MonkY care e faza cu tapatalk? Nu mai merge pe mobile site-ul in tapatalk?
mark: merge ok la mine. Ai ultima versiune de tapatalk?
Dudel: in tapatalk poti sa mergi in Latest - Participated si iti ignora orice altceva. Sau faci browsing din Forum doar pe ce anume te intereseaza. Sorry, e o versiune super light care nu-mi da voie sa customizez nimic... Ca as pune ceva ca pe site "Except Bazar & Videos"
Birthdays
uita-te la ora cand au fost create ultimele 3 threaduri .
Cred ca e ok. A incercat cineva sa-mi explice ca e vorba de diferite Timezones pentru useri. Probabil ca daca vreunul din userii care au birthdays azi sunt din alt Timezone, creeaza threadul mai devreme (sau mai tarziu daca toti sunt cu GTM+x). Desi sincer ar trebui sa nu-mi pese ca la americani e noapte
Nu merg urmatoarele butoane de sub avatar: User Experience, User Contact Info, Extra User Details si Arcade. E doar la mine sau la toti nu se intampla nimic cand dati click.
mai mult ca sigur sistemul cu taburile nu este inca gata, a mentionat MonkY acum ceva timp ca dureaza ceva pana o sa introduca plug-in'ul.
Sorry guys, momentan e "under construction" sectiunea de sub avatar. Din pacate era programat pt. astazi sa continui munca, dar am fost toata ziua plecat. Sunt zombie asa ca voi incerca sa rezolv maine. In mod normal trebuia sa fie ceva simplu... un copy/paste din versiunea anterioara a site-ului. Dar, se putea sa nu modifice COMPLET variabilele cei de la vB? Inca astept sa-mi spuna si mie care Dzeu sunt variabilele respective... sau ma apuc maine sa caut de nebun...
File Upload Manager este genial, una dintre cele mai bune features din noua versiune, way to go MonkY, �nsă aș avea o mare rugăminte: există o limită de 60 de fișiere per album, s-ar putea mări? Am albume care au peste 100 de imagini (concept art & stuff), era interesant dacă reușeam să fac upload fără să le despart �n partea 1, partea 2, etc.
Pentru cei care nu doresc sau nu pot sa foloseasca noul File Manager (Manage Attachments), pot merge in Control Panel la General Settings (sau direct aici) si in partea de jos pot dezactiva managerul de fisiere nou. Automat va intra in functiune cel "vechi". Enjoy!
RaverX: nu stiu la ce anume te referi, dar nu am mai modificat nimic lately referitor la fonturi. Spune-mi ce browser folosesti, in ce rezolutie and i'll give it a try! Eu de obicei testez pe toate browserele, inclusiv pe un amarat de Nokia... pe iPod, iPhone 4, iPad... pentru a ma asigura ca e ok. Singurele care mai fac mici probleme sunt versiunile mai vechi de Internet Explorer...
Nu stiu daca s-a mai spus, insa la butonul ''Firts'' trebuie sa apesi pe sageata de langa el, insa la ''Last'' poti apasa pe intreg ''butonul''.
Bookmarks