+ Reply to Thread
Page 25 of 78 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1548

Thread: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !

  1. #481 SP
    Member Mariush's Avatar
    [QUOTE=RaverX;561232]Am explicat deja de 2 ori. Mai reformulez odata, poate se intelege : Informez vanzatorul ca sunt interesat de produs si ca e posibil sa-l cumpar in data de X. Spun clar ca nu ma astept sa mi-l "rezerve". Se intelege acum.QUOTE]

    Din punctul meu de vedere tu gresesti inca de la inceput. Daca tu transmiti mesajul unei persoane in felul acesta: "este posibil" automat i-ai creat un anumit comfort si normal ca te vei autoplasa ultimul pe lista lui de prioritati si la prima oferta ferma sau mai buna pt el, va uita complet de tine. Altfel stau lucrurile cand intrebarea ta este: "Eu nu am banii acum, spune-mi te rog daca esti dispus sa ma astepti x ore, zile" El va raspunde DA sau NU, si in functie de rezultatul final al discutiei (daca se incheie sa nu tranzactia" atunci vei sti pe viitor daca mai apelezi la serviciile lui sau nu...IT IS VERY SIMPLE (ca sa zic asa ).

    In alta ordine de idei, ai spus ca nu am suficienta experienta, si ca tu in 30 de ani ai avut timp sa inveti mai multe ca mine. Total eronat! Nu poti face o astfel de comparatie doar pe criteriul varstei, singurul lucru superior pe care il ai la prima vedere in fata mea este faptul ca esti mai "batran" ca mine . Eu am intalnit persoane mai experimentate ca mine si mai mici ca varsta si viceversa. Deci asta CLAR nu e un criteriu de a stabili nivelul experientei...poate doar daca eu avem 7 ani si tu 14 .

    Si referitor la "sigurantanta" faptului ca voi avea resurse financiare suficiente ca la data promisa sa cumpar produsul, te-ai gandit ca poate am si variante de Back-up in cazul in care nu intra salariu la timp? Fac un credit prima casa si am rezolvat problema (daca imi doresc atat de mult acel produs, pentru ca daca nu il doream de ce am facut rezervare pentru el?). Daca voiai sa spui de fapt "ce faci daca vine sfarsitul lumii sau ne ciocnim cu o lume paralela" o sa iti raspund "da frate, asa e, data viitoare o sa citesc horoscopul inainte sa vorbesc cu cineva sa imi rezerve un produs".

    Tu nu ai facut decat sa ma convingi asupra unui lucru: in mod cert pe tine nu te vori ruga never ever sa imi rezervi ceva .

  2. #482 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Da, totul pare minunat in descrierea ta, cu un singur amanunt : ai uitat complet cumparatorul din ecuatie. Mai exact ai uitat sa ne spui ce se intampla daca vanzatorul vinde produsul rezervat. Ii da banii (avansul) inapoi cumparatorului ? Super. Deci vanzatorul nu pierde nimic, dar poate castiga avansul. In schimb cumparatorul isi recupereaza avansul si atat. Poate si el vinde ceva pentru a pune diferenta (sau chiar pt avans). Ti se pare corect ?
    nu uit nimic, dar am crezut ca se intelege daca fac referire la ante-contractul de vanzare-cumparare in cazul imobilelor (caselor, terenurilor). nu degeaba treaba functioneaza in cazul tranzactiilor mai importante. un ante-contract stabileste clar ce se intampla daca vanzatorul promite ca va vinde cumparatorului, insa intr-un final vinde altcuiva. pe langa avansul pe care va trebui sa-l dea inapoi, va trebui sa despagubeasca cealalta parte care a semnat ante-contractul. sa zicem, de ex, ca in cazul in care vinde altcuiva, suma pe care trebuie sa o inapoieze cumparatorului este dubla fata de avansul platit. in consecinta, ti-am platit 30 de lei avans, tu ai vandut altcuiva pentru ca nu ai mai vrut sa ma astepti, ok, ai sa-mi dai 60 de lei (sau in loc de dublu se stabileste un procent sau o suma fixa). din moment ce ambele parti semneaza contractul, contractul devine lege pentru parti. nu l-ai respectat, suporti consecintele. in speta, adica pe un forum, consecintele ar putea fi ban nelimitat (iar avansul ar putea fi limitat la sume de genul 30-40RON, practic limitand aceasta modalitate de a efectua tranzactiile la obiecte cu valoare redusa, gen jocuri, accesorii, etc)

    cum ziceam, aceasta metoda se aplica deja in cazul tranzactiilor imobiliare (ante-contract de vanzare-cumparare) asa ca nu are rost de dezbatem ratiunea lui de a fi. o sa ma rezum la faptul ca el a aparut dintr-o necesitate practica, in sensul ca nu intotdeauna poti plati pe loc sau nu intotdeauna poti elibera imobilul (in cazul caselor de ex). asta nu inseamna ca trebuie sa limitezi numarul de tranzactii.

  3. #483 SP
    Junior Member legion's Avatar

    atentie

    atentie -user neserios -whisker am cumparat de la el cu 200 lei un hdd 250gb pt xbox 360.pachetul a ajuns dar hdd este defect ,am incercat sa iau legatura cu el .i-am trimis si mesaj dar nu vrea sa mai raspunda ...nu recomand "tepar

  4. #484 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    tranzactia s-a realizat pe forum-ul cg ( sa se editeze postul daca este considerata reclama).
    Re-postez ce am spus acolo( sunt user vechi pe acel forum, 2 ani si ceva, si trade rating impecabil):

    Am trimis userului etranger un hdd 250 gb, perfect functional, testat cu o zi inainte sa-l trimit.
    Etranger, m-a intrebat daca hdd-ul este original, i-am spus ca nu, ca este o copia cumparata chiar de pe forumul cg, dupa m-a intrebat daca este vreo diferenta din puncte de vedere a aspectului,( vreo eticheta cu made in china, ceva sa-si dea cineva seama ca nu e original) - am pus poze cu respectivul hdd pe thread, nu a fost vandut pe nevazute, mi s-a parut ciudat sa ma intrebe " daca se vede ca e copie", dar n-am bagat de seama, i-am raspuns ca nu stiu prea bine dar ca nu sunt atat de evidente
    Dupa cum am spus hdd-ul a fost testat cu 1 zi inainte sa plece, l-am ambalat bine ( pus in 2 pungi, una cu bule de aer, una antistatica, pus in 2 cutii, plus hartii mototolite, deci presupun ca nu a fost vreo prob in timpul tranzitului.

    De cand am trimis coletul ( luni, pana astazi) l-am sunat pe etranger in fiecare zi asteptand vesti.Un vanzator stiind ca nu are un produs functional nu cred ca ar face asa ceva,ar fi trimis si gata.. niciun semn..Astazi etranger imi spune ca consola nu 'vede' hdd-ul. M-a
    socat! - incep prin a-l sfatui sa impinga putin mai bine sa faca contactul cum trebuie si revin cu un telefon in 10 min. - dupa 10 minute imi spune ca de fapt de la bun inceput nu-l lasa consola sa formateze hdd-ul ( prima data mi-a spus ca nu-l vede consola, a 2-a ca de fapt de la bun inceput nu-l lasa sa-l formateze) iarasi putin ciudat.
    L-am sfatuit sa nu mai umble la hdd in timp consola ruleaza ca nu o sa mearga asa,si sa ma sune mai tarziu.
    Sunt de mai mult de 2 ani pe acest forum,am un TR impecabil, iar la asa ceva nu m-as fi pretat, mai ales aici. Etranger m-a contactat si pe alt forum unde am anuntul, acolo nu am tr absolut deloc, si nu cred ca era greu sa finalizam comanda acolo, pe un cont fara tranzactii.

    Da, este legion. Avea acel username pe celalalt forum, unde am incheiat tranzactia.
    ti-am dat eu linkul MonKy.

  5. #485 SP
    Admin MonkY's Avatar
    whisker: scuza-ma, dar care este scopul postului tau pe acest forum? Noi nu avem niciun user "Etranger" aici, si niciun fel de legatura cu computergames...

    P.S. E cumva vorba de legion? Pentru ca noi nu avem cum sa verificam daca e vorba de acelasi user...

    ---------- Post added 11-03-2011 at 04:13 PM ----------

    legion: da-mi un link pe ACEST forum unde s-a efectuat tranzactia cu whisker!

  6. #486 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    Imi spune ca mi-a trimis inapoi hdd-ul astazi prin posta FARA NICIO CONFIRMARE CA HDD-UL ESTE DEFECT.
    Edit: Tranzactia s-a efectuat pe forumu cg, si nu aici, deci nu implica acest forum. Si ca o completare, adresa pe care mi-a dat-o este falsa, nici macar n-a stiut sa-mi dea codul postal.

  7. #487 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    AM fost inselat de userul legion. am primit un alt hdd.
    Povestea aici
    Cer Banarea acestui gaineatz.

  8. #488 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    atat timp cat o tranzactie nu este efectuata pe acest forum, cu dovezi ca de aici a pornit tranzactia , nu se poate lua nicio masura in baza unei probleme avute pe alt forum/site.

    imi pare rau ca exista astfel de probleme.

    sper sa rezolvi pe acel forum problema intampinata

  9. #489 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    corect BodDOPSX , dar in acest fel o sa instrainati useri sa mai faca tranzactii aici, iar acest user v-a mai tzapi pe altcineva si pe forumul acesta.

  10. #490 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stai linistit, ca suntem cu ochiii pe el. La prima miscare gresita aici: zboara. Dar trebuie sa te pui si in locul nostru... Nu putem bana pe cineva pentru ca a facut nu stiu ce pe okazii & co.

  11. #491 SP
    Junior Member CristianNr1's Avatar
    Userul:DeeJay-RainY
    Anunt:http://www.consolegames.ro/forum/f45...s-hot-persuit/
    Calificativ:Neserios
    Problema:Am avut de vanzare o husa,a spus ca o cumpara el dar sa i`o trimit si imi da el apoi banii..asa am facut si bineinteles ca nu a trimis banii si nu mai raspunde.
    Nu recomand,aveti grija!

  12. #492 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Quote Originally Posted by CristianNr1 View Post
    Userul:DeeJay-RainY
    Anunt:http://www.consolegames.ro/forum/f45...s-hot-persuit/
    Calificativ:Neserios
    Problema:Am avut de vanzare o husa,a spus ca o cumpara el dar sa i`o trimit si imi da el apoi banii..asa am facut si bineinteles ca nu a trimis banii si nu mai raspunde.
    Nu recomand,aveti grija!
    Pai de ce nu ai trimis husa cu ramburs ca sa fii sigur?

  13. #493 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by CristianNr1 View Post
    Userul:DeeJay-RainY
    Anunt:http://www.consolegames.ro/forum/f45...s-hot-persuit/
    Calificativ:Neserios
    Problema:Am avut de vanzare o husa,a spus ca o cumpara el dar sa i`o trimit si imi da el apoi banii..asa am facut si bineinteles ca nu a trimis banii si nu mai raspunde.
    Nu recomand,aveti grija!
    Am facut o tranzactie cu el si n-am avut probleme, desigur era vorba de un colet ramburs ...

  14. #494 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Poate o sa iti raspunda.Ma gandesc ca nu are rost sa iti creezi o reputatie proasta doar pentru o husa amarata.

  15. #495 SP
    Junior Member CristianNr1's Avatar
    Nu am trimis ramburs pt suma mica.Si eu sunt de aceeasi parere in legatura cu reputatia..

  16. #496 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Ai vazut? Daca ai vrut sa vinzi o husa primita bonus de la Gameshop.

  17. #497 SP
    Junior Member CristianNr1's Avatar
    Nu era a mea husa,e a unei cunostinte si m`a rugat sa i`o vand..Nu vad dc va deranjeaza ca se vand si lucrurile astea,unii le vor si nu le`au primit gratuit(bad luck)..

  18. #498 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by CristianNr1 View Post
    Userul:DeeJay-RainY
    Anunt:http://www.consolegames.ro/forum/f45...s-hot-persuit/
    Calificativ:Neserios
    Problema:Am avut de vanzare o husa,a spus ca o cumpara el dar sa i`o trimit si imi da el apoi banii..asa am facut si bineinteles ca nu a trimis banii si nu mai raspunde.
    Nu recomand,aveti grija!
    Ti-am zis ca o sa-ti pun banii cand ajung la craiova...doamne...maine o sa-ti pun banii.
    Chiar crezi ca stau in 20 lei ?

  19. #499 SP
    Junior Member CristianNr1's Avatar
    Degeaba te`ai suparat dar au trecut aproape 2 luni de cand ai primit produsul si ai promis ca pui banii in urmatoarele cateva zile.
    Asa se pare..

  20. #500 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by DeeJay-RainY View Post
    Ti-am zis ca o sa-ti pun banii cand ajung la craiova...doamne...maine o sa-ti pun banii.
    Chiar crezi ca stau in 20 lei ?
    Mai bine ii faci cinste o Shaworma cu ''dii toatii'' si s'a rezolvat problema.

+ Reply to Thread
Page 25 of 78 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts