Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Page 37 of 42 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast
Results 721 to 740 of 829

Thread: Cereri schimbari de nume/date cont

1. #721 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Sn1per View Post
    Schimbami numele din stoica-andreiz---In ElIteSn1per
    Buna dimineata!
    Quote Originally Posted by Mișu View Post
    Dacă se poate să-mi schimbe cineva numele din Mișu în Misu/Misu./Foarfeca/Eminescu. Mi-e indiferent, problema e că nu mă pot loga pe ps3 că nu am diacritice pe browser, iar pe telefon nu cred că-mi recunoaște diacriticile că bag parola și username-ul și îmi dă eroare.
    Desi numele se schimba doar pt. Premium Users, facem o exceptie in cazul tau (deh, diacritice). Insa cum usrul Misu a fost luat, welcome Foarfeca!

2. #722 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Un schimb din az_faust in AzFaust va rog. Este timpul pentru ceva mai stilizat . Multumesc.

3. #723 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by az_faust View Post
    Un schimb din az_faust in AzFaust va rog. Este timpul pentru ceva mai stilizat . Multumesc.
    Done! Enjoy!

4. #724 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Salut. O sa profit de culoarea verde si o sa va rog frumos sa-mi schimbati si mie nick-ul cu: Einherjar793AD

Si daca se poate la custom title sa apara: babulu

Multumesc frumos.

5. #725 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    Salut. O sa profit de culoarea verde si o sa va rog frumos sa-mi schimbati si mie nick-ul cu: Einherjar793AD

Si daca se poate la custom title sa apara: babulu

Multumesc frumos.
    S-a schimbat! Am setat si custom title (dar vezi ca acum daca esti verde, poti sa-ti pui ce vrei tu ca si custom title). Enjoy!

6. #726 SP
    Ok multumesc.

7. #727 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mor de curiozitate: Einherjar vine de la Einherjar - Wikipedia, the free encyclopedia ?

8. #728 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    ne-am dat naibilii

9. #729 SP
    Member akzation's Avatar
    Te rog schimba-mi nickul din akzation in CiocanTime . Nu mai folosesc PSN ID-ul ala .

10. #730 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    1 - Citeste aici: http://www.consolegames.ro/forum/f51...ml#post1080195
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Well, daca tot ne-am facut si noi mai maricei si se cere din ce in ce mai mult un astfel de thread... here it is ! Aici va rog sa postati cererile de schimbare de nickname / username (sau in cazul in care ati introdus data de nastere gresita). Nu este necesar motivul, doar sa aveti grija ca noul nickname sa fie in deplin acord cu regulamentul .

29.11.2012 - Incepand de astazi, schimbari de nume nu mai vor fi acceptate decat pentru cei care au user Premium sau VIP (chiar si pentru o singura luna). Detalii aici despre cum puteti primi cont de tip Premium sau VIP.

Chiar daca ai fi user premium nu cred ca se poate face modificarea deoarece exista deja acel username.

---------- Post added 17-02-2014 at 17:12 ----------

Si avem rugamintea sa nu mai creezi alti useri...
    http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
    7. Nu sunt permise clonele. Daca un user este banat si va crea un alt user pentru a ocoli sanctiunea respectiva ambele conturi vor fi banate. Singura metoda de contact in acest caz este pagina de Contact Us.

14. Nu este permisa folosirea a mai multor conturi pe acelasi calculator. Crearea unui nou user de pe un calculator cu user existent poate duce la dezactivarea ambelor conturi!

11. #731 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mor de curiozitate: Einherjar vine de la Einherjar - Wikipedia, the free encyclopedia ?
    Da. Eu sunt pasionat de mitologia nordica, de legendele lor și nu în ultimul rând de viking metal :-)

12. #732 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Einherjar793AD View Post
    Da. Eu sunt pasionat de mitologia nordica, de legendele lor și nu în ultimul rând de viking metal :-)
    I knew it!
    Attached Images Attached Images vikings-demotivational-poster.jpg

13. #733 SP
    Senior Member sol1d's Avatar

14. #734 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by akzation View Post
    Te rog schimba-mi nickul din akzation in CiocanTime . Nu mai folosesc PSN ID-ul ala .
    CiocanTime si Ciocan Time au fost banati pt. clone. Daca doresti nick-ul respectiv, trebuie sa-ti iei Premium. Detalii aici: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/.

15. #735 SP
    Junior Member Noobmaster's Avatar
    Salut ,
    Ami puteti sterge si mie un cont ?
    Am 2 conturi pe aceasi adressa de email vdumitru86 si noobmaster
    Vreau sa raman doar cu noobmaster
    Multumesc frumos !

16. #736 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Eu te-am invitat sa citesti regulamentul.
    Ai un extras aici:
    16. Nu se sterg posturi sau useri la cerere! Puteti cere inchiderea threadurilor personale folosind butonul de Report, iar in cazul in care doriti sa renuntati la cont, pur si simplu nu-l mai folositi.
    Userul vdumitru86 este banat.

17. #737 SP
    Geo
    Junior Member Geo's Avatar
    Well, ştiu că nu am user premium dar atunci când apăs pe My Profile mă duce pe profilul unui user ce a primit ban.
    Some help?

18. #738 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E din cauza "coditei". Singura modalitate de rezolvare este sa sterg userul celalalt (care era oricum o clona) si sa ramai tu Geo.

19. #739 SP
    Geo
    Junior Member Geo's Avatar
    S-a rezolvat. Thanks MonkY

20. #740 SP
    Banned Templier's Avatar
    va rog sa imi modificati id-ul de pe forum : Templier

+ Reply to Thread
Page 37 of 42 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast