambox.

15. #155 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    Well, s-ar putea crea o arie "Ce ne-am cumparat azi" cu toate editiile: games, carti, filme La fel cum s-a facut aria spam pentru spambox.
    Cred ca o sa ajungem sa facem arie speciala... N-aveti idee cate salamuri si costitze suntem nevoiti sa taiem pe zi de pe threadurile cu "Ce ne-am cumparat azi"... si culmea, gaming related. Dar ce sa le faci, daca unora le e foame cand se joaca ?

16. #156 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Cred ca o sa ajungem sa facem arie speciala... N-aveti idee cate salamuri si costitze suntem nevoiti sa taiem pe zi de pe threadurile cu "Ce ne-am cumparat azi"... si culmea, gaming related. Dar ce sa le faci, daca unora le e foame cand se joaca ?
    parca si vad )

17. #157 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Gamingul, ca și dragostea, trece prin stomac

18. #158 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Florinel , a editat postul dupa intrebarea mea ... altfel nu intrebam aiurea

19. #159 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    My bad

20. #160 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Nu se poate implementa și un opus al funcției "Thanks"? Mă g�ndesc că ar fi utilă �n momentul �n care nu ești de acord cu un anume lucru, de exemplu am vrut să dezaprob acest post, dar mi-am dat seama că nu pot s-o fac dec�t verbal și am renunțat pentru a nu �ncărca și mai mult un thread foarte poluat.

Ceva �n genul Youtube - Like/Dislike ..

+ Reply to Thread
Page 8 of 25 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast