+ Reply to Thread
Page 57 of 78 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 1548

Thread: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !

  1. #1121 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Hai sa fim seriosi Link , AngelofPain este user serios si nu avea nici un negativ pana acum.Cum se face ca , cu ceilalti useri nu au fost probleme si tu ai deja un negativ?Daca stii ca ai mai avut probleme cu posta romana , trebuia sa fie mai bine impachetat.Pe langa asta esti si un user cu nasul pe sus , te-am vazut si pe alte arii cum ai dat spoilere si apoi faci si misto...Daca tu ai fost neatent , rezolva problemaTu daca ai primit banii , nu ai de ce sa acorzi negativ
    LE: IGot Game same for me , deja stiam finalul
    Si un ban ar fi bun , daca nu rezolva problema.Poate asa isi schimba comportamentul

  2. #1122 SP
    Member iGot Game's Avatar
    ^+1
    AngelofPain = user serios , a primit un negativ neindreptățit.
    Mega spoilerul fără nici un fel de avertizare a ruinat experiența din Bioshock Infinite pentru mine.

  3. #1123 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Rog pe cineva sa imi scoata feedback-ul negativ si sa rezolve problema cu acest user total neserios!
    M-a mintit de nu stiu cate ori, si acuma mai are tupeul sa imi dea negativ!

    Ceilalti useri care au facut tranzactii cu el au fost doar norocosi. Daca intampinau probleme, sigur facea la fel.

    Link, pe langa asta, de ce ai mintit si in legatura cu celalalt negativ primit? Pentru a lasa impresia unui user serios?
    Nu stiai ca minciuna are picioare scurte!?

    Imediat ne apucam sa facem filmulete cum desfacem coletele primite de la alti useri, pentru a avea dovada. E stupid!

  4. #1124 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Rezonez si eu cu ceilalti , trebuia sa-i spuna din start ca nu ii poate da banii inapoi si gata , treaba asta cu trasul de timp nu suna bine ... chestiunea cu calificativul e subreda , in cel mai rau caz nu dai calificativ dar ca sa dai negativ ca ti-a dat celalalt negativ ... AngelOfPain are motive sa fie numultumit deoarece zice ca discul era zgariat dar vorba colegului Boghy02 , odata ce ti-ai primit banii de ce sa dai negativ ? Sunt convins ca se va rezolva problema elegant ca intre doi vechi colegi forumisti . Peace !

  5. #1125 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Eu l-am contactat in ziua in care am ridicat jocul, nu vad ce motiv as avea sa fac acele zgarieturi. Cred ca se poate vedea in post-urile mele pe aria publicitate de cat timp caut "Transformers - Fall of Cybertron".
    Pe aceeasi logica as putea afirma ca mi-a trimis jocul zgariat, dar asta ar insemna sa mint si eu. Am deschis plicul, am bagat mana dupa carcasa, iar in momentul in care am scos-o, discul era pe jumatate afara. Nu stiu daca a fost inchisa bine sau nu, dar eu consider ca zgarieturile au aparut in urma frecarii discului de carcasa!

    Am asteptat 2-3 saptamani o rezolvare omeneasca, in schimb am primit minciuni.

  6. #1126 SP
    Member toto's Avatar
    La transportul prin POSTA ROMANA , plicul cu bule e frectie la picior de lemn, am primit si eu colet , carcasa era praf , insa am avut noroc ca dvd-ul sa fie in stare buna. Cel mai corect e ca dvd-ul da fie pus in cutie cartonata , ambalat in ziare , hartie , oricum , ceva mai rezistent la socuri.

  7. #1127 SP
    Member Link's Avatar
    Deja ma complic cu explicatiile si nu ma mai pasioneaza acest subiect, pentru ca nimeni nu priveste problema si din punctul meu de vedere. Se exclude din start posibilitatea ca Angel sa fi gresit, desi eu sunt userul cu mult mai multe tranzanctii si implicit feedbackuri pozitive. Si pentru ca premisele nu sunt puse corect de la inceput, si se presupune ca numai eu ar trebui sa pierd din acest schimb, ma face sa-mi asum o atitudine de miserupism fata de aceasta speta. Si in propozitie este vorba despre schimb joc pe joc, nu vanzare joc pe bani, cum cred unii useri. Si nici nu m-am apucat sa fac nici un filmulet cu nici un colet, e posibil sa confunzi userul in toata agitatia pe care ai creat-o Angel.

    Si ce legatura au spoilerele din Infinite si cazul de fata? Asteptam un pseudo-scandal ca sa ne razbunam ?) Mi se pare cel putin copilaresc si m-a amuzat teribil.

  8. #1128 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Toata agitatia a inceput de la o minciuna, cum ca sa te contactez pentru alt joc sau banii, deoarece tu nu mai aveai jocul meu. Eu mi-am cerut produsul inapoi, nu e vina mea ca l-ai dat inainte de a finaliza tranzactia noastra.
    Daca imi spuneai acuma o luna ca nu ai de gand sa imi dai nimic, se rezolva mult mai repede. Tot aici ajungeam, doar ca mult mai repede!

    La schimburile definitive, treaba ori e alba, ori e neagra. Daca jocul ajungea intact, nu aveam nimic de comentat, nu avea nimeni de pierdut. Dar asa, cand am primit jocul in starea aia, eu am pierdut de la inceput. Nu am primit ceea ce mi s-a promis!
    E pueril sa pornim de la ideea ca eu i-am facut acele zgarieturi. Credeam ca suntem oameni seriosi, cu capul pe umeri, dar se pare ca m-am inselat...
    Puteai la fel de bine sa imi trimiti o bucata scandura, iar cand eu te intrebam care e treaba, tu sa imi spui ca ai trimis jocul.
    Ceea ce incerci sa faci aici, poate creea un precedent foarte periculos.

    Doar pentru ca ai un feedback mai mare, nu te face mai serios! Modul in care gandesti si te comporti, ma face sa cred ca toti acei useri care au avut tranzactii cu tine au fost doar norocosi.
    Daca imi spuneai adevaratul motiv pentru care ai luat celalalt negativ, pot sa te asigur ca nu avea loc nici un schimb intre noi!

    Legat de faza cu filmarul coletului, eram ironic.

  9. #1129 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Link View Post
    "Ambalare precara" ?, Jocul a fost cumparat sigilat si jucat 10 minute de catre mine, si trimis in plic cu bule tocmai pentru a fi ferit de eventualele "accidente" cauzate de posta romana.
    Ma bag si eu pentru ca am avut tranzactie cu Link. I-am acordat pozitiv, desi nu merita. In cazul meu a fost asa: am facut schimb de jocuri, l-am rugat frumos sa NU trimita in plic cu bule (spun asta la toti), ci sa puna in ceva moale si apoi in cutie de carton rezistenta. A zis ca da, sigur.

    Jocul mi-a ajuns... in plic cu bule, l-am luat totusi. Nu era spart, dar carcasa era foarte frecata si chiar un pic murdara, desi jocul era descris ca "foarte bine intretinut". A se observa smecheria: n-a zis ca e in stare foarte buna, a zis ca e bine intretinut, poate fi si ceva care e jalnic, dar pe care apoi il intretii sa ramana asa.

    Am ramas cu un gust usor amar si imi pare rau sa vad ca mai sunt si altii "fentati".

    Eu tot atrag atentia: plicul cu bule e o prostie, dar vad ca nu prea asculta nimeni.

    In cazul de fata pentru mine e 99.99% sigur ca AngelOfPain are dreptate, sunt curios ce decizie vor lua moderatorii.

  10. #1130 SP
    Member Link's Avatar
    Hai sa nu mai dramatizam angel , ca vad ca la facut scandal nu te intrece nimeni. Bottom line este , eu stiu in ce stare era jocul cand ti l-am trimis si tu-mi spui ca ti-a ajuns zgariat. Indiferent de ce zic moderatorii, eu nu am de unde sa stiu ca tu nu l-ai manevrat corect. Si faptul ca ai fost agresiv verbal inca de cand mi-ai dat mesaj si pe parcursul conversatiei noastre prin pm imi intaresc increderea ca ceva nu e in regula. Cat despre userii cu care am facut schimb, nu cred ca am intalnit nici unul asa agitat ca tine. Poate ar trebui sa te calmezi si sa pui problema altfel, nu ca si cum ti-as datora ceva. Daca tot facem schimburi de la egal la egal si te pretinzi om cu capul pe umeri, actioneaza si comunica in consecinta, nu ca o fetita de clasa a 6-a. Imi pare rau pentru ca s-ar putea sa ai dreptate, dar stii vorba aia " gura bate curu".

    ---------- Post added 22-07-2013 at 14:59 ----------

    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Hai sa fim seriosi Link , AngelofPain este user serios si nu avea nici un negativ pana acum.Cum se face ca , cu ceilalti useri nu au fost probleme si tu ai deja un negativ?Daca stii ca ai mai avut probleme cu posta romana , trebuia sa fie mai bine impachetat.Pe langa asta esti si un user cu nasul pe sus , te-am vazut si pe alte arii cum ai dat spoilere si apoi faci si misto...Daca tu ai fost neatent , rezolva problemaTu daca ai primit banii , nu ai de ce sa acorzi negativ
    LE: IGot Game same for me , deja stiam finalul
    Si un ban ar fi bun , daca nu rezolva problema.Poate asa isi schimba comportamentul
    E ce sa-ti spun, ban pentru spoiler si caterinca, tu esti un fel de CNA asa ... dar mai necalificat. Eram sub impresia ca sunt pe un forum de profil, nu sub cenzura ceausista.

  11. #1131 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Nu mai am nimic de adaugat, astept ca un moderator sa dea decizia in urma pm-urilor si celor spuse aici.

  12. #1132 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Si eu am avut probleme cu Link dar nu i-am dat negativ, dar l-am reportat aici acum ceva timp. M-a contactat sa ii tin Ninja Gaiden 3 si trecusera cam doua saptamani si la multe insistente de-ale mele mi-a raspuns sec, ca e plecat cu serviciul prin tara si daca pot sa-l pastrez bine daca nu, nu. Nu i-am dat negativ, desi ar fi meritat pt. ca in timpul cand era rezervat pt. el, am refuzat alte oferte. Si pt. ca nu s-a deranjat sa ma anunte ca nu mai e interesat.

    Cam ceea ce semeni, asta culegi.

    Si evident o bila neagra pt. el ca l-a mintit cu plecatul din tara etc si el o ardea pe la saloane de tatuaj - puteai sa-i spui omului ca nu ai timp deloc si ca o rezolvati peste 5-10 zile - nu cred ca era necesar sa-l minti intr-un mod atat de barbar.

    Legat de posta eu sincer n-am avut probleme cu serviciile ei - si am trimis/primit in/din Indonezia, Rusia, USA si Canada totul fara probleme - jocul sau carcasa invelit in folie de bule de 2x si pus in plic cu bule - deci prin 3 straturi nu mai trece nimic.

    Evident ca este responsabilitatea vanzatorului sa securizeze produsul cum crede mai bine pt. a ajunge in siguranta la destinatie, dar stati linistiti ca nici posta nu calca pachetele noastre in picioare.
    Pentru restul exista intotdeauna FanCurier, Cargus, DHL etc.

  13. #1133 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by Link View Post
    Hai sa nu mai dramatizam angel , ca vad ca la facut scandal nu te intrece nimeni. Bottom line este , eu stiu in ce stare era jocul cand ti l-am trimis si tu-mi spui ca ti-a ajuns zgariat. Indiferent de ce zic moderatorii, eu nu am de unde sa stiu ca tu nu l-ai manevrat corect. Si faptul ca ai fost agresiv verbal inca de cand mi-ai dat mesaj si pe parcursul conversatiei noastre prin pm imi intaresc increderea ca ceva nu e in regula. Cat despre userii cu care am facut schimb, nu cred ca am intalnit nici unul asa agitat ca tine. Poate ar trebui sa te calmezi si sa pui problema altfel, nu ca si cum ti-as datora ceva. Daca tot facem schimburi de la egal la egal si te pretinzi om cu capul pe umeri, actioneaza si comunica in consecinta, nu ca o fetita de clasa a 6-a. Imi pare rau pentru ca s-ar putea sa ai dreptate, dar stii vorba aia " gura bate curu".

    ---------- Post added 22-07-2013 at 14:59 ----------


    E ce sa-ti spun, ban pentru spoiler si caterinca, tu esti un fel de CNA asa ... dar mai necalificat. Eram sub impresia ca sunt pe un forum de profil, nu sub cenzura ceausista.
    Tu chiar nu observi ce caracter ai nu?Tu tot crezi ca ai dreptate aici , chiar si cand RaverX si Luckos tocmai au spus si ei ca nu au fost pe deplin multumiti de tine.Eu ban m-am referit , daca nu rezolvi problema cu Angel.Copilareasca e atitudinea ta , dar vad ca nu observiOmule tu ti-ai primit banii , el ce a platit nu a primitAici arata cat de copil esti tu ,ca tot te fentezi pentru cativa lei , cand puteai rezolva situatia si totul era oki apoi.Si ce am spus cu Bioshock Infinite , sa stie lumea exact ce comportament ai , tu nu vezi cum reactionezi.Cand ma uit la comenturile tale , mai mult de 12 ani chiar nu dai impresia ca ai.

  14. #1134 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Ok - sa incercam sa rezolvam situatia:

    1. Link = ai facut schimb cu angel si ai pasat mai departe jocul primit de la el - te rog sa ii oferi contravaloarea jocului in cont bancar si vei primi inapoi jocul, ce insinuezi tu ca el a primit jocul si apoi l-a zgariat este o acuzatie lipsita de MOTIV, omul a vrut jocul si a fost dispus sa faca schimb, n-are nici o logica sa primeasca jocul doar ca sa-l zgarie si apoi sa planga ca o fetita pe forum ca i l-ai trimis tu zgariat. E pur si simplu ABSURD ! Este doar vina ta 100% pentru ca nu ai impachetat jocul corespunzator.
    2. angel = trimite-i inapoi jocul dupa ce ai primit in cont banii cu confirmare de primire, vei primi un tracking number pe care il vei face public aici pentru transparenta.

    Aveti fix pana la sfarsitul saptamanii sa rezolvati situatia.

    Multumesc pentru intelegere.

  15. #1135 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Eu i-am trimis contul dupa ce a scris darky, acum astept confirmarea transferului pentru a trimite jocul.

    Totusi, nu mi se pare normal sa am inca negativ, chiar si pentru o perioada scurta, avand in vedere ca l-am primit dintr-un motiv absurd. Ar putea induce userii in eroare, iar eu sa pierd anumite tranzactii.

    Multumesc pentru interventie rodarkone!

  16. #1136 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Daca liciteaza cineva pentru joc cum il mai trimiti inapoi?

  17. #1137 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Deschide te rog ochii!

  18. #1138 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    E greu...

    Transformers - Fall of Cybertron Transformers - War for Cybertron

    Or fi avand acelasi numar de litere, dar nu sunt aceeasi ciorba

  19. #1139 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Mai greu pentru unii

  20. #1140 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    honest mistake, nu am intrebat din rautate.

+ Reply to Thread
Page 57 of 78 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts